Αποτελεσματα του VI τεστ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ξεκιναω αυτο το thread ωστε ολοι οσοι ελαβαν μερος στο VI Μακρυ καυτο τεστ, το οποιο τελειωσε πριν απο λιγο, να μπορουν να παραθεσουν την γνωμη τους :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δυο λογια για τα διαδικαστικα:

Οι προβολεις ρυθμιστηκαν απο τον Βαγγελη Λαμπρου εχθες σε σημα HDMI 720p απο το Pioneer 989
Επισης τους ειδαμε και σε HD απο τον Humax 2000 παλι μεσω HDMI(1080i και 720p)

Eπαιξαν με την εξης σειρα:

Hitachi PJ-TX300 vs Optoma HD70
Epson TW700 vs Panasonic PT AX100
Optoma HD72i vs Panasonic PT AX100
Optoma HD72i vs Optoma HD70
Panasonic PT AX100 vs Optoma HD70

Σε ολους τους παρευρισκομενους μοιραστηκαν εντυπα βαθμολογιας με τις διαφορες παραμετρους της εικονας τα οποια και συμπληρωσαν και συντομα θα εχουμε τα αποτελεσματα σε βαθμους(υπευθυνος GTXTC)

Ακολουθουν οι παρατηρησεις σας οι οποιες-οπως παντα- ειναι ακρως επιθυμητες.. :wink:

Reaction score
118
5 μονομάχοι. Ποιός είναι ο νικητής;

Μιας και έφαγα όλο το κρύο με το μηχανάκι και ήρθα απ'του διαβόλου το κέρατο, θα ξεκινήσω εγώ το thread για τις εντυπώσεις απο το συγκριτικό κύριε Αντρέα μας. Ο.Κ.;

Γράψτε λοιπόν τις εντυπώσεις απο την μονομαχία των 2 σχολών με τους 5 αντιπροσώπους. 8)

Περισσότερες φώτος αύριο.

Reaction score
118
Με πρόλαβες βρε άχρηστε; Πάλεβα να ποστάρω τις φώτος και με πρόλαβες; :lol:
Άντε, κλείσε το άλλο. Τι να κάνουμε; :?

Reaction score
0
Ενυπωσεις απο το VI καυτο μακρυ τεστ!

Λοιπον, μιας και ειμαι ο πρωτος που γυρισα σπιτι και εχω προσβαση σε υπολογιστη, ανοιγω το θεμα για να συζητησουμε τις εντυπωσεις μας απο το τεστ.

Οι διαγωνιζομενοι γνωστοι, ηταν οι Hitachi TX300, Epson TW700, Panasonic AX100, Optoma HD70, Optoma HD72.

Καθε φορα συγκριναμε 2 προβολεις, ξεκινωντας απο τον TX300 με τον HD70. Μετα βαλαμε τον panasonic, με τον Epson, και μετα τον panasonic με τον HD72.
Αφου λοιπον ετσι ειδαμε ολους τους προβολεις απο τουλαχιστον 1 φορα να παιζουν (ο panasonic 2 φορες για να μην παιζει μονος του ο HD72), καναμε 1-2 συγκρισεις ακομα απο συνδιασμους που δεν ειδαμε στις πρωτες προβολες. Βαλαμε λοιπον τον Panasonic με τον HD70, και μετα τον HD70 με τον HD72.
Να τονισουμε οτι ηταν τεστ καθαρα της εικονας που μπορουν να βγαλουν τα μηχανηματα, και οχι και των επεξεργαστων εικονας τους, αφου καθε φορα ειτε σε DVD ειτε σε HD διναμε κατευθειαν σημα 720p απο την πηγη. Σε ολες τις συγκρισεις, στην αρχη βλεπαμε DVD Μονομαχο, και μετα Live δορυφορικο HD.

Θα ειμαι λιγο περιληπτικος γιατι πρεπει να φυγω σε λιγακι.
Οι γενικες μου εντυπωσεις συνοψιζονται στα εξης :

1) Σε κανεναν δεν ειδα SDE εκτος απο τον Hitachi, οχι ομως κατι το τραγικο σε αυτον. Καθομουνα στην πρωτη σειρα καθισματων, αν και σιγουρα απο τετοια αποσταση καποιοι (και εγω μεσα) θα προβαλαν μεγαλυτερη εικονα, που ισως εκανε και αλλους προβολεις να εχουν SDE στα ματια μου, και θα επιδεινωνε και αυτο του TX300.
2) O panasonic με εξεπληξε θετικα. Ειχε πολυ καλη εικονα και SDE λιγοτερο απο τους DLP (πηγα κοντα στην οθονη για να το κρινω). Βλεποντας Μονομαχο, τολμο να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ απο τους DLP. Και ειδικα οταν συγκριναμε AX100 vs HD72 και περιμενα να μου αρεσει σαφως περισσοτερο ο DLP (αφου δε βλεπω rainbow, και ειμαι και της αποψης οτι χιλιες φορες ενα Darkchip2 με πραγματικο native contrast 2500:1 παρα τα ψευτο-10000:1 με την ιριδα των D5). Στο DVD λοιπον εβλεπα σχεδον το ιδιο πραγμα και στους 2, με ενα μικρο προβαδισμα στον Panasonic στη λεπτομερεια, σα να ειχε λιγο πιο πολυ οξυτητα. Περνωντας ομως στο HD ολα επανηλθαν στη σωστη τους θεση. Ο panasonic διατηρησε την πολυ καλη εικονα του, αλλα ο HD72 βελτιωθηκε αισθητα, και σε μια σκηνη που ηταν μια χορευτρια με φωτεινο κοκκινο φορεμα που χορευε σε μαυρο background, εκει (warning! Unforgiven go to the next line!) απλα ο 72 ισοπεδωσε τον Pana.
3) Παρομοιες ηταν και οι εντυπωσεις με το AX100 vs HD70. Στο DVD προτιμουσα τον pana, αλλα στο HD καλυπτε τη διαφορα και προσπερνουσε ο 70. Δυστυχως δεν ετυχε παλι παρομοια σκηνη για να συγκρινω και καλα το contrast του 70 με τον ΑΧ100.
4) Συνοψιζοντας, κατα τη διαρκεια του τεστ, με το που ειδα τον Panasonic, μου αρεσε τοσο πολυ που αρχισα να σκεφτομαι αν αξιζει τα 400 ευρω διαφορας με τον HD70...αλλα οταν τους ειδα και στο HD τοτε ξεκαθαρισα οτι ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δεν τα αξιζει, αφου σε HD επαιζε και καλυτερα ο 70 σε αρκετες σκηνες.

Ηθελα να γραψω και αλλα, αλλα με πιεζει ο χρονος, ασ μιλησουν και οι υπολοιποι και απο αυριο θα πουμε περισσοτερα.

Το ξερω οτι για τον hitachi και τον epson δεν εχω κανει καθολου σχολια, αλλα πρεπει να πω οτι με απογοητευσαν συγκριτικα με τους υπολοιπους, και προτιμω να μην κανω προς το παρον. Στον Epson να ειμαστε και λιγο ελαστικοι βεβαια αφου ηταν pre-production sample.

Και να μη ξεχασω, να ευχαρηστησω τον Ανδρεα για την οργανωση και τον κυριο Λαμπρου για τη ρυθμιση, και οποιον αλλον συνεβαλε ωστε να γινει αυτο το πολυ καλο και λεπτομερες συγκριτικο.

Αυτα, και τα λεμε αυριο με περισσοτερες λεπτομερειες!

Reaction score
0
Και εγω ενω εγραφα το thread τσουπ το εκανε αυτος και παω να το σβησω τωρα αφου κανω copy-paste εδω :

Οι διαγωνιζομενοι γνωστοι, ηταν οι Hitachi TX300, Epson TW700, Panasonic AX100, Optoma HD70, Optoma HD72.

Καθε φορα συγκριναμε 2 προβολεις, ξεκινωντας απο τον TX300 με τον HD70. Μετα βαλαμε τον panasonic, με τον Epson, και μετα τον panasonic με τον HD72.
Αφου λοιπον ετσι ειδαμε ολους τους προβολεις απο τουλαχιστον 1 φορα να παιζουν (ο panasonic 2 φορες για να μην παιζει μονος του ο HD72), καναμε 1-2 συγκρισεις ακομα απο συνδιασμους που δεν ειδαμε στις πρωτες προβολες. Βαλαμε λοιπον τον Panasonic με τον HD70, και μετα τον HD70 με τον HD72.
Να τονισουμε οτι ηταν τεστ καθαρα της εικονας που μπορουν να βγαλουν τα μηχανηματα, και οχι και των επεξεργαστων εικονας τους, αφου καθε φορα ειτε σε DVD ειτε σε HD διναμε κατευθειαν σημα 720p απο την πηγη. Σε ολες τις συγκρισεις, στην αρχη βλεπαμε DVD Μονομαχο, και μετα Live δορυφορικο HD.

Θα ειμαι λιγο περιληπτικος γιατι πρεπει να φυγω σε λιγακι.
Οι γενικες μου εντυπωσεις συνοψιζονται στα εξης :

1) Σε κανεναν δεν ειδα SDE εκτος απο τον Hitachi, οχι ομως κατι το τραγικο σε αυτον. Καθομουνα στην πρωτη σειρα καθισματων, αν και σιγουρα απο τετοια αποσταση καποιοι (και εγω μεσα) θα προβαλαν μεγαλυτερη εικονα, που ισως εκανε και αλλους προβολεις να εχουν SDE στα ματια μου, και θα επιδεινωνε και αυτο του TX300.
2) O panasonic με εξεπληξε θετικα. Ειχε πολυ καλη εικονα και SDE λιγοτερο απο τους DLP (πηγα κοντα στην οθονη για να το κρινω). Βλεποντας Μονομαχο, τολμο να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ απο τους DLP. Και ειδικα οταν συγκριναμε AX100 vs HD72 και περιμενα να μου αρεσει σαφως περισσοτερο ο DLP (αφου δε βλεπω rainbow, και ειμαι και της αποψης οτι χιλιες φορες ενα Darkchip2 με πραγματικο native contrast 2500:1 παρα τα ψευτο-10000:1 με την ιριδα των D5). Στο DVD λοιπον εβλεπα σχεδον το ιδιο πραγμα και στους 2, με ενα μικρο προβαδισμα στον Panasonic στη λεπτομερεια, σα να ειχε λιγο πιο πολυ οξυτητα. Περνωντας ομως στο HD ολα επανηλθαν στη σωστη τους θεση. Ο panasonic διατηρησε την πολυ καλη εικονα του, αλλα ο HD72 βελτιωθηκε αισθητα, και σε μια σκηνη που ηταν μια χορευτρια με φωτεινο κοκκινο φορεμα που χορευε σε μαυρο background, εκει (warning! Unforgiven go to the next line!) απλα ο 72 ισοπεδωσε τον Pana.
3) Παρομοιες ηταν και οι εντυπωσεις με το AX100 vs HD70. Στο DVD προτιμουσα τον pana, αλλα στο HD καλυπτε τη διαφορα και προσπερνουσε ο 70. Δυστυχως δεν ετυχε παλι παρομοια σκηνη για να συγκρινω και καλα το contrast του 70 με τον ΑΧ100.
4) Συνοψιζοντας, κατα τη διαρκεια του τεστ, με το που ειδα τον Panasonic, μου αρεσε τοσο πολυ που αρχισα να σκεφτομαι αν αξιζει τα 400 ευρω διαφορας με τον HD70...αλλα οταν τους ειδα και στο HD τοτε ξεκαθαρισα οτι ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δεν τα αξιζει, αφου σε HD επαιζε και καλυτερα ο 70 σε αρκετες σκηνες.

Ηθελα να γραψω και αλλα, αλλα με πιεζει ο χρονος, ασ μιλησουν και οι υπολοιποι και απο αυριο θα πουμε περισσοτερα.

Το ξερω οτι για τον hitachi και τον epson δεν εχω κανει καθολου σχολια, αλλα πρεπει να πω οτι με απογοητευσαν συγκριτικα με τους υπολοιπους, και προτιμω να μην κανω προς το παρον. Στον Epson να ειμαστε και λιγο ελαστικοι βεβαια αφου ηταν pre-production sample.

Και να μη ξεχασω, να ευχαρηστησω τον Ανδρεα για την οργανωση και τον κυριο Λαμπρου για τη ρυθμιση, και οποιον αλλον συνεβαλε ωστε να γινει αυτο το πολυ καλο και λεπτομερες συγκριτικο.

Αυτα, και τα λεμε αυριο με περισσοτερες λεπτομερειες!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κρίμα που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να έρθω...

Συγχαρητήρια για μία ακόμα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση!!!

Περιμένουμε νέα από όλους...

Υ.Γ. Επειδή έχω δει όλους τους παραπάνω προβολείς αλλά όχι βέβαια στις ίδιες συνθήκες, θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ ένα μικρό σχόλιο στο τέλος...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
- Pany vs HD70 τελικά κάνατε ή δεν κάνατε? Όχι ότι υπάρχει λόγος βεβαίως... 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νίκος Τσαρουχάς said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
- Pany vs HD70 τελικά κάνατε ή δεν κάνατε? Όχι ότι υπάρχει λόγος βεβαίως... 8)
Ναι Νικο, το διορθωσα ηδη :oops:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μεχρι να μπουν και τα υπολοιπα παιδια νομιζω πως καλο ειναι να δουμε τις βαθμολογιες απο το προηγουμενο συγκριτικο και να διαπιστωσουμε(αργοτερα) κατα ποσο κρατει ακομα η βασιλεια του HD72

Για να δουμε λοιπον, ο ΑΧ100 θα τα παει καλυτερα απο τον προκατοχο του? :wink:

Reaction score
298
Μμμμμ, αηδίες! Θέλω "Κορυφαία Επίδοση", 'Άριστη Αγορά" και αστεράκια με δύο δεκαδικά 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για τις τιμες, εξαρταται παντα στο ποσο πουλαει καθε καταστημα.
Ετσι σας βαζω τιμες στο περιπου και απο εκει και περα... :wink:

Hitachi PJ-TX300 1500ευρω
Optoma HD70 1200ευρω
Epson TW700 1500ευρω
Panasonic PT-AX100 1600ευρω
Optoma HD72i 1850ευρω

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Για τις τιμες, εξαρταται παντα στο ποσο πουλαει καθε καταστημα.
Ετσι σας βαζω τιμες στο περιπου και απο εκει και περα... :wink:

Hitachi PJ-TX300 1500ευρω
Optoma HD70 1200ευρω
Epson TW700 1500ευρω
Panasonic PT-AX100 1600ευρω
Optoma HD70i 1850ευρω
Ειπα μη μου εδινες στο πιατο ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Εχουμε και λεμε...

Hitachi PJ-TX300:
Για ακομη μια χρονια, η hitachi ειναι απλα λιγο πιο πισω (οπως θα δουμε και τον σανυο φανταζομαι)... θα τον συγκρινα με τους περσινους LCD παρα με τους φετινους... το SDE δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα, οσο οτι ειχε την χειροτερη εικονα, με ξεπλημενα χρωματα και καθολου καλη λεπτομερεια ειτε σε DVD ειτε σε HD... και το μαυρο του ηταν το πιο προβληματικο απο ολους και πεπλο ειχε... και και και... Η τιμη του, καλα θα κανει (αν και χαμηλουτσικη) να πεσει κιαλλο, αλλα πολυ ακομη, γιατι δεν τον βλεπω καλα... Δε θα τον επαιρνα με την καμια γιατι θεωρω οτι παιζει χειροτερα και απο τον 600αρη επσον.

Optoma HD70:
Rainbow rainbow εισαι εδω?.... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... ενοχλουμαι πολυ, συγνωμη, και λυπαμαι που το βλεπω γιατι αλιως θα τον επαιρνα μαζι μου σημερα! Για τα λεφτα που ζηταει, ειναι μονοδρομος για καποιον που δεν βλεπει rainbow! πολυ καλα χρωματα, πολυ καλο (και σωστο) μαυρο, αρκετο φως, και απο λεπτομερεια, οκ... επαιξαν και καποιοι καλυτερα, αλλα ζητανε 600ευρω παραπανω!... Σε εικονα HD εδειξε ΑΚΟΜΗ καλυτερα αποτελεσματα που πλησιασαν τον πανασονικ και τον μεγαλο του αδερφο...
Μου αφησε πολυ καλες εντιπωσεις και οι διαφορες με τον μεγαλο του αδελφο ΕΙΔΙΚΑ σε HD ηταν μικρες, τοσο μικρες που σιγουρα καποιοι που πηραν τον 72 θα απορουσαν τι αφαιρεσαν στον 70 και τον δινουν τοσα λιγα λεφτα... ή αλλιως γιατι η οπτομα τους "εριξε" λιγους μηνες πιο πριν με τον 72... Για καποιον που ψαχνει μια απο τις καλυτερες εικονες, δεν εχει προβλημα rainbow, και θελει οικονομικο projector ειναι προτεινομενος 100%

Epson TW700:
τωρα τι να πω... θελετε pre-production μοντελο... θελετε οτι μια λαθος ρυθμηση του digital input (dvi expanded) που ειχαν καθ'ολη τη διαρκεια του τεστ και ετρωγε πληροφορια και εκανε crop (normal-through) και ολα αυτα στο να γινουν (φανταζομαι) και λαθος ρυθμησεις εχθες (αφου ολα τα μαυρα δεν ειχαν πληροφορια) μας εκαναν να πουμε... "τι γινεται ρε γαμωτο, λειπουν τα μισα δεντρα!!!!!"... Δυστυχως η προβολη ηταν λαθος και το καταλαβαμε προς το τελος που δεν υπηρχε και χρονος για διορθωσεις και ρυθμηση του προτζεκτορα απο την αρχη. Ισως κατι αντιστοιχο παιχτηκε και στην εκθεση και ειδαμε τοσο μαπα εικονα... Γενικα ηταν χειροτερος απο τον πανασονικ και καλυτερος απο τον hitachi αλλα και παλι τον αδικω και μονο που επαιζε με αυτην την επιλογη του ψηφιακου περιορισμου... (γυρισα σπιτι και εβαλα τον δικο μου 600αρη να παιξει με το dvi στο normal και οχι στο expanded και η εικονα ηταν χαλια). Λιγο προσοχη την επομενη φορα, γιατι τα μενου των LCD εχουν πολλες ρυθμισεις... οχι μονο κοντραστ και φωτεινοτητα!!! :lol:

Optoma HD72i:
Ο πρωτος, ειδε τη θεση του σημερα να χανεται απο... οχι, οχι απο εναν benQ αντιγραφη του, αλλα απο εναν LCD. Καθηστε, εχω κιαλλα να πω! :lol: ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΟΡΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ?... οκ, δε λεω, περσι ηταν η πρωτη χρονια των LCD που μπηκαν στο παιχνιδι με δυνατα οπλακια... αλλα φετος γυρισαν δυνατοι, και αποφασισμενοι να γεμισουν και το τελευταιο σπιτι με εναν προτζεκτορα LCD ιδιας αποδοσης πλεον και χαμηλοτερης (και φετος) τιμης... Αποδοση?... η γνωστη πολυ καλη αποδοση του 72, τελειο μαυρο που το χτυπουσε λιγο ο πανασονικ οχι γιατι ειχε καλυτερο, αλλα γιατι ειχαν κανει το γκρι να φαινετε μπλε σκουρο και στο ματι δειχνει πιο σκοτεινο, τρικ δε λεω... αλλα σωστοτατο και με καλη αποδοση... Το αλλο τρικ (αυτο με τον τροχο) εδω δουλευει καλυτερα, φαινεται ελαχιστα και αυτο σε πολυ σκοτεινα πλανα με καποιες λαμπες, φωτιες κλπ που τις βλεπεις σε 3 φασεις χρωματων... Σε HD πιστευω οτι ειχε την πιο τρισδιαστατη εικονα απο ολους και μονο ο Πανασονικ καθοταν επ'αξια διπλα του αν και αρυθμιστος...

Panasonic PT AX100:
The king is dead, long live the king! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ!... μεσα σε ενα χρονο οι LCD καταφεραν να φτασουν και να ξεπερασουν τον βασιλια της προβολης μεχρι 2000ευρω... πλουσια χρωματα, απιστευτο κοντραστ και απο ευκρινεια, ΑΠΙΑΣΤΟΣ! Μονο στο HD και μονο ο 72 τον εφτασε και τον ξεπερασε για την καλυτερη τρισδιαστατη εικονα, αλλα εχει και καποια χρηματα περισσοτερα (για ακομη μια χρονια). Αρυθμιστος οπως μας ειπαν μας αφησε με ανοικτο το στομα! SDE καθολου και που ισα εμφανιζοταν στα πολυ πολυ μικρα γραμματακια στο HD και αυτο ισως λογω αναλυσης και downscale απο 1080... Προσωπικα επαιξε με την καλυτερη εικονα απο ΟΛΟΥΣ και εχει και λογικη (αν και τσιμπημενη για D5 LCD) τιμη.

Για καποιον που δε νοιαζετε για την τιμη και δε βλεπει rainbow θα προτεινα: Panasonic AX100

Για καποιον που βλεπει rainbow και δε νοιαζετε για την τιμη θα προτεινα : Panasonic AX100

Για καποιον που νοιαζετε για την τιμη και δε βλεπει rainbow θα προτεινα : Optoma HD70

Για καποιον που νοιαζετε για την τιμη και βλεπει rainbow θα προτεινα: Epson TW700 (απλα να μην αφησει τον ανδρεα να πειραξει το μενου του και το κανει να δειχνει σκατα!) :lol:

Παντως πολυ μου αρεσε οταν ακουσα: "πω πω εσκισε ο πανασονικ, που να ηταν εδω ο eNeRGy τι θα εσερνε..." και καθομουν μια θεση εμπρος...!!!

και επισης θα ηθελα να πω... "ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΝΔΡΕΑ! ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ DVI ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ EPSON ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΑ! ΠΑΡΤΑ!" (αστειευομαι βεβαια... ετσι ηρθε απο την επσον).

Η πρωτη χρονια των D5 LCD τους εφερε στη δευτερη θεση... η δευτερη χρονια, στην πρωτη... αλλα και τις δυο ειχαν καταπληκτικες τιμες... κατι αντιστοιχο θα γινει και με τους 1080... Οτι πουλησουν οι DLP (ειτε μουρη ειτε κομματια) φετος γιατι του χρονου θα τον πιουν παλι!!!

Χιλια ευχαριστω και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ανδρεα Καφατο, τον Βαγγελη Λαμπρου και την Ηχοεκφραση για την ολη εκπληκτικη προσπαθεια!

Reaction score
14
Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω πιο πολύ απο περιέργεια να δώ την μάχη απο κοντά.

Συγχαρητήρια για το τέστ (το 6ο για βιντεοπροβολείς που διοργανώνει η καλιτεχνική ομάδα του avsite!)

Η τιμή του HD72i έχει πέσει κάτω απο 1900 Ευρώ?? Τελική τιμή κοντά στα 1800 έχει?? Αν Ναι τότε απο θέμα τιμής και μόνο είναι super value for money, ασχέτως ανταγωνισμού. Οπότε βάλτε του και κανένα αστεράκι και κανένα ρόμβο και "TOP" "Κορυφαία επίδοση"

Reaction score
5
κορυφαια επιδοση???... super value for money???

εχεις μεινει... οχι πισω... αλλα περσι!!!

Reaction score
14
eNeRGy said:
κορυφαια επιδοση???... super value for money???

εχεις μεινει... οχι πισω... αλλα περσι!!!
μάλλον δεν έπιασες το hitech καλαμπούρι..! :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.697
Members
38.599
Νεότερο μέλος
TMantΖ@13