- Reaction score
- 26
Απάντηση: Απο καυσιμα πως πατε ?
Ένας πανικός κάθε φορά με την βενζίνη.
Τρέχει ο Έλληνας με μπετόνια μέσα στην ταραχή να βάλει βενζίνη.
Μπλοκάρουν δρόμοι όπου υπάρχουν βενζινάδικα, ένα χάος η κατάσταση.
Ήμαρτον ρε παιδιά, έχουμε γίνει πρεζάκια με την βενζίνη, τρέχουμε μην μας την στερήσουν. Και ο γράφων μέσα στους πρεζάκηδες για να συννενοούμαστε.
Αλλά τις δυο τελευταίες φορές που είχαμε έλλειψη την έκανα την επανάστασή μου.
ΕΓΩ ΣΕ ΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Ξεκίνησα αποτοξίνωση.
Αμα τελειώσει τέλειωσε. Θα το κλειδώσω και θα πηγαίνω με τα όποια ΜΜΜ υπάρχουν.
Αλλά να υποστώ το ρεζιλίκι να περιμένω για να βάλω βενζίνη και να φωνάζει ο βενζινοπώλης μέχρι 20 ευρω και μόνο 100άρα δεν το ξανακάνω.
Σκέφτομαι τον εαυτό μου και αηδιάζω.
Σαν τα ζώα...
Μπαίνω μετά στη διαδικασία να σκεφτώ: Αν δεν τρέχαμε όλοι να φουλάρουμε ότι αυτοκίνητο έχουμε και συνεχίζαμε τη ζωή μας κανονικά η βενζίνη δεν θα υπήρχε για περισσότερες μέρες; Γιατί δημιουργούμε εμείς οι καταναλωτές κρίση και υπερβολική ζήτηση με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν και οι τιμές;
Τέλος πάντων κύριοι το θέμα είναι απλό.
Την δύναμη την έχει ο καταναλωτής πάντα και δεν το ξέρει.
Λέμε ένα χρόνο για ακρίβεια.
Ας τα κλειδώσουμε τα αυτοκίνητα και να μην βάλει κανείς βενζίνη για μια δυο εβδομάδες και να δουμε αν παραμένει εκεί η τιμή της βενζίνης.
Ένας πανικός κάθε φορά με την βενζίνη.
Τρέχει ο Έλληνας με μπετόνια μέσα στην ταραχή να βάλει βενζίνη.
Μπλοκάρουν δρόμοι όπου υπάρχουν βενζινάδικα, ένα χάος η κατάσταση.
Ήμαρτον ρε παιδιά, έχουμε γίνει πρεζάκια με την βενζίνη, τρέχουμε μην μας την στερήσουν. Και ο γράφων μέσα στους πρεζάκηδες για να συννενοούμαστε.
Αλλά τις δυο τελευταίες φορές που είχαμε έλλειψη την έκανα την επανάστασή μου.
ΕΓΩ ΣΕ ΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Ξεκίνησα αποτοξίνωση.
Αμα τελειώσει τέλειωσε. Θα το κλειδώσω και θα πηγαίνω με τα όποια ΜΜΜ υπάρχουν.
Αλλά να υποστώ το ρεζιλίκι να περιμένω για να βάλω βενζίνη και να φωνάζει ο βενζινοπώλης μέχρι 20 ευρω και μόνο 100άρα δεν το ξανακάνω.
Σκέφτομαι τον εαυτό μου και αηδιάζω.
Σαν τα ζώα...
Μπαίνω μετά στη διαδικασία να σκεφτώ: Αν δεν τρέχαμε όλοι να φουλάρουμε ότι αυτοκίνητο έχουμε και συνεχίζαμε τη ζωή μας κανονικά η βενζίνη δεν θα υπήρχε για περισσότερες μέρες; Γιατί δημιουργούμε εμείς οι καταναλωτές κρίση και υπερβολική ζήτηση με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν και οι τιμές;
Τέλος πάντων κύριοι το θέμα είναι απλό.
Την δύναμη την έχει ο καταναλωτής πάντα και δεν το ξέρει.
Λέμε ένα χρόνο για ακρίβεια.
Ας τα κλειδώσουμε τα αυτοκίνητα και να μην βάλει κανείς βενζίνη για μια δυο εβδομάδες και να δουμε αν παραμένει εκεί η τιμή της βενζίνης.