Απο που σερφάρετε????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:!@#$%^&*( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Νίκος Τσαρουχάς said:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:!@#$%^&*( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!!! :x
Ακους εκει μεγαλη μυτη.... Απλα ειμαι λιγο χοντροκοκκαλο το παιδι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Δεν εχεις αναγκη εσυ... Ολοκληρο...ανθοπωλειο εχεις απο...κατω σου!!! Βαλε και στα ηλεκτροστατικα τον ηχο της θαλασσας και καθαρισες!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η φωτο παρεπιπτοντως, ειναι απο τα Σφακια... :D

Reaction score
4.595
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Ειπα να σας την σπασω λιγο... :twisted: :twisted: :twisted:
Εγω σερφαρω απο εδω... Συνδυασμος εργασιας και...χαρας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α να χαθείς ΡΕ!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Χανομαι... χανομαι στης θαλασσας την αλμυρη...αλμύρα :shock:, στου δροσερου αερα τη πνοη... στου ηλιου το χαδι, χανομαι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

VG

Reaction score
0
Εγω ποσταρω απο γραφειο με πολική θερμοκρασια απο αρκουδίσιον και ενα φραπεδάκι,δεν παραπονιέμαι  8)

Reaction score
7
Εγω σερφαρω απο εδω... Συνδυασμος εργασιας και...χαρας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τη χαρα την καταλαβαινω (αν και εχει λιγη αντηλια) αλλα η... εργασια που κολλαει;

Γκομενακια δε βλεπω ομως....

Reaction score
2
προσεχε την αλμυρα στο laptop....αν δεν φυγεις ΑΜΕΣΩΣ απο κει θα σου χαλασει...... :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Τη χαρα την καταλαβαινω (αν και εχει λιγη αντηλια) αλλα η... εργασια που κολλαει;

Γκομενακια δε βλεπω ομως....
'Εχει κάτι νταγλαράδες όμως πίσω απο το πλάνο....!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Απ'ούλα εχει ο μπαχτσες... Και γκομενακια και νταγλαραδες και μια κατσικα απο πισω μου που βελαζει και μου'χει σπασει τα α......

Reaction score
62
Απ'ούλα εχει ο μπαχτσες... Και γκομενακια και νταγλαραδες και μια κατσικα απο πισω μου που βελαζει και μου'χει σπασει τα α......
Πάντως σε λυπάμαι...Θέα είν' αυτή??? Και φαντάζομαι θα σε τρώει η υγρασία!!!! :p :p :lol: :lol: :p :p

Reaction score
14
Ζηλεύω τα Σφατσά, καλοκαίρι ίσως πάμε στο Ασκίφου Λευτέρη. Η αδερφη μου εχει σπίτι εκεί

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.279
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale