Απoρία για κάρτα M-AUDIO...

Reaction score
2.001
Φίλος έχει την κάρτα M-AUDIO Firewire Audophile και την δούλευε μέχρι πρόσφατα σε windows xp. Έκανε λοιπόν το εξής: με ομοαξονικό συνέδεε την spdif out έξοδο με την spdif in είσοδο, και από το διάφορα line out έδινε σήμα στα ηχεία του.
Μέσα απο το control panel της κάρτας τοσο το spdif out όσο και το spdif in έδειχναν ότι έχουν σήμα οκ και όλα δούλευαν ρολόϊ..... (τώρα γιατι έκανε αυτό το ''βραχυκύκλωμα''....μην με ρωτάτε....)

Έβαλε λοιπόν Windows 7 στο pc και πλέον όταν προσπαθεί να κάνει αυτό το κόλπο δεν..... Στην spdif in δεν αναγνωρίζει το σήμα μέσα απο το control panel της κάρτας.....

Κατα τα άλλα η κάρτα δουλεύει μια χαρα....
Το μόνο που μπορεί να σκεφτέι (πέρα απο το να πάει την κάρτα για έλεγχο για την περίπτωση που έχει θέμα στο hardware) είναι ότι κάτι γίνεται με την συμβατότητα με τα 7αρια και τους οδηγούς....

Όποια γνώμη/άποψη/βοήθεια ευπρόσδεκτη....!!!!

Reaction score
65
Απάντηση: Απoρία για κάρτα M-AUDIO...

το ιδια κολπα κανει και σε εμενα η revolution 7.1.
με τα xp δεν ειχα κανενα θεμα.απο την ωρα που του περασα τα 7αρια,μπερδευεται και ουσιαστικα δεν ξερει απο που παιζει.
φαντασου οτι εγω την εχω συνδεσει με spdif και σε πολλες περιπτωσεις,χρειαζεται να επιλεξω μεσα απο το μενου των windows την αναλογικη εξοδο(!!!)για να παιξει στα ηχεια...
βεβαια,αναγκαστικα ειμαι με drivers vista,αφου δεν μπηκαν στον κοπο να βγαλουν για 7αρια.
110 ευρω καρτα και δεν εχει σωστους οδηγους.
τεσπα-μαλλον δεν μπορει να κανει κατι αλλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.659
Members
38.593
Νεότερο μέλος
NIK67