Ειμαι κατοχος περιπου κανα μηνα της samsung ps51e450 plasma Εχω παρατηρησει οτι οταν η τηλεοραση ειναι κλειστη ανω της 1 ωρας περιπου και παταω το power αργει να ανοιξει αρκετα δευτερολεπτα ισως πανω απο 20 μερικες φορες και το κοκκινο led λαμπακι του stand by αναβοσβηνει,θορυβο η tv κατα τη διαρκεια της αργεις εκκινησης δεν κανει,επισης να αναφερω οτι αυτο γινεται μονο οταν η τηλεοραση παραμενει κλειστη ανω της 1 ωρας περιπου ισως και λιγοτερο(μισαωρο),αν η τηλεοραση ειναι ανοιχτει και την κλεισω και την ανοιξω αμεσως δε συμβαινει κατι τετοιο.
Τη μπορει να συμβαινει?Καποιος μου ειπε οτι ειναι ισως φυσιολογικο της tv επειδη το κανει μονο σε ειδικη περιπτωση αλλα δε ξερω,εχω ανγχωθει αρκετα διοτι μενω σε επαρχεια και θελω να αποφυγω το service και ρωταω μηπως ξερει κανεις κατι.
Τη μπορει να συμβαινει?Καποιος μου ειπε οτι ειναι ισως φυσιολογικο της tv επειδη το κανει μονο σε ειδικη περιπτωση αλλα δε ξερω,εχω ανγχωθει αρκετα διοτι μενω σε επαρχεια και θελω να αποφυγω το service και ρωταω μηπως ξερει κανεις κατι.