Αρχάριος στα δορυφορικά θέματα

Reaction score
1
Επετρεψε μου μονο να προσθεσω το εξης dream_GR:

Λακη ελπιζω να εχεις υποψην σου οτι με το Τ90 θα εχεις την απολαβη μιας καλης 90ρας κεντρικα και +/-10° εκτος σημειου 0 θα πεφτει ως τα ακρα σε βαθμο που ενισχυει σαν περιπου μια 45εκ κεραιουλα. Δηλαδη θα εχεις απωλειες. Επισης πανω απο +/-25° εκτος κεντρου δεν θα λαμβανεις τιποτα. Εξαρταται ποιες θεσεις σε ενδιαφερουν.

Reaction score
14
deepbluesky αυτός είναι και ο βασικός λόγος που εχω κάνει πατέντα και μια ταράτσα ολο πιάτα... (5 πιάτα συνολο 10 θέσεις) γιατί το 90αρι στην καλύτερη του περίπτωση σαν μέγεθος είναι οριακό τοσο για τα βασικά που θέλω να εχω ανεση ακόμα και με βροχή.. όπως οι 13E, 19E, 26Ε, 42E, 7W, 1W,

συμφωνώ αλλά αν δεν εχεις τον χώρο για πολλά πιάτα είναι ενας καλός συμβιβασμός το WF.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Αρχάριος στα δορυφορικά θέματα

Το κακο με το κινητο μου ειναι πως δουλευει με δικο του τηλεκοντρολ κι οχι με diseq οποτε ειναι λιγο "σπαστικο" το ζαπινγκ. Καλυπτα βεβαια απο 42Ε-30W ανετα και με πληρη ισχυ, ενω αν ισχυει η μειωση σηματος οπως λεει ο deepbluesky τοτε χανεται ολη η "χαρα" του δορυφορακια -δηλ το ατελειωτο ψαξιμο. Μαλλον πρεπει να ξαναδω το θεμα τοποθετησης του πιατου...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Αρχάριος στα δορυφορικά θέματα

η σκίσε τον ηλιακό...
Να σε (!) πω: ο συλλεκτης του ηλιακου δεν δουλευει σαν (επιπεδο)πιατο να του βαλω καμια 10αρια lnb;:143::143:

Reaction score
1
deepbluesky αυτός είναι και ο βασικός λόγος που εχω κάνει πατέντα και μια ταράτσα ολο πιάτα... (5 πιάτα συνολο 10 θέσεις) γιατί το 90αρι στην καλύτερη του περίπτωση σαν μέγεθος είναι οριακό τοσο για τα βασικά που θέλω να εχω ανεση ακόμα και με βροχή.. όπως οι 13E, 19E, 26Ε, 42E, 7W, 1W,

συμφωνώ αλλά αν δεν εχεις τον χώρο για πολλά πιάτα είναι ενας καλός συμβιβασμός το WF.
Αυτο ειναι το ιδεωδες βεβαια αλλα αν δεν περισσευει χωρος..

Reaction score
0
...φυσικά δέκτη HD αν δεν θες να περιμένεις αγοράζεις τώρα κάνα Non-ethernet δέκτη απο τους τόσους κλώνους που κυκλοφορουν που εχουν usb υποστήριξη τόσο για κλειδάκια όσο και για εξωτερικό σκληρό και εγγραφή PVR. Technomate, KAON, NANO XXX, Kathrein ολοι καλοί είναι...

Αν θές να περιμένεις λίγο μετά Ολυμπιαδα θα ερθουν στην αγορα δεκτες με ethernet και φυσικά όλα τα καλούδια αυτων.
Τι εννοείς κλώνους; Ποιον κλωνοποιούν;
Γενικά, υπάρχει δέκτης που να με αφήνει να γράψω κιόλας σε σκληρό, το οποίο να μπορώ να πάρω σαν αρχείο; Ποιος θεωρείται ο "καλύτερος"; Ο dreambox που αναφέρεται συχνά τι είναι;

Reaction score
0
ερώτηση: Ένας προσιτός για αρχάριο HDTV δέκτης ποιός είναι?

έπεσε το ματι μου σε αυτόν: Homecast HS 5101 CI http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=740312

υπαρχει κάτι καλύτερο/φθηνότερο? μηπως ενα dreambox (με σκληρο δισκο) ειναι καλύτερο?

Reaction score
1

Δες αυτο το θεμα. Εχω τον 7700 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Σε αυτη τη τιμη ειναι τρελη ευκαιρια!

Reaction score
386

@themata
Φίλε έχω τον παραπάνω δέκτη Homecast HS 5101 CI εδώ και 2 χρόνια περίπου και ένα έχω να πω πως για την εποχή του καλός ήταν.:116:
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλοί νέοι δέκτες για προχωρημένους και μη.
Όσο αναφορά την παραπάνω προσφορά που αναφέρει ο φίλος Smooth ,είναι καλή αλλά σκέψου πως βρίσκεται στις 7 Ε, που σημαίνει είτε νέο κάτοπτρο σκοπεύοντας εκεί, είτε μεγάλο πιάτο (πανω από 1.00 )και να βγάλεις παράκεντρα τον δορυφόρο,θεωρώντας δεδομένο ότι έχεις κέντρο τις 13,0 Ε (ελέω νόβα).
Οι dreambox είναι μια λύση, θέλει όμως χρόνο και ψάξιμο.
(και κόστος 450 € ο 800αρις)

Πλέον έχω τους :
Οctagon sf 918 hd - (HD+E-SATA HDD SUPPORT+EMU+ETHERNET) -ευκολία για τις ξένοιαστες στιγμές μου &
Dreambox 800HD- για να παιδεύομαι :128:

Reaction score
1

Λευτερη η προταση μου αφορα μονο τον δεκτη που στοιχιζει 150 ευρω! και ειναι και pvr ready.

ΥΓ ασχετο, τι θα κανετε σημερα με το γαυρο?:116:

Reaction score
0
ευχαριστπω για τις απαντήσεις σας,

οι διάφοροι "κλωνοι" του dreambox τί μείον έχουν?

Reaction score
386

@themata
οι διάφοροι "κλωνοι" του dreambox τί μείον έχουν?
-Kανένα,ίσως οι πολύ φτηνές επιλογές έχουν πρόβλημα με το τροφοδοτικό τους

@ smooth -βλέπω νίκη :135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney