Αστέρια παντού...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

- Μην είναι αστέρια βαθμολογίας συσκευών εικόνας και ήχου?
- Μην είναι τα άστρα του ουρανού της καλοκαιρινής νυχτός?
- Μην είναι τα αστεράκια που βλέπω από τις πολλές τεκίλες?
- Μην είναι αστράκια σε σούπα?
- Μην είναι τα αστεράκια που θα δω από τις φάπες που θα φάω?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όποιος βρει τι είναι τα αστεράκια, κερδίζει δωρεάν μαντζούνια να γλύφει όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μην ειναι τα αστερια σημαιων δημοκρατικων χωρων οπως η Κινα και η παλαι ποτε Σοβιετικη Ενωση? :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
χμμμμ...Μην ειναι καποιος κακοβουλος που οταν σκεφτεται,λεει,γραφει,κλπ,κλπ,βλεπει αστερακιααααα;;;;Λεω μηπως... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ τα μόνα αστέρια που ξέρω (εκτός από αυτά της Κίνας, της Β. Κορέας κλπ) είναι αυτά που χρησιμοποιούν στον Στρατό...

Τα έχουν από Ταξίαρχοι και πάνω... :wink: :wink: :wink:

Όμως εννίοτε και οι Συνταγματάρχες τα χρησιμοποιούν...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Είμαι μέσα;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πλησιάζεις, πλησιάζεις...

Φυσικά τα χρησιμοποιούν εκεί που τους πέρνει, γιατί αλλού οι ντομάτες θα πέσουν βροχή :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Ενθυμουμαι εν ετει 1990,ενα βραδυ,οπου ο ΟΤΕ κρασαρισε για 2 ωρες ,επειδη καποιοι κακοι δεν αντεξαν πια την πολιορκια και προκειμενου να χασουν πολυτιμα δεδομενα ,κατεστρεψαν των αντιπαλων!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Αν πεσουν τα αστερια,να κανω μια η πολλες ευχες;;Τι επιλογες εχω;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εγω εχω ενα αλλο ερωτημα:
Ποιος ειναι ο χειροτερος?
Αυτος που βαζει τα αστερια?
Η αυτος που δεχεται τα αστερια? :wink:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Αν ΒΑΛΩ αστερια καπου γιατι να ειμαι ο χειροτερος;Ισα-ισα που θα πουνε πως εχω πολυ καλο κριτικο :mrgreen: :mrgreen: πνευμα και αξιολογω πολυ καλα.!!Αν ΔΕΧΟΜΑΙ αστερια παει να πει πως ειμαι πολυ καλος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και αξιολογουμαι αναλογα σε σχεση με αλλους.Εαν ΔΕΧΤΩ να ΔΕΧΟΜΑΙ ατερια ,παει να πει πως ημουν γεννημενο ΑΣΤΕΡΙ !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά σίγουρα χειρότερος είναι αυτός που τα βάζει.

Αυτοί που τα δέχονται έχουν επίσης ευθύνες αλλά η επανάσταση δεν είναι απλό πράγμα. Ο καθένας για τους λόγους του, που σε πολλές περιπτώσεις είναι και άκρως συναισθηματικοί, δέχονται περισσότερο ή λιγότερο διάφορα πράγματα στην ζωή τους. Κάποιοι τουλάχιστον έχουν το θάρρος να πούνε ότι το καράβι αρμενίζει στραβά...

Το ότι δεν τα λένε χύμα δημοσίως δεν σημαίνει τίποτα για την ώρα. Κάποτε θα το πούν... τουλάχιστον για κάποιους εγώ είμαι σίγουρος. Όχι για να αποδείξουν κάτι... για τον εαυτό τους. :wink:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Tο καραβι αρμενιζει στραβα γιατι εχει μπαταρει ΜΟΝΟΠΑΤΑ απο το πολυ πιοτο στ’αμπαρι!!!!Βαλε οτι ερμηνεια και λεξη θελεις στα παραπανω και θα καταλαβεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Πάντως έχει πέσει πολύ "ξαστεριά" τελευταίως...

Λες και έχεις πέσει σε "στρατηγείο"...

Το ότι αρμενίζει στραβά το καράβι πολύ το ξέρουν, λίγοι το παραδέχονται...

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Αρχιζω..,και..χικ! χικ! και βλεπω ασσστττρρρακια βρε παιδακι μου!!!Μηπως ,λεω μηπως εχω δει μερικα «αλλα» αστρακια και αλλου που ψψψαχνουν λιγο ουρανο;;;Λεω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλά τόσο γέλιο ήταν πραγματικά αναπάντεχο. Ειδικά αυτές τις μέρες.
Ρε σεις thanks για το tip.

Τελικά δεν χρειάζεται η παραμικρή προσπάθεια για μερικούς να γίνουν
έστω και αν το αποφεύγουν λόγω ηλικίας και σοβαρότητος που τους διακρίνει.

Ο απανταχού παρών όμως μεγάλος αδελφός καταβάλει κάθε δυνατή φιλότιμη προσπάθεια και με την αρωγή της τεχνολογίας γίνονται πραγματικά θαύματα τη σήμερον ημέρα.

Βεβαίως υπάρχει και μια παροιμία που λέει για τους περιπατητές της νυκτός αλλά ας μην το χοντρύνω, ώστε να συνεχίσω ανενόχλητος με το γέλωτα μου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και που σαι ακόμα φιλαράκ!!

Το επόμενο s/w θα βγάζει αυτόματα και μούντζες :lol: :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members