Αστέρια παντού...

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Αυτο το υφασμα στην παραπανω φωτο το «χρησιμοποιω»οταν κανω βαρυγδουπες ανακοινωσεις και κανω ντα-ντα οσους παρεκτρεπονται!!! :mrgreen: :mrgreen: Τις αλλες ωρες χρησιμοποιω αυτο που φαινεται στο προφιλ γιατι...ειμαι ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ τυπος!!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Τελικά ο μεγάλος αδελφός μου θυμίζει

Θα μου πείς δεν πάει χαμένο το τρέξιμο.
Εχει χαρτογραφίσει αστέρι-αστέρι όλο τον Γαλαξία.

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
ΟΟτααν κοιτας απο ψηλααααααααα....(Ναντια Κωνσταντοπουλου+Τακης Μωρακης)
Λεω γι’αποψε να ξεσκονισω λιγο το μαυρο κουτι με το black label για κανενα s\w τυπου black...Αλλα και παλι ποιος καθεται με τετοια ζεστη τωρα να ασχοληθει με *******!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Στην φωτο φαινεται κατω χαμηλα σαν ενας δρακος με ανοιγμενα φτερα να κρατα κατι απο το αριστερο- ας μου επιτραπει- χερι.Τωρα λαγος ειναι,κουνελι ειναι,κανενας κακος που φροντισε ωστε το γενικο και απωτερο καλο ολων ειναι την σημερον ημεραν ,του αυτου μηνος,,ινα δοξασθη τουτοιοτροπως ειναι..Δεν ξερω... :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ τον είχα πει στον Καφάτο. Όταν ήταν να τυπώσουμε τα μπλουζάκια έπρεπε να βγάλουμε και μερικές κάπες με το σήμα του ***** επάνω, κατά προτίμηση μαύρες κι άραχνες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Παντως εμενα μου αρεσουν οι ****** οι μεταξωτες με δρακουληδες .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αμα βάλεις αστέρια στο μπλουζάκι Νίκο, θα το περάσουν οτι το παίζεις πρωταθλητής και μετά δεν σε ξεπλένει ούτε ο Αλέφαντος.

Και οχι τίποτα άλλο αλλά να, θα νευριάσω!

Γιατι η αλήθεια είναι οτι πλέον παίζουμε Champion League! :mrgreen:

Reaction score
5

Οποίος υπολογίσει με ακρίβεια ποσά αστέρια υπάρχουν στην photo θα του αποκαλύψω τι κρύβεται πίσω από αυτά τα ******* αστεράκια!

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Αν και παιδι της Επαναστασης (χαχαχα),ενα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΣΤΡΟ ΟΛΟΛΑΜΠΡΟ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ στην φωτο:Ο Χριστοδουλος!!!!!Και μαλιστα σαν εκπροσωπος της Αγιας Εκκλησιας...Οι πιο πισω στο backround εχουν πεθανει οι περισσοτεροι.. :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Φτου γμτ , με ξεγελασαν!
Καποιος μου ειπε πως σε αυτη την φωτογραφια εχει πολλα αστερια.
Μα , που ειναι? :lol:

Reaction score
1
Γράψτε και κανα link ρε παιδιά κατα προτίμηση σε αυτό εδω το forum χωρίς αστεράκια.
Αντε να δουμε την λογοκρισια που έπεσε.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
1
Απίθανοι.
Ειδικά εκεί που οι πληροφορίες που θέλει να δώσει μέσα απο το link χαρακτηρίζονται απο τον γενικό διαχειριστή σαν διαφήμιση και προτείνει αν κατάλαβα καλά να μπεί σαν banner.
Και βέβαια η προληπτική λογοκρισία αυτόματα απο το πρόγραμμα με βάση λέξεις κλειδιά είναι ολα τα λεφτά.
Έτσι είναι κύριοι. Έτσι.
Τάξις και ηθική...
Οχι σαν εδώ που ο καθένας τυχάρπαστος μπορεί να πεί avforum οσες φορές θέλει...
Φιλικά
Γιάννης

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σου προτείνω κάτι άλλο πιο καλό :idea:

Κάθε φορά που κάποιος λέει αυτήν την λέξη (και όποια άλλη θέλεις εσύ βέβαια), αντί να την μετατρέπεις αυτόματα σε αστεράκια, να βάζεις πρόστιμο στο μέλος που την είπε. Κάτι σαν τον Πανούση και τον Νταλάρα να πούμε :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members