Ασχετος ψαχνει για μηχανη 250 cc

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ασχετος ψαχνει για μηχανη 250 cc

... Με το χιλιάρικο αγοράζει ένα καλό κρανάκι, ένα χειμερινό μπουφάν και ένα καλοκαιρινό και πιθανότατα και ένα ζευγάρι μπότες....
Έχει και ρέστα, ώστε στην πρώτη δίκυκλη βραδυνή βόλτα να κεράσει μια κανάτα σφηνάκια τα γκομενετέ ... και ότι θέλει προκύψει ... :119:

Reaction score
264

Giovanni Dimitropoulos;1084394..[/quote said:
γιαννη.....κρανος,μποτες,παντελονι και μπουφαν,θα αγορασω πριν καν ερθει στα χερια μου η μηχανη,Οσο πιο καλοκαιρινα υπαρχουνε,γιατι θα κυκλοφορει μονο με καλο καιρο απο μεσα Απρ εως και μεσα οκτω.Μετα που αρχιζουνε οι βροχες και το ψοφοκριο,μονο αμαξι.Τωρα για την μπαγκαζιερα....εεεεεεεεε ας το κουβαλαω στο χερι το κρανος.Αλλα για τα πεζοδρομια που ελεγα δεν συγκρηνετε με τα στριταδικα ετσι?????Και αν πρεπει να κανω και 1-2 χλμ σε καλο χωματοδρομο στις διακοπες μου,δεν νομιζω οτι θα σκορπισει το μηχανακι?????

Reaction score
264

αν παρω το οκ αυριο απο την τραπεζα,θα κυκλοφορω με αυτο

Reaction score
49

Το βρίσκεις καινούριο ή μεταχειρισμένο?
Πόσα χρήματα?

Το ER-6 είναι άριστη επιλογή

Reaction score
264

Το βρίσκεις καινούριο ή μεταχειρισμένο?
Πόσα χρήματα?

Το ER-6 είναι άριστη επιλογή
Μοντελο του 2007 με 2.500 χλμ μονο.Ειναι αριστο και τιμη στα 3.800 ευρω.

Reaction score
1

Το ER-6 είναι και γαμώ..

πολύ ωραίο και στημένο μηχανάκι..

μόνο που είναι κρίμα να το βάζεις στον χωματόδρομο..

Σωστά;;;

Reaction score
264

Το ER-6 είναι και γαμώ..

πολύ ωραίο και στημένο μηχανάκι..

μόνο που είναι κρίμα να το βάζεις στον χωματόδρομο..

Σωστά;;;
Μονο το καλοκαιρι και για κανενα χλμ με πολυ καλο οδοστρομα τυπου 3α.Δεν χαλαει ετσι και δεν εχω σκοπο να το χανω ανταλακτικα.:103:

Reaction score
1

Α οκ γιατί είναι κρίμα τέτοιο μηχανάκι να κακομεταχειρίζεται...

Αν ψαχτείς λίγο στο youtube θα καταλάβεις τι εννοώ...:620:

ενημέρωσε μας για την έγκριση και όταν με το καλό την πάρεις ανέβασε φωτό..:615::605:

Reaction score
264

Α οκ γιατί είναι κρίμα τέτοιο μηχανάκι να κακομεταχειρίζεται...

Αν ψαχτείς λίγο στο youtube θα καταλάβεις τι εννοώ...:620:

ενημέρωσε μας για την έγκριση και όταν με το καλό την πάρεις ανέβασε φωτό..:615::605:
ειναι μια παραλια φοβερη που πρεπει να κανω 1 χλμ σε χωματοδρομο πολυ καλο.Εκει δεν χαλαει το μηχανακι αφου νομιζεις οτι εισαι σε ασφαλτο.Τετοιο μπανιο δεν το χανω με τιποτα.Ολη η παρε παει εκει με τα μηχανακια και εγω αναγκαζομαι να πηγαινω με το αμαξι .Αντε μετα να το πλυνεις και να το γιαλησεις!!!!Αυριο θα εχω νεοτερα για το δανειο που ζυτησα

Reaction score
25.251

ασχημο παντως σε καμια περιπτωση δεν το λες

Reaction score
11

Gilera Nexus 250

Πως σου φαίνεται?
(χωρίς ταχύτητες αλλά στρίβει και φρενάρει άριστα, προστασία από αέρα και νερό, ικανοποιητικούς χώρους έχει...)

Ένα τέτοιο ρε παιδιά ζαχαρώνω κι εγώ!
Ειδικά με την αύξηση των καυσίμων όλο και περισσότερο το σκέφτομαι.

Όταν λες οτι παρέχει προστασία από αέρα και νερό πόσο καλά προστατεύει;
Αυτή ζελατίνα που έχει μπροστά κόβει αποτελεσματικά τον αέρα μέχρι το κεφάλι;
Μη μου πείτε για κράνος είναι αδύνατο να φορέσω. Μου φαίνεται οτι θα σκάσω εκεί μέσα στην κυριολεξία.

Αν πραγματικά προστατεύει από αέρα και κρύο αποτελεσματικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά ώστε να μειώσω τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο.

Θα το χρησιμοποιώ για τη μετακίνηση στη δουλειά 15 χιλιόμετρα απόσταση αλλά και διάφορες μετακινήσεις μέσα στη μικρή πόλη που ζω.
Η ταχύτητα που θα κινούμαι 70-80 χμ το πολύ. Όχι παραπάνω.

Αλήθεια το κόστος για τέλη και ασφάλεια πόσο είναι για 250-300κυβ.
Η κατανάλωση που κυμαίνεται;
Ποιο καίει λιγότερο το δίχρονο ή το τετράχρονο;

Reaction score
49

Ένα τέτοιο ρε παιδιά ζαχαρώνω κι εγώ!
Ειδικά με την αύξηση των καυσίμων όλο και περισσότερο το σκέφτομαι.
Είναι πολύ ωραίο μηχανάκι!
Και σε σχέση με το αυτοκίνητο θα κάνεις πολύ λιγότερο χρόνο (μετακίνηση + παρκάρισμα) με πολύ λιγότερα καύσιμα

Όταν λες οτι παρέχει προστασία από αέρα και νερό πόσο καλά προστατεύει;
Αυτή ζελατίνα που έχει μπροστά κόβει αποτελεσματικά τον αέρα μέχρι το κεφάλι;
Έχει ψηλή ζελατίνα και οι τροχοί βρίσκονται μακριά από τα παπούτσια σου και είναι καλά «κρυμμένοι» πίσω από τα πλαστικά.
Γενικά θα έχεις πολύ καλή προστασία αν είσαι μέχρι 1.80 ύψος και αν είσαι παραπάνω η ζελατίνα θα σου στέλνει γλυκά τον αέρα στο κράνος.
Σε βροχές, όσο νερό και να έχει ο δρόμος, δεν θα λερώνεσαι> Προστασία 100%. Και αν κινείσαι σβέλτα, η ζελατίνα θα κρατάει το περισσότερο νερό μπροστά

Μη μου πείτε για κράνος είναι αδύνατο να φορέσω. Μου φαίνεται οτι θα σκάσω εκεί μέσα στην κυριολεξία.
Αν δεν σκέφτεσαι να φορέσεις κράνος μην την αγοράσεις.
Πήγαινε και αγόρασε ένα καλό jet κράνος που θα σου δώσει και ελεύθερη αίσθηση αλλά και προστασία.
Να προτιμάς να αισθάνεσαι κάπως τις πρώτες ώρες στις βόλτες, παρά να ψάχνεις για σκάλπ μετά από το κλείσιμο που θα σου κάνει πχ ο ταρίφας για να πάρει πελάτη και θα σε στείλει στο πεζοδρόμιο με ταχείες διαδικασίες....

Αν πραγματικά προστατεύει από αέρα και κρύο αποτελεσματικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά ώστε να μειώσω τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο.
Στο έχω ήδη πει....
Το 2κυκλο θα σου λύσει τα χέρια. Μείωση χρόνων μετακίνησης, μηδενισμός χρόνων παρκαρίσματος, πολύ μειωμένα έξοδα συντήρησης και καυσίμων.
Και το καλοκαιράκι θα είσαι άρχοντας!!

Θα το χρησιμοποιώ για τη μετακίνηση στη δουλειά 15 χιλιόμετρα απόσταση αλλά και διάφορες μετακινήσεις μέσα στη μικρή πόλη που ζω.
Με αυτές τις προδιαγραφές θα είσαι ανετότατος.
Οπωσδήποτε κράνος, λεπτά γάντια, αεριζόμενο μπουφανάκι, μποτάκια καλοκαιρινά και είσαι άψογος!

Η ταχύτητα που θα κινούμαι 70-80 χμ το πολύ. Όχι παραπάνω.
Και παραπάνω θα πας. Είναι δεδομένο.
Το Nexus άλλωστε, είναι πολύ καλό στο δρόμο και θα σε «τραβέι» να ανοίξεις και λίγο παραπάνω!

Αλήθεια το κόστος για τέλη και ασφάλεια πόσο είναι για 250-300κυβ.
Η κατανάλωση που κυμαίνεται;
Ποιο καίει λιγότερο το δίχρονο ή το τετράχρονο;

Τέλη κυκλοφορίας 2010: Υπολόγισε αναλόγως το μοτέρ
Κατανάλωση το 250 ή 300άρι, γύρω στα 4.5lt/100km
Δεν υπάρχει δίχρονο Nexus

Reaction score
49

To XCITING είναι καλό!
Υπάρχει και έκδοση πιο σπορ με μαύρη καρίνα και κόκκινες δαγκάνες. Το Runner ξέχνα το, καμία σχέση με Nexus & XCITING.

Κράνος έψαξες? :126:

Reaction score
11

Εσύ Γιάννη νομίζεις οτι εδώ είναι Πάτρα;
Δεν υπάρχει ούτε ταρίφας ούτε κίνηση στο δρόμο.
Μιλάω για επαρχιακούς δρόμους με ελάχιστη κίνηση.
Αν ζούσα Αθήνα το κράνος θα ήταν απαραίτητο και θα κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να το συνηθίσω αλλιώς δεν θα αγόραζα μηχανή.
Εδώ όμως δεν το σκέφτομαι καν για κράνος μιλάμε για αποστάσεις σε επαρχία μικρότερες από 3-4χμ για καφέ ή κανένα super market.
Μέγιστη ταχύτητα 30-35 χμ.
Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ παπάκι για μικρές μετακινήσεις και το καλοκαίρι στα χωράφια όταν έχω δουλειές. Πολλές φορές το πηγαίνω τέρμα μέχρι 70-75 χιλιόμετρα που μπορεί να πάει.
Δεν θέλω να πηγαίνω πιό γρήγορα θέλω να πηγαίνω πιό άνετα και όταν κατεβαίνω να είμαι όσο γίνεται ατσαλάκωτος και καθαρός.

Είμαι πιό ψηλός από 1,80. Περίπου 1,85.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members