Ασχολείται κανείς με την ωρολογοποιία;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.208
NIX said:
ρε παιδιά,αν ένα ρολόΐ δεν εξυπηρετεί το σκοπό του (δηλαδή,να μετράει επακριβώς την ώρα) τι να το κάνεις?
Μα είπαμε, ότι από τη στιγμή που το βλέπουμε ως κόσμημα, η ένδειξη της ώρας είναι συμπληρωματική.
Αλλιώς δε θα υπήρχε μια ολόκληρη βιομηχανία με τόσες μάρκες-θρύλους. Με ένα Casio που "χάνει" ελάχιστα δευτερόλεπτα το χρόνο και κάνει "παπάδες" θα ήμασταν ΟΚ. Από 'κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει άποψη χωρίς όμως να υπάρχει σωστό ή λάθος.

Είναι σα να ρωτάμε: "Αφού η Μαρία η γειτόνισσα είναι καλή νοικοκυρά, γιατί να "ζαχαρώνουμε" τη μουν@ρ@ του περιοδικού που πιθανόν δεν ξέρει να βράσει νερό;"

Reaction score
50
xfader said:
Μα είπαμε, ότι από τη στιγμή που το βλέπουμε ως κόσμημα, η ένδειξη της ώρας είναι συμπληρωματική.
Αλλιώς δε θα υπήρχε μια ολόκληρη βιομηχανία με τόσες μάρκες-θρύλους. Με ένα Casio που "χάνει" ελάχιστα δευτερόλεπτα το χρόνο και κάνει "παπάδες" θα ήμασταν ΟΚ. Από 'κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει άποψη χωρίς όμως να υπάρχει σωστό ή λάθος.
Έτσι είναι. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που παίρνει ακριβό ρολόι για να βλέπει (μόνο) την ώρα. Πώς για παράδειγμα πολλά χειροποίητα σερβίτσια έχουν ατέλειες (ακριβώς επειδή είναι χειροποίητα) αλλά παρόλαυτά κοστίζουν μια περιουσία (και πάλι επειδή είναι χειροποίητα); Τη δουλειά σου την κάνεις και με πολύ φτηνότερα σερβίτσια της παραγωγής, αλλά εδώ δεν πληρώνεις τη λειτουργικότητα. Πληρώνεις τη δουλειά που έχει γίνει για το μηχανισμό, το design πολλές φορές, το "βάρος" της κάθε μάρκας κτλ. Όταν, φυσικά, η μόνη σχέση σου με τα ρολόγια είναι απλά λειτουργική, το να δώσεις οτιδήποτε παραπάνω από 200-300 ευρώ είναι παράλογο.

Reaction score
14
ak1s said:
Μια καλή και τίμια πρόταση: Ermenegildo Zegna. Σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν.
Εμ βέβαια.
Αφού πληρώνεις παίρνεις ένα κοστούμι στην τιμή των τριών! :shock:
(Στην Ελλάδα εννοείται και στο γνωστό κατάστημα)

Reaction score
5
Of all the phenomena of our existence, time alone escapes human control. Throughout history, the fascination of time has inspired instruments of increasing sophistication and beauty created in tribute to a mystery that will forever elude us.

Aπό διαφήμιση της Patek Philippe.

Reaction score
5
preve said:
ak1s said:
Μια καλή και τίμια πρόταση: Ermenegildo Zegna. Σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν.
Εμ βέβαια.
Αφού πληρώνεις παίρνεις ένα κοστούμι στην τιμή των τριών! :shock:
(Στην Ελλάδα εννοείται και στο γνωστό κατάστημα)
Μιλάμε για κοστούμι στα μέτρα σου, όχι με έτοιμο που το 'φέρνεις' λίγο. Και με ύφασμα που διαλέγεις. Ε, έχει διαφορά. Η ιταλική κοπή είναι η ομορφότερη για μένα.

Reaction score
14
Για εμένα το γνωστό "κατάστημα" έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί.
Μόνο στα ξεπουλήματά του πηγαίνω.
Αν θέλω να ντυθώ Ιταλικά πηγαίνω Μιλάνο.
Πιο φθηνά θα μου βγεί...και θα πάρω και τον αέρα μου. :wink:

Για τα ρούχα επί παραγγελία συμφωνώ απολύτως.

Reaction score
1
preve said:
Για εμένα το γνωστό "κατάστημα" έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί.
Μόνο στα ξεπουλήματά του πηγαίνω.
Αν θέλω να ντυθώ Ιταλικά πηγαίνω Μιλάνο.
Πιο φθηνά θα μου βγεί...και θα πάρω και τον αέρα μου. :wink:

Για τα ρούχα επί παραγγελία συμφωνώ απολύτως.
εαν πας στο μιλανο κανε μια βολτα και απο το livigno
ειναι περιπου 3 ωρες δρομο, ειναι ωραιο χωριο και ειναι αφορολογητα

ο zegna ισως να εχει τα καλυτερα υφασματα αλλα την εφαρμογη που εχουν τα canali δεν την εχει ο zegna

GF

Reaction score
27
RDoherty said:
dream_GR said:
στυλίστα μου εσύ!!!!!! :p :p :p :p
Δεν είμαι στυλίστας, είμαι προνοητικός. Για παράδειγμα, αν και είναι νωρίς, σκέφτηκα τι θα ντυθώ τις Απόκριες του 2007: χαϊεντάς!
(Θα φορέσω μία σκηνή 8 ατόμων)
Ε, αυτο ειναι : χαϊΤεντάς! :lol:

Reaction score
0
Eγω που ψωνιζω ρουχα και ρολoι απο την λαϊκη..
...δεν θα γινω ποτε hi endας?? :cry:
...γι αυτο λετε να βλεπω και Rainbow? :lol: :lol: :lol:

Sorry Master το Brioni βγαινει και σε Prosciutto ?? :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos