- Reaction score
 - 0

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ατιμα γηρατειά

τι δεν κατάλαβες???για το αβαταρ μου μιλάμε..:142:
τι δεν κατάλαβες???για το αβαταρ μου μιλάμε..:142:
Ρε Βλάση...γυμνός είσαι στη φωτό; :144: :204:
	.. ρε συ vlasi η φωτό στο avatar σε αδικεί...άλλαξε την τώρα....
Ναμαι ρε......για να μαθεις!!!!!!!Τι λες καλέ, για να τον τρελάνουν στα p.m.:144:
	Mανωλη μου παρακαλαω μεσα μου να μην δω τον Νικολακι τον Τσαρουχιτο με την στολη του Ναυαρχου.................αν γινει αυτο ....παει φιλε.....σβησα με......θα ειμαστε λιγοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε Βλασση μονο εμεις ,οι Κορινθιοι, εκτιθεμεθα.
ολοι οι αλλοι κρυβονται.Για τα μπαζα ειναι η ντρεπονται?
Για βγαλε κανενα στην σεντρα να δουμε ποσο χαλι-εντ ειναι.
Ορίστε μας έσκασες και πήραμε τα βουνά... σοβαροί άνθρωποι. :137:Mανωλη μου παρακαλαω μεσα μου να μην δω τον Νικολακι τον Τσαρουχιτο με την στολη του Ναυαρχου.................αν γινει αυτο ....παει φιλε.....σβησα με......θα ειμαστε λιγοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασε τον αδερφο του με το αγερωχο υφος του δοκτορα και την λευκη ποδια με την montblanc την πενα στο αριστερο τσεπακι και το συνταγολογιο στην κωλοτσεπη!!!!!!!!
	Θα πεθανω.......τωρα ταδα ολα.......κωλομπινες μου!!!!!!!!!Ορίστε μας έσκασες και πήραμε τα βουνά... σοβαροί άνθρωποι.
![]()
...
Ε όχι και φοβόμαστε!Καλά ρε οι υπόλοιποι φοβάστε να δείξετε πως ήσαστε κάποτε;
Να φοβάστε να δείξετε πως είστε τώρα, ........... ε το καταλαβαίνω.
Αλλά από το πρόσφατο παρελθόν;
Καλά λέει ο Μάνος. Για τα μπάζα. :142: :142:
	Καλά ρε οι υπόλοιποι φοβάστε να δείξετε πως ήσαστε κάποτε;
Να φοβάστε να δείξετε πως είστε τώρα, ........... ε το καταλαβαίνω.
Αλλά από το πρόσφατο παρελθόν;
Καλά λέει ο Μάνος. Για τα μπάζα. :142: :142:

Μερικές την έχουν.Πλάκα-πλάκα, είναι εξοργιστικό το πόσα χρόνια κόβει η γενειάδα στους μεγάλους άντρες. Ούτε χαλάρωση φαίνεται, ούτε τίποτα. Αδικία να μην έχουμε κι εμείς οι κυρίες την επιλογή ν' αφήσουμε ένα μούσι :138: