Αχ, αυτά τα ξενοδοχεία...

Reaction score
27.242
Απάντηση: Αχ, αυτά τα ξενοδοχεία...

Στο δικό μου χωριό πάντως, μαζί με το καραφάκι το ούζο σερβίρονται -για μεζέ- μία σαλάτα και μια μερίδα φαγητού που μπορεί να είναι από όσπριο ως ψάρι ...

Για πείτε μια τιμή ...!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙΜΗ!

Reaction score
27.242

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΣΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 53 ΕΥΡΩ ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΜΕΖΕΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 14!!!!! ΠΙΑΤΑ ΣΥΝ 6 ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ!!!!
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΔΑΤΑ ΚΥΡΙΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΠΑΠΙΓΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.

Reaction score
1.002

Α! Εμένα μου τη δίνει και κάτι άλλο. Μου τη δίνει που πολλοί έφτιαξαν αυτούς τους παραδοσιακούς ξενώνες με κάτι χρηματοδοτούμενα προγράμματα όπως τα leader, δηλαδή τσάμπα κι επειδή είχαν μπάρμπα στην Κορώνη δηλαδή έναν κκαλό γνωστό που λάδωσαν γερά, που τους έφτιαξε μια ωραία μελέτη, η οποία όσο ακριβότερη τόσο καλύτερα. Παίρνεις λοιπόν το χρήμα στο χέρι, σουλουπωνεις λίγο τα ερείπια, γαρνίρεις με διάφορα παραδοσιακά ντεκόρ απ' την προγιαγιά, και τα ρέστα απ' τη χρηματοδότηση τα κάνεις ό,τι θες.
Δεν είναι καλό να γενικευεις..έχω πάει σε χειμερινους προορισμούς σε τέτοια καταλύματα εκπληκτικα.. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν κι αυτοί που αναφέρεις

Sent via my android Sony Xperia S

Reaction score
420

ρε σεις ολο γκρινια ειστε. κανα γκρουπ με ρωσιδες πετυχατε?

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.960

Καλομάθαμε (-νε), και τώρα όλα μυρίζουν και βρωμάνε...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Καλομάθαμε (-νε), και τώρα όλα μυρίζουν και βρωμάνε...

Γιατί το λες αυτό ρε φίλε?

Δεν καλομάθαμε ,προσωπικά θέλω να πληρώνω όσο αξίζει πραγματικά το δωμάτιο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.466

Δεν καλομάθαμε ,προσωπικά θέλω να πληρώνω όσο αξίζει πραγματικά το δωμάτιο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες.
Και αυτο ειναι το λογικο.
Τωρα αν καποιος σημερα στο 2013 δεν μπορει να το πετυχει αυτο δεν φταιει το καταλυμα..

http://www.newsbeast.gr/travel/Tips...-tin-kaluteri-exupiretisi-sto-xenodoheio-sas/

Reaction score
17.660

Το Χειροτερο και με το βραβειο στη βιτρινα.

Proud to be the world's worst hotel

To prevent complaints, the owners of the $22.50 (£18)-a-night hotel feel it is best to tell people in advance about what to expect, even if that means a potentially fatal disease or mental illness.

'It can't get any worse. But we'll do our best'

"Χειροτερα δεν γινεται,αλλα θα κανουμε το καλυτερο που μπορουμε."

'World's worst hotel' is surprisingly popular

http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/9683542/Worlds-worst-hotel-is-surprisingly-popular.html

Last edited by a moderator:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members