Καλησπέρα, την προηγουμενη εβδομαδα αγόρασα ενα DVD PLAYER και συγκεκριμενα το SONY UBP-X700 προς αντικακτάσταση ενος παλαιου που χάλασε. Συνδέοντας το απευθειας στην sony tv μου μεσω εξοδου του (hdmi εικονας /ηχου) εχω κανονικά αναπαραγωγή εικονας και ηχου. Στην προσπάθεια μου να περάσω το σημα μεσω του αρχαίου ολοκληρωμένου μου PIONEER SC-LX 81 (τον οποιο χρησιμοποιω μόνο ωσ επεξεργαστη και προ) ναι μεν εχω εικονα κανονικα στην tv αλλα καθολου ηχο (ουτε στην τηλεοραση, ουτε και σημα στα pre out του pioneer). Θα πω ότι 1. με το προηγουμενο player δεν αντιμετωπιζα προβληματα , εικα κανονικα αοκωδικοποιηση και 2. ο ενισχυτης αναγνωριζει (και προβαλλει στην οθονη του το format του δισκου πχ D DIGITAL ΚΛΠ, απλα δεν έχω ηχο). Ο ενισχυτης ειναι προς αντικατασταση με εναν PRE ATMOS αλλα λιγο αργότερα. Για να μην καταφύγω σε μια λύση τυπου https://www.e-anagnostou.gr/ers--μετατροπείς-ψηφιακών-&-αναλογικών-σημάτων-audio-video-hdmi-vga-usb-utp--μετατροπέας-hdmi-σε-αναλογικές-εξόδους-ήχου-p-109785.html εχει κάποιος καμια ιδεα τι παει στραβα? ή ακομα καλυτερα , μπορει καποιοσ να μου προτεινει ενα κατάστημα (ακομα κ απο αυτα που κανουν service) ωστε να τουσ παω player κ ενυσχυτη και να το κοιταξουν?
Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025