ΒΟΗΘEΙΑ ΓΙΑ ΗΧΟ AUTO

Reaction score
0
ΕΧΩ ΜΙΑ JULIETTA ΛΕΥΚΗ 2013,ΞΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚ/ΤΑ ΕΙΧΑ ΕΞΕΛΕΙΞΗ ΚΑΠΟΣ ΤΟΝ ΗΧΟ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΜΑΜΙΣΙΟ <ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ 4 ΗΧΕΙΑ ΠΟΡΤΕΣ>ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΘΕΛΩ 2DIN EΧΩ ΚΑΤΑΛΕΙΞΗ ΣΤΟ PIONNER X5800.ME ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΑΜΠΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΒΑΜΜΕΝΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕ ΔΕΜΟΜΕΝΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΜΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΡΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΖΙΕΡΑ 6Χ9 ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΞΕΙ ΑΠΟ ΠΗΓΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΓΟΥΦΕΡΑΚΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ SUB ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΗΧΕΙΟ<ΘΑ ΠΕΞΕΙ ΑΠΟ ΠΗΓΗ 4Χ45>ΚΑΙ ΕΝΣΥΤΙΗ ΜΕ SUB AYTOΕΝΥΣΧΙΜΕΝΟ Η ΟΧΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ SUB AΛΛΑ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Καλησπέρα , καλώς ήρθες και καλή χρονιά.
Σε παρακαλώ να μην γράφεις κεφαλαία.

Αν θες πολλά πρίμα, κατά την γνώμη μου, πρέπει να προσθέσεις ενα ζευγάρι tweeter στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου.

Μην βάλεις ηχεία 6''χ9'' πίσω, θα είναι σαν να είσαι σε συναυλία με την πλάτη γυρισμένη στην σκηνή.

Γενικά , θέλεις ενισχυτή για τα μπροστινά ηχεία και αν δεν βάλεις powered sub θα χρειαστείς πολυκάναλο ενισχυτή.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Συμφωνώ κι εγώ με τον Νίκο με προτίμηση 4κάναλου ενισχυτή και επεξεργαστή που κάνει σχεδόν τα πάντα εκτός από καφέ! :)

Reaction score
0
ευχαριστω.θα βαλω 4 ηχεια μου προτεινανε ΜΤΧ με τετρακαναλω και πηγη pioneer avh5800.ευχαριστω καλη χρονια σε ολους

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.836
Members
38.505