Βελτίωση φώτων για FORD FOCUS 1

Μηνύματα
170
Reaction score
87
Ευχαριστώ θερμά!
Η δεύτερη λύση είναι πολύ ακριβή για τα δεδομένα μου στην παρούσα φάση...
Phonocar
Led
Made in france

Άλλη λίγκα
~130-140€ το ζεύγος
Εγγύηση ένα έτος (δοκιμασμένο)

Δεν οδηγούσα βράδι γιατί νόμιζα ότι δεν έβλεπα καλά λόγω …. ηλικίας :whistling:

Είναι άψογα , ρυθμίζονται (όλο το φανάρι) όπως τα φώτα με τις απλές λάμπες. Τα εχω αλλάξει σε 2 αυτοκίνητα (στάσης, μεσαία, μακρυνά, ομιχλης ),απόλυτα ευχαριστημενος.

εννοείται ότι καθαρίζω κάθε 2 χρόνια τα πλαστικά φανάρια.

έχω περάσει από όλες αυτές τις λάμπες τύπου φιλιπς κλπ που υποτίθεται ότι έχεις +30-40% περισσότερη φωτεινότητα και δεν …..
Παρατηρείστε τα αναγραφόμενα….. δίνουν ώρες λειτουργίας πχ 400 ώρες - απαράδεκτο- μετά φωτίζει σα γκαζολαμπα. Τις 400 ώρες τις τελειώνεις σε 3-5 μήνες !!!
Και άμα τα έχεις ανάμενα καθόλη τη διάρκεια της κίνησης του αυτοκινήτου (και το πρωί) θες λάμπες κάθε μήνα. :confused:

Γενικά ότι πληρώνεις … παίρνεις.
προσοχη , οι φτηνές led είναι πιθανή εστία ανάφλεξης και καταστροφής όλου του αυτοκινήτου. Μην το κάνετε μόνοι σας, βάζοντας λάμπες από Ίντερνετ by china.

ενδεικτικά
View attachment 250601

Εγώ τις έβαλα στη θεσσσλονικη.
Σας ευχαριστώ πολύ! Μίλησα παλιότερα με έναν τεχνίτη στην πόλη μου και μου είπε ότι δεν χωρούσε η led στο φανάρι του κανονικού μου αυτοκινήτου (MAZDA 6 του 2004). Θα ρωτήσω και για το focus.
 

Μηνύματα
170
Reaction score
87
Τελικά πήρε την πρωτοβουλία ο πεθερός μου, πήγε σε φανοποιειο και καθάρισε ο τεχνικός τα φώτα. Έκανα ταξίδι και διαπίστωσα ότι το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αποτελεσματικό.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, να ρωτήσω κάτι ακόμη; Έχετε κάποια αξιοπρεπή και κατά το δυνατόν οικονομική πρόταση για πηγή 1 ή 2 din με τις μοντέρνες δυνατότητες; Το παλιό Sony που έχω, εξαιρετικό στην εποχή του, είναι τεχνολογικά απαρχαιωμένο.
Επίσης αν υπάρχει κάποια πρόταση για ηχομόνωση, καθώς το όχημα θορυβεί ασυστολως κι έχω καλοκαίρι από το αθόρυβο MAZDA 6.
Eυχαριστώ!
 

Μηνύματα
2.681
Reaction score
1.102
ποιό Sony είναι πάνω τώρα ?
Εγώ θα επέλεγα κάτι σε Alpine για καινούργιο
 


Μηνύματα
2.242
Reaction score
1.957
Καλησπέρα. Πόσο κόστισε ο καθαρισμός στα φώτα αν επιτρέπεται; Μια πρόχειρη αναζήτηση μου έβγαλε το παρακάτω στο γουγλη για καινούργια το τεμάχιο. Κάπου εκεί μου κόστισαν και μένα και το αποτέλεσμα είναι σαν την πρώτη μέρα που το πήρα πριν 18 χρόνια το corsaκι. https://onparts.gr/ford/focus-1998-...poieia/fanaria-empros/provoleis-tyc-205676082
 Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
164.638
Μηνύματα
2.653.328
Members
36.807
Νεότερο μέλος
Nikos-Stylidis
Top