- Reaction score
- 1.187
Απάντηση: Βοήθεια !!! Ενισχυτής AV για Roister Status 8.2
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις να μην είναι χαμηλοέξοδη. Να βγάζει 3~3.5 mV έξοδο. Ενώ υπάρχουν και κάποιες που βγάζουν έως και 5 mV. Αυτές απευθύνονται σε dj's και συνήθως είναι απαράδεκτες σαν ποιότητα ήχου. Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα να παίξουν και αυτές στο phono του Yamaha απλώς θα ακούγονται κάπως δυνατότερα.
Ναι υποχρεωτικά ελλειπτική βελόνα. Στην πυρά οι σφαιρικές. :141:Ευκαιρία για αναβάθμιση. Θα ψαχτώ για κεφαλή ΜΜ με ελλειπτική βελόνα. Δεν θελω να πάω πολύ ακριβά, μεχρι 150 ισως , θα δώ.
Αν έχετε κάποιες προτάσεις, δεκτές. (δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα)
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις να μην είναι χαμηλοέξοδη. Να βγάζει 3~3.5 mV έξοδο. Ενώ υπάρχουν και κάποιες που βγάζουν έως και 5 mV. Αυτές απευθύνονται σε dj's και συνήθως είναι απαράδεκτες σαν ποιότητα ήχου. Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα να παίξουν και αυτές στο phono του Yamaha απλώς θα ακούγονται κάπως δυνατότερα.
Εάν έχουν κατέβει π.χ. στο -1dB μπορείς να τα φέρεις manually πάλι στο 0dB ανεβάζοντας και τα υπόλοιπα (κεντρικό και surrund) τόσα dB όσο ανέβασες και τα κύρια διατηρώντας έτσι σταθερή την μεταξύ του διαφορά.Για τον Yamaha τώρα και το set με τα roister surround.
Αφου έτρεξα και το "YPAO" τα surround έπαιξαν μιά χαρά. Τα μπροστινά χαμήλωσαν λίγο ένταση αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο γιατί θα τα ρυθμίσω τελικά οπως θέλω.
Όντως...Οι ρυθμίσεις του YAMI είναι πολλές και όρεξη να έχεις να ασχολείσαι. Πιστεύω οτι σε κανα μήνα από τώρα αφού θα έχω στρώσει και τα ηχεία θα έχω εκμεταλευτεί πλήρως τις δυνατότητές του.
Καλά ακούσματα!Αρχίζει λοιπόν η περίοδος των νέων ακουσμάτων και προβολών.
Καλά μου ακούσματα.
Ε, μα αυτή είναι η χαρά! Να κάνεις μπουρ...λο το σαλόνι με καλώδια, μηχανήματα, CDιά, χαρτόκουτα κλπ.Υ.Γ Με την σύζυγο ολα καλά. Εκτίμησε τα "Κάδρα" και με έπρηξε μόνο γιατι είχα το σαλόνι μπουρδ.λο για καμια βδομάδα.:142::142::142: