Βοήθεια για βελτίωση συστήματος ηχητικά

Reaction score
0
Χαίρετε!
Θα ήθελα την εμπειρία σας/βοήθεια σας πάνω στην βελτίωση του συστήμα τος μου.
Το 2010 απέκτησα έναν πολυκάναλλο ενισχυτή pioneer VSX-820 καθώς και τα ηχεία της roister emphasis 25 front ,5 rear,center για χρήση περισσότερο με την τηλεόραση.
Αργότερα είχα στην διάθεση μου ενα dual cs-522 80s για ακρόση μιας μικρής συλλογης βινυλίων (50-60) για το οποιό λόγο μή εμπειρίας αγόρασα τυχαία ενα phono pre amp ttc tc-720 καθόσον ο ενισχυτής δέν διέθεται την απαιτούμενη είσοδο.
Πρόσφατα αντικατέστησα το dual με ένα project debut carbon dc 2M red για να ασχοληθώ περισσότερο με την ηχητικική εμπειρία όσο βέβαια μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου.
Θα ήθελα την άποψη σας για μικροβελτίωση του συστήματος σε προσιτό κόστος. Για παράδειγμα άν αλλάξω το phono stage με ένα Cambridge audio 651 ( μεταχειρισμένο είναι οικονομικό) ή graham slee gram amp 2 communicator ή κατι που προτείνεται θα καταλάβω βελτίωση με βάση το υπόλοιπο σύστημα οτι δέν έχω την μουσική εμπειριά???
Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνος!!!!!
Τα περισσότερα βινύλια είναι rock - metal

Last edited by a moderator:

Reaction score
895
Θεωρητικά ναι, θα ανέβεις επίπεδο, αλλά θα σου πρότεινα πριν από οποιαδήποτε αγορά phono να το δοκιμάσεις στο σύστημά σου, ελέγχοντας και τυχόν βόμβους, φυσήματα κ.λπ. Συμφωνώ πάντως και με αυτό που αναφέρει ο Μάνος παραπάνω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo