Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Αλήθεια υπάρχουν τέτοιοι αποστάτες-μετατροπείς??
Αν ναι, πολύ καλή φάση!! :102:
Εδω βλεπουμε αποστατες για κατι ιταλικα χρεπια:143::143:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Εδω βλεπουμε αποστατες για κατι ιταλικα χρεπια
Προσπερνώ τα κακόβουλα σχόλια() ενός γερμανόφιλου(ντροπή σου) και ερωτώ:

Γιατί νομίζω πως αυτά που έχεις ποστάρει ΔΕΝ είναι μετατροπείς από 13cm σε 16,5cm αλλά απλά αντάπτορες για να χωράει το εκάστωτε ηχείο(λόγω μεγαλύτερου βάθους μαγνήτη) στις μαμά θέσεις???

Μήπως δεν βλέπω καλά??
Αυτά ειδικά που έχεις βάλει για Alfa 147 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έχω βάλει και εγώ ως αποστάτες για να βάλω τα Pioneer TS-E170Ci στις μαμά θέσεις...

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Γιατί νομίζω πως αυτά που έχεις ποστάρει ΔΕΝ είναι μετατροπείς από 13cm σε 16,5cm αλλά απλά αντάπτορες για να χωράει το εκάστωτε ηχείο(λόγω μεγαλύτερου βάθους μαγνήτη) στις μαμά θέσεις???

Μήπως δεν βλέπω καλά??
Αυτά ειδικά που έχεις βάλει για Alfa 147 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έχω βάλει και εγώ ως αποστάτες για να βάλω τα Pioneer TS-E170Ci στις μαμά θέσεις...
Φιλε γιωργο
Τα Ιταλικα αμαξια τα εχω μεσα στην καρδια μου:142::142:.Λεμε τωρα γιυτο και το κρυο σχολιο μου.Μην το παρεις στραβα ρε φιλε,αλλα τι να κανουμε εχετε μια πολυ κακια προιστορια εσεις οι Ιταλοι.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:143:
Οι αποστατες τις περισοτερες φορες κανουνε και τις 2 δουλειες.Δηλ και μπορεις να βαλεις απο 13αρι που εχεις μαμα,ενα 16αρι,αλλα και φερνουνε λιγο πιο εξω το ηχειο ωστε να βαλεις ενα με μεγαλητερο μαγνητη,αφου συνηθος τα μαμα ηχεια ειναι της πλακας και μικρουλια για πιο χαμηλο κοστος παραγωγης

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

To τελειωσες το εργαλειο σου??

Ανεβασε καμια foto να το δουμε .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Σε signat μια καλη και φθηνη επιλογη ειναι το midbass 16,5 με κωδικο Η16 και με το τουιτερ των 25mm με κωδικο Τ5.Μην το συνδιασετε με το κροσοβερ signat C2,γιατι το τουιτερ χανει πολυ σε δυναμη-ποιοτητα ηχου και εχει και μεγαλο βαθμο αποκοπης το κροσοβερ,με αποτελεσμα τις υψηλeς να τις ακουτε αρκετα ξερες, λες και ειναι το τουιτερ 10 km μακρια απο τον ακροατη.Βαζετε ενα πυκνωτακι 3,2mf των 100v στο tweeter,το παιζετε και με αναποδη φαση και εχετε μια πολυ καλη ποιοτητα ηχου.Τα εχω δουλεψει αρκετα αυτα τα 2 κοματια(mid-tweeter) και το λεω με σηγουρια.Αν η πηγη σας εχει και HI-PASS για τα εμπρος ηχεια
τοτε ακομα πιο καλα.Τα κατεβαζετε χαμηλα στους 65-70 κυκλους(αντεχουνε μη φοβαστε αρκει να μην εισαστε ολη την ωρα με την ενταση της φωνης τερμα) και ειστε αρχοντες με λιγα λεφτουδακια δηλ περιπου 100 ευρω.:116::605:

Και 13αρια ηχεια να εχει στις εμπρος πορτες(που δεν το νομιζω), το ξεχνας αυτο,γιατι με αποσταστες βαζεις 16,5
Κανένα "πακέτο" έτοιμο της signat (δηλ. Mid,tweeter,crossover) για να μην μπλέκω με "πατέντες & συνδυασμους" δεν υπάρχει???
Αν και κλείνω προς τα pioneer και αν τελικά καταλήξω στα signat είναι δίοτι ο μοναδικός "μάστορας" που μπορω να εμπιστευτώ για την εγκατάσταση στα Ιωάννινα φέρνει μόνο signat και ίσως blaukpunt.... Αν σας πω τι έχω τραβήξει από "εγκαταστάτες" στα Ιωάννινα........:131:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Κανένα "πακέτο" έτοιμο της signat (δηλ. Mid,tweeter,crossover) για να μην μπλέκω με "πατέντες & συνδυασμους" δεν υπάρχει???
Αν και κλείνω προς τα pioneer και αν τελικά καταλήξω στα signat είναι δίοτι ο μοναδικός "μάστορας" που μπορω να εμπιστευτώ για την εγκατάσταση στα Ιωάννινα φέρνει μόνο signat και ίσως blaukpunt.... Αν σας πω τι έχω τραβήξει από "εγκαταστάτες" στα Ιωάννινα........:131:
Παιρνεις σε signat το κροσοβερ c2=60 ευρω,το tweeter T5=57 ευρω και το mid H16=60 ευρω και εισαι κομπλε.Οι τιμες ειναι ανα ζευγαρι και ειναι οι τιμες καταλογου.Στα μαγαζια θα τις βρεις λιγο πιο κατω.Απο την αλλη παλι δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ο μαστορας σου (με το συμπαθειο ετσι?)απο την στιγμη που στην πιατσα εχει ενα σορο μαρκες απο ηχεια τα οποια και δεν τα εμπορευεται.Αλλου ρωτησες??????Ενας μονο ειναι στα Ιωαννινα????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

To τελειωσες το εργαλειο σου??

Ανεβασε καμια foto να το δουμε .
Βασικά, το έχω "σχεδόν" τελειώσει...
Έχω βάλει ηχεία-ενισχυτή-sub-πηγή και απλά δεν έχει μπει η μόνωση ακόμα στις πόρτες αν και έχει αγοραστεί ήδη.
Πρέπει όμως να μπει γιατί όσο ανεβάζω ένταση ο καπλαμάς τρίζει και με εκνευρίζει...:116:

Σήμερα-αύριο θα postάρω μια παρουσίαση με την μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει να ακούσω και σχόλια!! :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Παιρνεις σε signat το κροσοβερ c2=60 ευρω,το tweeter T5=57 ευρω και το mid H16=60 ευρω και εισαι κομπλε.Οι τιμες ειναι ανα ζευγαρι και ειναι οι τιμες καταλογου.Στα μαγαζια θα τις βρεις λιγο πιο κατω.Απο την αλλη παλι δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ο μαστορας σου (με το συμπαθειο ετσι?)απο την στιγμη που στην πιατσα εχει ενα σορο μαρκες απο ηχεια τα οποια και δεν τα εμπορευεται.Αλλου ρωτησες??????Ενας μονο ειναι στα Ιωαννινα????
Πολλοί... Αλλά τι δουλειά κάνουν???
Ο πρώτος πέρασε τα καλώδια χαλώντας το κλίμα!!!
Ο δεύτερος έκανε την εταζιέρα να χοροπηδάει και τα καλώδια στο πορτπαγκάζ κουβάρι.
Ο τρίτος και "καλύτερος" αντιπρόσωπος της Blaukpunt έκοψε την μαμά φίσα αντί να βάλει αντάπτορα και:
-έκοψε καλώδια που δεν έπρεπε συγκεκριμένα τα καλώδια του Gala με αποτέλεσμα να ανάβει λαμπάκι (ηλεκτρικά κινητήρα) στο ταμπλό.
- έβαλε ανάποδα τα ηχεία
- άφησε γυμνά καλώδια και αυτά που έφτιαξε ήταν σχεδόν γυμνά και χαλαρά, μάλιστα αυτό της τροφοδοσιας είχε μαυρίσει/καεί!!!! Το ανακάλυψα τυχαία σήμερα που έβγαλα το memphis να βάλω το μικρόφωνο ισοστάθμισης....
Αποτέλεσμα: χάλασα όλη την μέρα των Χριστουγέννων, κατέβασα σχεδόν όλο το ταμπλό του ibiza να περνάω νέα φύσα που είχε στο κουτι ευτυχως το memphis όπως-όπως και να πιάνω τα καλώδια πρόχειρα με κάτι "κλέμενς" που είχα στο σπίτι, τα οποία λόγω όγκου σφήνωναν το memphis. Και τελικά από τα νεύρα του έδωσα μία και σφήνωσε όπως να ναι...:101:
Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι που διέλυσε τις μαμα φύσες, και τώρα πώς τις φτιάχνω?????????? Φοβάμαι τις συνδέσεις ειδικά με τα καλώδια τροφοδοσίας....
Αν δεν πάρω φωτιά... Χρόνια Πολλά!!!

Reaction score
264

Πολλοί... Αλλά τι δουλειά κάνουν???
Ο πρώτος πέρασε τα καλώδια χαλώντας το κλίμα!!!
Ο δεύτερος έκανε την εταζιέρα να χοροπηδάει και τα καλώδια στο πορτπαγκάζ κουβάρι.
Ο τρίτος και "καλύτερος" αντιπρόσωπος της Blaukpunt έκοψε την μαμά φίσα αντί να βάλει αντάπτορα και:
-έκοψε καλώδια που δεν έπρεπε συγκεκριμένα τα καλώδια του Gala με αποτέλεσμα να ανάβει λαμπάκι (ηλεκτρικά κινητήρα) στο ταμπλό.
- έβαλε ανάποδα τα ηχεία
- άφησε γυμνά καλώδια και αυτά που έφτιαξε ήταν σχεδόν γυμνά και χαλαρά, μάλιστα αυτό της τροφοδοσιας είχε μαυρίσει/καεί!!!! Το ανακάλυψα τυχαία σήμερα που έβγαλα το memphis να βάλω το μικρόφωνο ισοστάθμισης....
Αποτέλεσμα: χάλασα όλη την μέρα των Χριστουγέννων, κατέβασα σχεδόν όλο το ταμπλό του ibiza να περνάω νέα φύσα που είχε στο κουτι ευτυχως το memphis όπως-όπως και να πιάνω τα καλώδια πρόχειρα με κάτι "κλέμενς" που είχα στο σπίτι, τα οποία λόγω όγκου σφήνωναν το memphis. Και τελικά από τα νεύρα του έδωσα μία και σφήνωσε όπως να ναι...:101:
Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι που διέλυσε τις μαμα φύσες, και τώρα πώς τις φτιάχνω?????????? Φοβάμαι τις συνδέσεις ειδικά με τα καλώδια τροφοδοσίας....
Αν δεν πάρω φωτιά... Χρόνια Πολλά!!!
Ειναι να τα κλεινουνε τα μαγαζια τους οι καρναβαλοι αυτοι.Τα πραγματα ειναι παρα πολυ χαλια εκει στην πολη σου.Κριμα γιατι ετσι καποιος που θελει να βαλει καλη μουσικη στο αμαξι του εχει τις ενστασεις του και αποφευγει τις οποιες επεμβασεις στο αμαξι του με αποτελεσμα να κανει κακο ονομα ο χωρος του caraudio εξαιτιας τετοιων ασχετων ανθρωπων.Βλεπω παντος οτι εσυ το κατεχεις πιο καλα το αθλημα,σε σχεση με τους προαναφερθησαντες καρναβαλους.Καλες γοιρτες και κουραγιο.Αν σε βγαλει ο δρομος σου προς Αθηνα μερια πες το μου να σου πω καταστημα να κανεις ΔΟΥΛΕΙΑ τελεια.

Reaction score
0
Αν θες πες μου γιατί θα κατέβω Αθήνα μετά την πρωτοχρονια για 2-3 μέρες... Εκεί είναι το "πατρικό" μου στους Αμπελόκηπους...

Reaction score
0
Συγνώμη που γίνομαι "κουραστικός" αλλά βρήκα νέες λύσεις για το αυτοκίνητο. Εκτός λοιπόν από τα μπροστά ηχεία Pioneer που έχω ξεχωρίσει, μου προτάθηκε από καλό (ελπίζω) μάστορα στα Γιάννενα ολοκληρωμένη λύση με ενισχυτή, μπροστά ηχεία και sub impact. Δεν έχω ιδέα για αυτή την μάρκα ουτε κατάφερα να βγάλω άκρη από το ψάξιμο στο ιντερνετ... Ποια η γνώμη σας???
Ευχαριστώ, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε!

Reaction score
0
Συγνώμη που γίνομαι "κουραστικός" αλλά βρήκα νέες λύσεις για το αυτοκίνητο. Εκτός λοιπόν από τα μπροστά ηχεία Pioneer που έχω ξεχωρίσει, μου προτάθηκε από καλό (ελπίζω) μάστορα στα Γιάννενα ολοκληρωμένη λύση με ενισχυτή, μπροστά ηχεία και sub impact. Δεν έχω ιδέα για αυτή την μάρκα ουτε κατάφερα να βγάλω άκρη από το ψάξιμο στο ιντερνετ... Ποια η γνώμη σας???
Εγώ γνωρίζω για την Impact και έχω διαβάσει πως γενικά έχει πολύ καλά μηχανήματα όσον αφορά ενισχυτές.
Για sub και ηχεία θα σε γελάσω.

Αν η τιμή όμως που σου έδωσε είναι καλή, δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις... :126:

Καλή χρονιά και από εμένα σε όλους!!!

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Βοήθεια για ηχεία(κ οχι μόνο) σε ibiza

Μπερδευτικα λιγο..Ολλα θα ειναι της impact?????Και ηχεια και ενισχυτης και σαμπ???.Απο θεμα ποιοτητας μην τα φοβασε,ειναι καλα εργαλεια.Τις τιμες δες αν ειναι για την τσεπη σου και προχωρα αφοβα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster