Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

όχι βρε το παπ@#$% δέν το εννόησα με την έννοια την κακή.ξέρεις...το εννόησα και καλά οτι αφού είμαστε όλοι χαζεμένοι και αγοράζουμε που αγοράζουμε ας είμαστε και πιο προσεχτικοί...
δέν το είπα για να σε θίξω ή κάτι τέτοιο προς θεού...
No offence! :102:
Άλλωστε δε μου ταιριάζουν οι παρεξηγήσεις μέσω πληκτρολογίου και παρακολουθώντας τα γραφόμενά σου βλέπω πως είσαι καλοπροαίρετος και σοβαρός άνθρωπος.

Reaction score
28
ο καθενας τον χαβα του ,βλεπω εδω σε ενα turbo x στο πλαισιο οτι εχει και εξοδο spdif τι μπορει να σημαινει αυτο? μηπως μας ενδιαφερει εμας τους music dac freaks?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.048
Απάντηση: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

some people dont identify futility...:612:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.293
Απάντηση: Re: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

με βλεπω ετοιμο για λαπι-τοπι δεν με σταματαει τπτ ,μονο πειτε μου εαν πρεπει να προσεξω κατι το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο?

ΥΓ. ΜΠΑΤΖΕΤ εως 500-550 το πολυ .
Ένα σύγχρονο λάπτοπ για τέτοια χρήση πρέπει να έχει 24μπιτη κάρτα με δυνατότητα αναπαραγωγής 24/192 και εγγραφής τουλάχιστον 24/96, οπτική έξοδο ενσωματωμένη στο βύσμα των ακουστικών, θύρα firewire για τυχόν σύνδεση με ανάλογο DAC ή εξωτερική κάρτα ήχου αξιώσεων, θύρα e-Sata για γρήγορη επικοινωνία με ανάλογο εξωτερικό δίσκο, και αν είναι δυνατόν, να συνοδεύεται και από τηλεχειριστήριο.
Επιπλέον, καλόν είναι να έχει αυτόνομη κάρτα οθόνης με δική της μνήμη, και 2GiB RAM, ώστε να τρέχει άνετα τα Windows 7, (καθ' όσον Windows 7 με 1GiB σε κάνουν αυτομάτως καπνιστή).

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

Επιπλέον, καλόν είναι να έχει αυτόνομη κάρτα οθόνης με δική της μνήμη, και 2GiB RAM, ώστε να τρέχει άνετα τα Windows 7, (καθ' όσον Windows 7 με 1GiB σε κάνουν αυτομάτως καπνιστή).
κοίτα και εγώ έτσι θα αγόραζα.Αλλα νομίζω οτι αν πάρει το m2tech δέν χρειάζεται έξοδο spdif.
Πρότεινε του και τίποτα τώρα που γυρίζει...:138:

Reaction score
28

κοίτα και εγώ έτσι θα αγόραζα.Αλλα νομίζω οτι αν πάρει το m2tech δέν χρειάζεται έξοδο spdif.
Πρότεινε του και τίποτα τώρα που γυρίζει...:138:
σιγουρα θα το παρω!το m2tech.

Reaction score
28

καλα τα λες αλλα που να βρεθουν ολα αυτα στο μπατζετ που εχω αυτη την στιγμη?
το σιγουρο ειναι οτι θα κοιταξω για μνημη τουλασχιστον 2gb εχω βρει ηδη και toshiba με 3gb και μαλλον με αυτονομη καρτα, αλλα δεν μου απαντησατε για ενα turbo-x που βρηκα στο πλαισιο με εξοδο spdif ?

D

deleted user 10898

Guest

καλα τα λες αλλα που να βρεθουν ολα αυτα στο μπατζετ που εχω αυτη την στιγμη?
το σιγουρο ειναι οτι θα κοιταξω για μνημη τουλασχιστον 2gb εχω βρει ηδη και toshiba με 3gb και μαλλον με αυτονομη καρτα, αλλα δεν μου απαντησατε για ενα turbo-x που βρηκα στο πλαισιο με εξοδο spdif ?
αστη την spdif αυτη... αφου θα παρεις hiface...

tem

Reaction score
44
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

....αλλα δεν μου απαντησατε για ενα turbo-x που βρηκα στο πλαισιο με εξοδο spdif ?
συμπαθητικο το τουρμποεξακι αλλα τι να την κανεις τιην spdif αφου θα το πάρεις το m2tech;

ρίξε λοιπόν μια ματιά στις εξής προτάσεις :

Γνώμη μου είναι στα λεφτά που διαθέτεις και για την χρήση που προορίζεται :HP G62-125EV
το οποίο ξεκινά από 513€ με μοναδικό μείον ότι δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών αλλά στην
περίπτωσή σου νομίζω ότι δεν τη χρειάζεσαι και η ενσωματωμένη του i3 σε καλύπτει

αλλααά

αν επιμένεις για ξεχωριστή κάρτα γραφικών δώσε ένα 50αρακι παραπάνω απο την κορυφή στο
μπατζετ και στα 598€ παίρνεις το : HP G62-130EV που έχει και την κάρτα 5430 (τελευταία γενιά με
επιπλέον -πλήν της αυξημένης επίδοσης σε γραφικά- να έχει και dx11, process 40mm , με ότι αυτά
συνεπάγονται και που μπορεί να σε ενδιαφέρουν μπορεί και όχι!)

όλα τα παραπάνω τα προτείνω με βάση την σχέση τιμής-χαρακτηριστικών και όχι σε σχέση με την εμφάνιση
(που εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου) και όχι σε σχέση με την αξιοπιστία
( που απ' οτι ξέρω μια χαρά δουλεύουν και μια χαρά προβλήματα βγάζουν όπως όλα , στο μέσο όρο δηλαδή) κλπ κλπ

Καλη απόφαση και καλές αγορές!!

Reaction score
1.188

Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το pioneer με ένα CDP-transport και σκέφτομαι κάτι από τα εξής:
- Οποιοδήποτε Pioneer CDP εως 500Ε μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εταιρία, την θεωρώ εγγύηση.
- Harman HD990. Πλεονεκτήματα: εμφάνιση στο ρακ (και ταίριασμα με τον ΗΚ990), HRS Link σύνδεση με τον ΗΚ990 για μειωμένο jitter όπως διατείνεται η εταιρία, κοινό τηλεχειριστήριο με τον ΗΚ990, balanced έξοδοι και ψηφιακές είσοδοι που δεν σκοπεύω όμως να τις χρησιμοποιήσω
- Κάτι άλλο που να παίζει και SACD. Αυτήν την στιγμή έχω 2-3 δισκάκια απ'όπου ακούω μόνο το CD Layer. Αξίζει τον κόπο να επενδύσω; Να σημειώσω οτι ακούω πολλή κλασική και εκεί απ'όσο ξέρω υπάρχουν αρκετοί τίτλοι.
Λοιπόν φίλε μου η ΚΑΛΥΤΕΡΗ λύση είναι να πας σε Pioneer αλλά όχι CD player, σε DVD player και συγκεκριμένα σε αυτό:

Το θες σε μαύρο;
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/DV-610AV-K/index.html
Το θες σε ασημί;
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/DV-610AV-S/index.html

Και σου εξηγώ το γιατί είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ λύση:
Με μόλις γύρω στα 160€~170€
http://www.skroutz.gr/s/49570/Pioneer-DV-610.html?keyphrase=dv-610
παίρνεις ένα από τα καλύτερα transport που κυκλοφούν αυτή την στιγμή, με μεγάλη αξιοπιστία και δυνατότητα να διαβάζει ακόμα και τα πιο κακομεταχειρισμένα δισκάκια.
Εχεις την δυνατότητα να ακούς τα CD και τα SACD που μπορεί να πέσουν στα χέρια σου.
Η δυνατότητά του να παίζει DVD-Audio ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ διότι με ένα προγραμματάκι σαν το DVD-Audio Solo http://cirlinca.com/ μπορείς να κάνεις burn τα 96/24 flac που τυχόν να έχεις στο PC σου σε δισκάκια DVD-Audio και να απολαμβάνεις την μέγιστη δυνατή ψηφιακή ποιότητα ήχου.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τα έχεις όλα CD, SACD, DVD-Audio.
Και όλα αυτά χωρίς κανένα σοβαρό αντίτιμο. Με μόλις 160€~170€

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

Γεια σου ρε πατριδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικα ειμαστε για τα πανηγυρια.Εκει που δειχνει να καταληγει ο ανθρωπος σε πισι τσουπ ο επομενος με προταση DVD player.Αμα μας διαβαζει κανεις εξω απο το τρελλοκομειο ειναι σιγουρο οτι παει καρφωτος για 20 ψυχαναλυτικες συνεδριες για να εξηγησει γιατι το χρυσοψαρο που του πηρε η γιαγια του μπαμπα τα Χριστουγεννα του το ταισε σουπα η γιαγια της μαμας την Πρωτοχρονια:140:
Αντε ρε Χαραλα ,ψωνισε χαλαρα γιατι σε λιγο προβλεπω να συζηταμε για πομπινοφωνο ρωσικο με δωρο μια Svetlana hi-hi-hi-end

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Βοήθεια στον προβληματισμό μου.

Γεια σου ρε πατριδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικα ειμαστε για τα πανηγυρια.Εκει που δειχνει να καταληγει ο ανθρωπος σε πισι τσουπ ο επομενος με προταση DVD player.Αμα μας διαβαζει κανεις εξω απο το τρελλοκομειο ειναι σιγουρο οτι παει καρφωτος για 20 ψυχαναλυτικες συνεδριες για να εξηγησει γιατι το χρυσοψαρο που του πηρε η γιαγια του μπαμπα τα Χριστουγεννα του το ταισε σουπα η γιαγια της μαμας την Πρωτοχρονια:140:
Αντε ρε Χαραλα ,ψωνισε χαλαρα γιατι σε λιγο προβλεπω να συζηταμε για πομπινοφωνο ρωσικο με δωρο μια Svetlana hi-hi-hi-end
όχι γιατί πολύ απλά ο komst απάντησε στον steppenwolf ο οποίος ψάχνει για transport...
-------------------------
Γενικότερα όλα τα laptop έχουν την ίδια αξιοπιστία με την διαφορά οτι τα turbox και η toshiba έχουν καλές εγγυήσεις.Ειδικά ρε παιδιά η toshiba έχει 4 χρόνια!!!

Reaction score
28
σας ευχαριστω ολους φιλοι μου τελικα ψωνισα ,πηγα σε turbo-x
με μνημη 4gb με 3usb κτλ ,το μηχανημα ειναι μια χαρα ακομα και ετσι χωρις το m2tech το οποιο θα ακολουθησει σε κανα μηνα διοτι τα οικονομικα εσφιξαν πολυ τα παει καλα ,και τωρα ειμαι στην φαση αναζητησης τροπου συνδεσης ασυρματης με το διαδυκτιο και ολα καλα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.:123:

Reaction score
28
παντως και η προταση του φιλου komhst για το πλευερ μου κινει το ενδιαφερον γιατι αν ειναι ετσι και μπορεις να τα εχεις ολα μαζι και sacd και dvd audio και ολα τα αλλα με τετοια τιμη στους καιρους που ζουμε
πρεπει να ειναι πολυ πρωτη ,ιδωμεν.!

Reaction score
4

με μνημη 4gb με 3usb κτλ ,το μηχανημα ειναι μια χαρα ακομα και ετσι χωρις το m2tech το οποιο θα ακολουθησει σε κανα μηνα διοτι τα οικονομικα εσφιξαν πολυ τα παει καλα ,και τωρα ειμαι στην φαση αναζητησης τροπου συνδεσης ασυρματης με το διαδυκτιο και ολα καλα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.:123:
Εγω επειδη δεν με καλυπτε τo ασυρματο λογω τοιχων και αποστασης πηρα αυτο και παιζει μια χαρα
http://www.pixmania.gr/gr/gr/034282...ps-xavb1004---πριζα-+-μεταγωγεας-4-θυρων.html

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.293

Πες μας και ακριβώς ποιο μοντέλο πήρες ντε...

Reaction score
5.621

Εγω επειδη δεν με καλυπτε τo ασυρματο λογω τοιχων και αποστασης πηρα αυτο και παιζει μια χαρα
http://www.pixmania.gr/gr/gr/034282...ps-xavb1004---πριζα-+-μεταγωγεας-4-θυρων.html
To router Cisco WAG320N που πήρα πιάνει σε τέσσερις ορόφους απροβλημάτιστα.

Reaction score
28

Πες μας και ακριβώς ποιο μοντέλο πήρες ντε...
το μοντελο ειναι το turbo-x steel n44-225 με επιπλεον μνημη αλλα 2gb συνολικα 4gb. εως εδω ολα ωραια και καλα ελα ομως που σημερα το πρωι αγορασα απο το πλαισιο ενα access point για ασυρματη συνδεση και δεν μπορω με τιποτα να το ενεργοποιησω συγκεκριμενα ειναι το μοντ. wl-330 qE της assus, στις οδηγιες λεει συνδεστε το με τον υπολογιστη και δινει ενα καλωδιο μονο με τις μεγαλες αποληξεις δηλ. τα χοντρα κλιπ τα οποια ειναι για δικτυακη συνδεση
RJ45 ,κατ'αρχην απο ποιον υπολογιστη να ξεκινησω ? γιατι εγω εχω εγκατεστημανα 2 πι-σι σε συνδεση δικτυου στο ενα απο αυτα υπαρχει και το μοντεμ switch της level one απο το οποιο παιρνει και το δευτερο πι-σι ,πρεπει λοιπον συμφωνα με τον κατασκευαστη του asus να μπω με καποιν τροπο στο μενου του asus και να ορισω καποιες παραμετρους ομως ταυτοχρονως πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος και στο δικτυο για να πληκτρολογισω την ip 192.168.1.220 και να μπω μεσα ,αλλα πως να το συνδεσω με το πι-σι αφου η μονος τροπος συνδεσης του ειναι με το χοντρο δικτυακο κλιπ, αλλη συνδεση δεν υπαρχει .? εαν καποιανου το κεφαλι κατεβασει καποια ιδεα θα ηταν καλοδεχουμενη!!

Reaction score
0
Don't worry.
Ενας πολυ απλος τροπος να το ρυθμισεις ειναι να ορισεις στο laptop να παιρνει αυτοματα ip (DHCP) . Με το ethernet καλωδιο συνδεεσαι με το ap.
Λογικα το laptop θα παρει μια ip αυτοματα απο το ap. Αυτο μπορεις να το δεις απο ενα command prompt (εναρξη-->εκτελεση-->cmd ή start-->run-->cmd , θα ανοιξει μια κονσολα, εκει γραφεις ipconfig και πατας enter, θα πρεπει να σου λεει κατι σαν ethernet controler κλπ και διπλα μια ip παρομοια με την ip του ap, π.χ. 192.168.1.ΧΧ )
Αν ολα αυτα ειναι OK ανοιγεις εναν explorer πατας την IP του ap και μπηκες.

Αυτα για αρχη.

Reaction score
28
Don't worry.
Ενας πολυ απλος τροπος να το ρυθμισεις ειναι να ορισεις στο laptop να παιρνει αυτοματα ip (DHCP) . Με το ethernet καλωδιο συνδεεσαι με το ap.
Λογικα το laptop θα παρει μια ip αυτοματα απο το ap. Αυτο μπορεις να το δεις απο ενα command prompt (εναρξη-->εκτελεση-->cmd ή start-->run-->cmd , θα ανοιξει μια κονσολα, εκει γραφεις ipconfig και πατας enter, θα πρεπει να σου λεει κατι σαν ethernet controler κλπ και διπλα μια ip παρομοια με την ip του ap, π.χ. 192.168.1.ΧΧ )
Αν ολα αυτα ειναι OK ανοιγεις εναν explorer πατας την IP του ap και μπηκες.

Αυτα για αρχη.
εαν μου ελεγες και τι ειναι το ap και που το βρισκουμε θα σου ημουν ευγνωμων ,σορρυ γιατι κολλησε το μυαλο μου ομως βρηκα και καποια λαθη στην μεταφραση του πρεσπεκτους και μαλλον κατι παω να κανω αλλα θα χρειαστω μαλλον και καποιο αλλο καλωδιο για την συνδεση μου στο δiκτυο(μια πλευρα εθερνετ και η αλλη απλο μικρο τηλεφ.) γιατι οπως εγραψα και πιο πανω και τα δυο πι-σι μου (το δικο μου και της κορης μου )ειναι σε δικτυο και εχουν μονον εθερνετ εισοδους οποτε για να εχω ταυτοχρονως και το λαπ τοπ στο δικτυο πρεπει να εχω καλωδιο πατεντα οποτε τωρα το σκ δυσκολο παντως θα τσεκαρω αυτο που μου ειπες .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red