Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Reaction score
103
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Γιαννη μεμονομενα να στειλεις ενα κομματι στην Γερμανια που ζυγιζει 22 κιλα πληρωνεις καπου στα 100 ευρο.Και 20 να θελουν να φερουν μαζι.Δεν επιμεριζεται το κοστος του καθενος σε σχεση με τα μεταφορικα που πληρωθηκαν?Μην κοροιδευομαστε τωρα.Ασε γιατι κ εγω ειμαι σε ενα βαθμο Denonakias αλλα ξερω που ξεκιναει και η κοροιδια...Και στην Αγγλια τα ιδια χρηματα μου ειπαν κ τιποτα επιπλεον ουτε για ανταλακτικο απο παραερισαγωγη ουτε τιποτα.Το Player ειχα παρει να ρωτησω για αναβαθμιση.Και επιπλεον ξερεις τι τους ειπα??Να παρω εγω τους λεω το ανταλλακτικο να σας το φερω απλα να μου το βαλετε εσεις για να μην πληρωσω τοσο πολλα αφου κοστιζει τοσο??Ξερεις τι μου ειπαν?Και ξερεις εμεις δεν το παμε ετσι,και το παμε αλλιως κ δεν παει με την ωρα.Του λεω ρε ανθρωπε στον παιδι εκει θα παρει 1 ολοκληρη μερα να ασχολειθει με το μηχανημα μου??ΟΚ ποσο μεροκαμματο του δινεις?60 70 ευρο 80 ε θα τα πληρωσω εγω αυτα κ δικο μου το ανταλλακτικο.Και παλι δεν ηθελαν.Ας αφησουμε λοιπον τις κοροιδιες.Ειδικα αυτους ασε τους εχω....Ασε....Ή θα στα παρουμε δλδ χοντρα ή τιποτα.Αφηστε ρε ¨κοπρυτες¨

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ξεχναμε το μελος που ειχε αγορασει προιον με αποδειξη απο την Laserland και το πηγε για επισκευη στην κινοτεχνικη και του το κρατησανε γιατι ειχαν υπολοιπο απο την laserland

Reaction score
103

Μα καλα εχουν δικαιωμα να κανουν κατι τετοιο??Με ποιο δικαιολογιτικο?Καλυπτονται νομικα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

ξεχναμε το μελος που ειχε αγορασει προιον με αποδειξη απο την Laserland και το πηγε για επισκευη στην κινοτεχνικη και του το κρατησανε γιατι ειχαν υπολοιπο απο την laserland
Αν αληθευει ετσι ακριβως οπως το λες τοτε χρειαζεται χοντρο ματσουκι σε μερικους.
Καπου αλλου ποσταρισα οτι "να βαζουμε το χερι μας στο κωλο του διπλανου εχει γινει εθνικο σπορ"
Λυπαμαι πολυ που επιβεβαιωνομαι

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Ρε τι είναι αυτά που λέτε, πήγε άνθρωπος μηχάνημα που είχε πληρώσει και του άνηκε και του το κράτησαν στην Κινοτεχνική? Λίγο σοβαρότητα ρε παιδιά.

Reaction score
4.250

Εγω θα σας πω εννα αλλο παραδειγμα.

Το τελυταιο μοντελο ηχειου της Serwin Vega XLS 215, με βαρος 54 κιλα και υψος 1,25 μ, 2 Χ 15ιντσα γουφερ, πωλειται το ζευγος στην Βουλγαρια 900 ευρω.

Αν υπολογισουμε οτι ο Βουλγαρος αντιπροσωπος σ αυτην την τιμη εχει υπολογισει τα μεταφορικα απο ΗΠΑ, τον δασμο τελωνειου, τον αντιστοιχο βουλγαρικο ΦΠΑ, το κερδος και τα εξοδα αγορας απο τον αμερικανο κατασκευαστη, με τι κερδος αραγε δουλευει?

Και να το θεσω καπως καλλυτερα το ιδιο ηχειο στην Ελλαδα σε τι τιμη θα το πουλουσαν οι δικοι μας?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Από εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=44770

Τελικά καταλήξαμε εδώ που είμαστε σήμερα.
Δεν γραφω συχνά , αν και διαβαζω αρκετα στο forum αλλα να'σαι
καλα !! Περασα ενα ευχαριστο απογευμα!!

Το συμπερασμα μου ειναι οτι ουδεν κακο αμιγες καλου!
Χρειαζομαστε λιγο την κρίση, να στερεψει η αγορα απο πελατες - κοροιδα και εμπορους αφ' υψηλου μπας και δουμε λιγο service της προκοπης!!
Παραδειγμα ..
Μπαινω στο Hermes σε πολη της Β.Ιταλιας και ειναι ολοι σουζα και με το χαμογελο λες και θα το σηκωσω το μαγαζι!!
Μπαινω και σε μαγαζι παιδικων παπουτσιων στην Γλυφαδα οπου το τσολι (που παίρνει 700Ε και τωρα θα παιρνει 540Ε) μου βάζει χερι γιατι 120Ε μου φανηκαν ακριβα για Noname παπουτσακια για το μωρο, λεγοντας μου "Αν του φορατε τετοια φτηνα (φοραγε Nike) βεβαιως τα δικά μας που ειναι καλα θα σας φανουν ακριβα"...
Ολοι γιναμε large ξαφνικα...
Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι θα πρέπει να σεβομαστε πρωτα απ΄ολους εμεις τα λεφτα που ξοδευουμε.
Αν καποιος μας κανει να αισθανομαστε κοροιδα να του βαζουμε ενα τεραστιο Χ και να μην ξαναπαταμε!!! Που θα παει θα κλεισει ο που**ης!!
Ετσι μονο θα μαθουν να σεβονται και εκεινοι με την σειρα τους τα χρηματα μας, ειτε λιγα ειναι ειτε πολλα!!
Γιατι τον απλο υπαλληλο που θα αγορασει ηχεια αξιας 700Ε και για τα οποια θα πρέπει να δουλευει 1 μηνα θα πρεπει να να τον σεβομαστε το ιδιο με τον ανετο που θα αγορασει τα ηχεια των 10000Ε τα οποια βγαζει σε χρονο dt!!

Αυτα...τροφη για σκεψη!!

Τα είπα και ξαλαφρωσα

Συγγνωμη αν ξεφυγα λιγακι απο το θεμα

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Το συμπερασμα μου ειναι οτι ουδεν κακο αμιγες καλου!
Χρειαζομαστε λιγο την κρίση, να στερεψει η αγορα απο πελατες - κοροιδα και εμπορους αφ' υψηλου μπας και δουμε λιγο service της προκοπης!!

Καλό είναι να υπάρχουν τέτοιες περίοδοι κρίσης γιατί ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτή την φορά θα καούν και πολλά χλωρά μαζί με τα ξερά...

Reaction score
1.173

Αυτοί που είχαν χαζά κέρδη (είτε από επιχείρηση είτε ως υπάλληλοι), έχουν κάνει απόθεμα και αποτραβιούνται στην ασφάλεια τους. Οι υπόλοιποι διώχνουν υπαλλήλους και "συμμαζεύονται" μήπως "επιβιώσουν". Όπως λεεί και ο Σπύρος, δεν μοιάζει με μια κρίση ξεκαθαρίσματος μόνο...
Είναι και η παρακράτηση ΦΠΑ... (ήταν στραβό το κλίμα...)

Reaction score
5.695
για μενα ειναι απλα τα πραγματα .
εαν ειναι σωστος καποιος στην δουλεια του , δεν φοβαται ...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130

για μενα ειναι απλα τα πραγματα .
εαν ειναι σωστος καποιος στην δουλεια του , δεν φοβαται ...
... υπό την προϋπόθεση πως ο πελάτης θέλει να πληρώσει ακριβώς γι' αυτό, και για κανέναν άλλο λόγο. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Το ψυχογράφημα του τυπικού έλληνος καταναλωτή συσκευών hi-fi και high end καταλήγει σ' αυτήν τη συμπεριφορά;

Reaction score
460

Καλό είναι να υπάρχουν τέτοιες περίοδοι κρίσης γιατί ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτή την φορά θα καούν και πολλά χλωρά μαζί με τα ξερά...
Ευθυγραμμιζομαι απολυτα με αυτο που ειπες!!

Reaction score
460

Ποτε εγεινε αυτο βρε Αργυρη?Ειναι τελειως ατοπο οποιος το ειπε!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

... υπό την προϋπόθεση πως ο πελάτης θέλει να πληρώσει ακριβώς γι' αυτό, και για κανέναν άλλο λόγο. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Το ψυχογράφημα του τυπικού έλληνος καταναλωτή συσκευών hi-fi και high end καταλήγει σ' αυτήν τη συμπεριφορά;

Για να το επεκτείνουμε λιγάκι.
Ποιος είναι ο "μέσος" Έλληνας καταναλωτής hifi;
Τι προϊόντα αγοράζει;
Τι ποσό ξοδεύει;
Κάθε πόσο ξοδεύει;
Τον ενδιαφέρει η τιμή ή υπηρεσίες after sales;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ποτε εγεινε αυτο βρε Αργυρη?Ειναι τελειως ατοπο οποιος το ειπε!!
δεν μου το ειπε ειχε γινει ολοκληρο θεμα απο το μελος που ειχε το προβλημα, ρωτα τον μαρκου το θυμαται

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Ποιός καταναλωτής hi-fi βρε παιδία.Σαν το Γαλατικό χωρίο είμαστε..
Όλοι τηλεοράσεις κοιτάνε ν αγοράσουν..άντε και κανα ολοκληρωμένο HTIB.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Παραδειγμα ..
Μπαινω στο Hermes σε πολη της Β.Ιταλιας και ειναι ολοι σουζα και με το χαμογελο λες και θα το σηκωσω το μαγαζι!!
Μπαινω και σε μαγαζι παιδικων παπουτσιων στην Γλυφαδα οπου το τσολι (που παίρνει 700Ε και τωρα θα παιρνει 540Ε) μου βάζει χερι γιατι 120Ε μου φανηκαν ακριβα για Noname παπουτσακια για το μωρο, λεγοντας μου "Αν του φορατε τετοια φτηνα (φοραγε Nike) βεβαιως τα δικά μας που ειναι καλα θα σας φανουν ακριβα"...
Ολοι γιναμε large ξαφνικα...
Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι θα πρέπει να σεβομαστε πρωτα απ΄ολους εμεις τα λεφτα που ξοδευουμε.
Αν καποιος μας κανει να αισθανομαστε κοροιδα να του βαζουμε ενα τεραστιο Χ και να μην ξαναπαταμε!!! Που θα παει θα κλεισει ο που**ης!!
Ετσι μονο θα μαθουν να σεβονται και εκεινοι με την σειρα τους τα χρηματα μας, ειτε λιγα ειναι ειτε πολλα!!
Φίλε μου τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους που περιγράφεις όλη η αγορά, από τις τσίχλες μέχρι το πιο ακριβό αγαθό, είναι σε αυτό το χάλι. Είναι και ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα ως χώρα αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

oριστε και τσιχλες hi end ,

1 τσιχλα εχει 1 ευρω
1 κουτι εχει 5 τσιχλες
8 τσιχλες κρατουν
88 λεπτα
ολα μαζι 11888 τυχαιο δεν νομιζω:143:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Ποιός καταναλωτής hi-fi βρε παιδία.Σαν το Γαλατικό χωρίο είμαστε..
Όλοι τηλεοράσεις κοιτάνε ν αγοράσουν..άντε και κανα ολοκληρωμένο HTIB.
+1
Μου δείχνει προχτές μια φίλη ένα DVD player που κόστιζε 400 ευρώ και μου λέει...
<<Μα καλά υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τόσα λεφτά για DVD?>>:142::142::142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
+1
Μου δείχνει προχτές μια φίλη ένα DVD player που κόστιζε 400 ευρώ και μου λέει...
<<Μα καλά υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τόσα λεφτά για DVD?>>:142::142::142:
Δίκιο είχε!
Αφού με 400ε αγοράζεις 3d blu-ray player:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos