- Reaction score
- 5
Ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε. Δεν νομίζω οτι γράφτηκε κάτι προσβλητικό.
Μαζί σου είμαι φίλε subcode. Πρόσεξε λιγάκι όμως, διότι πολλές φορές γραπτά όπως το παρακάτω μπορεί και να προσβάλουν παρά τις προθέσεις σου. Και στο κάτω κάτω της γραφής, αναγνωρίζοντας ότι κινούμαστε σε ένα σχετικά ελεύθερο από διάφορες αγκυλώσεις διαδικτυακό περιβάλλον, οφείλουμε τουλάχιστον να σεβόμαστε την άποψη των συντονιστών των κατηγοριών, στις λίγες φορές που αυτοί επεμβαίνουν. Αλλιώς δεν είναι ελευθερία αυτό για το οποίο μιλάμε... :cool_4:...περνάω καλά και δεν προσβάλω ούτε με προσβάλει κανένας...
Δεν είμαστε του επιπέδου σου γεγονός είναι....πάρε και ντομάτες γιατί με τσαντίζεις όσο κανείς άλλος εδώ μέσα...
Να σου πώ την αλήθεια το ποστ μου στο οποίο αναφέρεσαι είχε και δόση χιούμορ πέρα από την τσαντίλα αλλά έχεις δίκιο...δεν το εξέφρασα σωστά... Τέσπα όπως λέει και ο Antony, δεν θα σκάσoυμε και για μια παλιο-Barbie...γρήηηηηηηγορα στο thread μίσους )(Μαζί σου είμαι φίλε subcode. Πρόσεξε λιγάκι όμως, διότι πολλές φορές γραπτά όπως το παρακάτω μπορεί και να προσβάλουν παρά τις προθέσεις σου. :cool_4: