Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε. Δεν νομίζω οτι γράφτηκε κάτι προσβλητικό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...περνάω καλά και δεν προσβάλω ούτε με προσβάλει κανένας...
Μαζί σου είμαι φίλε subcode. Πρόσεξε λιγάκι όμως, διότι πολλές φορές γραπτά όπως το παρακάτω μπορεί και να προσβάλουν παρά τις προθέσεις σου. Και στο κάτω κάτω της γραφής, αναγνωρίζοντας ότι κινούμαστε σε ένα σχετικά ελεύθερο από διάφορες αγκυλώσεις διαδικτυακό περιβάλλον, οφείλουμε τουλάχιστον να σεβόμαστε την άποψη των συντονιστών των κατηγοριών, στις λίγες φορές που αυτοί επεμβαίνουν. Αλλιώς δεν είναι ελευθερία αυτό για το οποίο μιλάμε... :cool_4:
Δεν είμαστε του επιπέδου σου γεγονός είναι....πάρε και ντομάτες γιατί με τσαντίζεις όσο κανείς άλλος εδώ μέσα...

Reaction score
0
Κυριοι.. ας ειμαστε ψυχραιμοι.

Δεν υπαρχει λογος να σφαχτουμε στα πόδια μιας Barbie.

Ας βρουμε κατι πιο σοβαρο τουλαχιστον...

Reaction score
7
Μαζί σου είμαι φίλε subcode. Πρόσεξε λιγάκι όμως, διότι πολλές φορές γραπτά όπως το παρακάτω μπορεί και να προσβάλουν παρά τις προθέσεις σου. :cool_4:
Να σου πώ την αλήθεια το ποστ μου στο οποίο αναφέρεσαι είχε και δόση χιούμορ πέρα από την τσαντίλα αλλά έχεις δίκιο...δεν το εξέφρασα σωστά... Τέσπα όπως λέει και ο Antony, δεν θα σκάσoυμε και για μια παλιο-Barbie...γρήηηηηηηγορα στο thread μίσους )(

Reaction score
3
Απάντηση: Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Θα μου επιτρέψετε (μιας και πρότεινα αυτό το DVD) να πω 2 πράγματα σχετικά:
1. Την ταινία την είδα πριν την βάλω στην κατηγορία και θεώρησα ότι αξίζει να την δούνε και τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες.
2. Αν και η κατηγορία υπάρχει προς ενημέρωση για τα DVD που κυκλοφορούν, δεν απαγορεύεται να γίνεται συζήτηση γύρω από αυτή και το DVD της (τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ).
Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σκοπό έχει να βοηθήσει εκείνους που ενδιαφέρονται για μια ταινία.
Επομένως, η αναφορά σε οτιδήποτε άλλο, εκτός της ταινίας (και των τεχνικών χαρακτηριστικών του DVD), δεν εξυπηρετεί τον σκοπό και τον στόχο που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία._

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εχουμε γεμισει ευθικτους εδω μεσα!

Reaction score
1.213
χαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχ........καιρο ειχα να γελασω ετσι....να σαι καλα ρε subcode......αλλα και ο κυριος Τσαρουχας να εχει πιπερατες σκηνες απο το No 2 και να μην τις μοιραζεται ? Αυτο κατανταει...μονοφαγια.....

Reaction score
1.213
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑVATAR TOY ΤΣΑΡΟΥΧΑ....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.......

..........................-> ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
6

Το περιεχόμενο του τόπικ ειναι εκτός θέματος και επίσης δεν αρμόζει με την θεματολογία της κατηγορίας .
Συνεπώς κλειδώνεται.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads