Πιστεύω ότι θα επικρατήσει όποιο "σπασει" πρώτο. Κατα τ'άλλα δε με επιθουν ότι θα υπαρχει μεγάλη αγορά και διεισδυση όπως με το DVD. Μη γελιόμαστε. Η ορατή διαφορά γιά τον πολύ κόσμο είναι μικρή. Μιλάμε γιά τηλεοράσεις επι το πλείστον CRT και μέχρι 36" maximum εγκατεστημένες. Το DVD σε σχέση με το video έδινε ορατή διαφορά σε αυτές. ΤΟ HD-DVD και το BR δίνει? Αυτό θα είναι το κίνητρο γιά τον πολύ κόσμο να αλλάξει τηλεοράσεις και να μεγαλώσει σε ιντσες και ανάλυση. Φανταστείτε ότι χρειάζεται ένα τεράστιο συνολικά ποσό επένδυσης απο τους καταναλωτές γιά μικρή διαφορά εικόνας. Και όλα αυτά μόνο γιά ταινίες που νοικιάζεις (γιά τον πολύ κόσμο μιλάμε). Δεν περιλαμβάνεται τηλεόραση ούτε και 16:9 που τα τρως στη μάπα με τις νέες τηλεοράσεις. Εγώ δε το βλεπω σαν αναβάθμιση τύπου Video-DVD αλλά σαν Video-Laser Disc.
Αυτή είναι η αποψή μου καθαρά από την πλευρά του καταναλωτή και όχι του τρελλαμένου με την εικόνα. Εξάλλου έχω ήδη μπει σε σιρά αναμονής γιά το PS3. Αλλά βασικά πιστεύω ότι αν ειναι "άθραυστο" το οποιοδήποτε σύστημα τότε μέλλον δεν υπάρχει.
Αυτή είναι η αποψή μου καθαρά από την πλευρά του καταναλωτή και όχι του τρελλαμένου με την εικόνα. Εξάλλου έχω ήδη μπει σε σιρά αναμονής γιά το PS3. Αλλά βασικά πιστεύω ότι αν ειναι "άθραυστο" το οποιοδήποτε σύστημα τότε μέλλον δεν υπάρχει.