ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Reaction score
0
Δυστηχώς έτσι είναι τα πράγματα.. Για τον πολύ το κόσμο το HD περνάει 'σχεδόν' απαρατήρητο!!:smoking:

Reaction score
14
Εδώ συμφωνώ μαζί σου(μου το είπε και κάποιος από την Odeon)όμως πρέπει να το παραδεχτούμε....μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν περίπου 100 blu-ray με ελληνικά.....(κι ας είναι τα 70 της Sony Pictures).......

Ε , τότε να ανοίξω την συλλεκτική Moet που έχω για να γιορτάσω το γεγονός!! :cool_1: :cool_1: "happy_1" "happy_1"
Γιάννη μέσα σε 7 μήνες μπορεί να έχουν έρθει 100 ταινίες που θα αξίζουν από αυτές το πολύ οι 10 για αγορά (και αν...)..Τι λέμε τώρα....
Αν μπείς στο hd ( που θα μπεις....) να σκέφτεσαι από τώρα αγορές μέσω internet και αγγλικούς υπότιτλους..
Και εντάξει εσύ παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς..Τι τους πειράζει να σου πουν ότι θέλουν?? Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι την ελληνική πραγματικότητα ακόμα, καλό θα ήταν να το κάνεις σύντομα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Ε , τότε να ανοίξω την συλλεκτική Moet που έχω για να γιορτάσω το γεγονός!! :cool_1: :cool_1: "happy_1" "happy_1"
Γιάννη μέσα σε 7 μήνες μπορεί να έχουν έρθει 100 ταινίες που θα αξίζουν από αυτές το πολύ οι 10 για αγορά (και αν...)..Τι λέμε τώρα....
Αν μπείς στο hd ( που θα μπεις....) να σκέφτεσαι από τώρα αγορές μέσω internet και αγγλικούς υπότιτλους..
Και εντάξει εσύ παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς..Τι τους πειράζει να σου πουν ότι θέλουν?? Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι την ελληνική πραγματικότητα ακόμα, καλό θα ήταν να το κάνεις σύντομα...
Αγγλικούς υπότιτλους??????Ωραία είναι να το λες αλλά πες μου εσύ ένα μόνο τίτλο hd-dvd της Universal που να έχει αγγλικούς υπότιτλους(κανονικούς και όχι hearing impaired) δεν παίρνω τα αγαπημένα μου Doom και Serenity(και το hd-e1 ή hd-xe1)γι'αυτό το λόγο......και όσο για το ότι μπορεί να μου λένε ότι θέλουν(Odeon,Audio Visual) το ξέρω....δεν μπορείς όμως να αμφισβητείς και την επίσημη συμφωνία της Sony Pictures......:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Όπως επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου(δεν υπάρχει η τεράστια διαφορά εικόνας μεταξύ DVD και VHS):-|
Κατά την γνώμη μου υπάρχει …
DVD και VHS είχαν ίδια ανάλυση και τα έβλεπες στην ίδια τηλεόραση, ενώ για πολύ καιρό που ενοικίαζα και στα δυο format δεν θυμάμαι να υπήρχε η τεράστια διαφορά για να ενδιαφέρει πολύ κόσμο.
(Στην αρχή μάλιστα που είχα δει dvd σε pc monitor φαινόταν χάλια και με χειρότερη κίνηση … )

Τότε έπρεπε μάλιστα να δώσεις και πολλά λεφτά για player , πράγμα που τώρα δεν χρειάζεται να το κάνουν όσοι έχουν playstation3.

Οσοι είχαν ακριβές TV βέβαια πήραν DVD , αλλά και τώρα ΟΛΟΙ όσοι έχουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ HDΤV , μόλις μάθουν ότι με απλό dvd δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της ακριβοπληρωμένης τηλεόρασής τους, θα τους τρώει να πάρουν BR.

ΥΓ
Η αρχή είναι σημαντική πιστεύω ... ιδιαιτέρα στην Ελλάδα που είναι μικρή αγορά , αν καταφέρει να πιάσει κάπως το BR, όλοι μετά θα αγνοούν εντελώς το δεύτερο Format.

Reaction score
14

Αγγλικούς υπότιτλους??????Ωραία είναι να το λες αλλά πες μου εσύ ένα μόνο τίτλο hd-dvd της Universal που να έχει αγγλικούς υπότιτλους(κανονικούς και όχι hearing impaired) δεν παίρνω τα αγαπημένα μου Doom και Serenity(και το hd-e1 ή hd-xe1)γι'αυτό το λόγο......και όσο για το ότι μπορεί να μου λένε ότι θέλουν(Odeon,Audio Visual) το ξέρω....δεν μπορείς όμως να αμφισβητείς και την επίσημη συμφωνία της Sony Pictures......:happy_6:
Δεν είναι και τραγική η κατάσταση με τους υπότιτλους όπως το παρουσιάζεις.:mad_1: (αν βέβαια σε ενοχλεί τόσο αυτό οκ....)

Όσο για το άλλο, συνεχίζουμε να μιλάμε για 70 τίτλους ??? Από αυτούς έχουν ήδη έρθει οι 15-20 και είναι αίσχος η εικόνα !!
Θα σου πρότεινα αντί να βάζεις ερωτήματα στον ευατό σου να προβληματίζεσαι και να το συζητάς ,εάν έχεις την δυνατότητα πάρε ένα Ε1 και ένα ps3... και το extra κόστος θα είναι ένας ενισχυτής με hdmi για να ακούς true-hd που τόσο το θέλεις από ότι μού έχεις πεί..
Και από τα διάφορα forums ακούω πως δεν είναι μεγάλη και εύκολο να την ξεχωρίσεις η διαφορά από καλό dts σε true-hd/ pcm μέσα σε ταινία..Θέλεις πάρα πολύ καλό σύστημα μετά..

Reaction score
14

Κατά την γνώμη μου υπάρχει …
DVD και VHS είχαν ίδια ανάλυση και τα έβλεπες σε ίδια τηλεόραση, ενώ δεν θυμάμαι να υπήρχε σημαντική διαφορά για πολύ καιρό που ενοικίαζα και στα δυο format.
Στην αρχή μάλιστα που είχα δει dvd σε pc monitor φαινόταν χάλια και με χειρότερη κίνηση … συν ότι έπρεπε να δώσεις λεφτά για player , πράγμα που τώρα δεν χρειάζεται να το κάνουν όσοι έχουν playstation3.

Συν ότι ΟΛΟΙ όσοι έχουν οποιαδήποτε HDΤV , μόλις μάθουν ότι με απλό dvd δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της ακριβοπληρωμένης τηλεόρασής τους, θα τους τρώει να πάρουν BR πολύ περισσότερο από όσο αγωνιούσε να πάρει dvd-player ο κόσμος παλαιοτέρα.

ΥΓ
Η αρχή είναι σημαντική πιστεύω ... ιδιαιτέρα στην Ελλάδα που είναι μικρή αγορά , αν καταφέρει να πιάσει κάπως το BR, όλοι μετά θα αγνοούν εντελώς το δεύτερο Format.

Ναι έχεις δίκιο...Στην Αμερική κάνουν ουρές στα μαγαζιά ποιός θα πρωτοπάρει δισκάκι υψηλής ευκρίνειας και να πετάξουν τη μ@λ@κί@ το dvd..
Σοβαρέψου...:prof:

Με το υστερόγραφό σου συμφωνώ απόλυτα...
(αλλά και πάλι dvd θα βλέπουν..5000 ++τίτλοι χαλάρά και όχι να ψάχνουν με το κυάλι τίτλο για να δουν)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ΔΕΝ θα χρειαστεί ποτέ hd και σαφέστατα ΔΕΝ θα το πληρώσει...
Δεν συμφωνω. Ειναι δυνατον αυτοι να χασουν ρε παιδια? Παντα θα τρωμε οτι φαγητο μας δινουν. Καποια στιγμη, αργα ή γρηγορα, ολοι θα αρχισουν να νοιαζονται για τις δυνατοτητες της καινουριας τους τηλεορασης. Και μην μου πειτε οτι ακομα βλεπουνε σε crt. Ακομα και ετσι τη στιγμη που θα αλλαξουν τηλεοραση, hd θα παρουν.

Αυτη ειναι η μαγεια της τεχνολογιας: Αγοραζεις πραγματα που δεν χρειαζεσαι. Και μην μου πεις οτι το dvd το χρειαζομασταν:happy_6:

Reaction score
0

Ναι έχεις δίκιο...Στην Αμερική κάνουν ουρές στα μαγαζιά ποιός θα πρωτοπάρει δισκάκι υψηλής ευκρίνειας και να πετάξουν τη μ@λ@κί@ το dvd..
Σοβαρέψου...:prof:
Ούτε έκανε ουρά ο κόσμος για να πάρει dvd ... δεν άξιζε η διαφορά στην ποιότητα για να πάρει player, το έκανε όταν έπεσαν αρκετά και υπήρχαν πολλές ταινίες.

Σήμερα η διαφορά είναι προφανής σε όποιον έχει HD-TV, και επιπλέον όπως είπε ο smooth criminal θα το δει σχεδόν σαν "αναγκαία επένδυση" για να εκμεταλλευτεί τα λεφτά που έδωσε σε TV .... δηλαδή μόλις καταλάβει ότι με το SD σήμα δεν κέρδισε και πολλά σε σχέση με την CRT του, θα κοιτάξει για BR.
(και βασική στην αρχή είναι η βοήθεια του ps3, με το player τζάμπα...)

Reaction score
14

Δεν συμφωνω. Ειναι δυνατον αυτοι να χασουν ρε παιδια? Παντα θα τρωμε οτι φαγητο μας δινουν. Καποια στιγμη, αργα ή γρηγορα, ολοι θα αρχισουν να νοιαζονται για τις δυνατοτητες της καινουριας τους τηλεορασης. Και μην μου πειτε οτι ακομα βλεπουνε σε crt. Ακομα και ετσι τη στιγμη που θα αλλαξουν τηλεοραση, hd θα παρουν.

Αυτη ειναι η μαγεια της τεχνολογιας: Αγοραζεις πραγματα που δεν χρειαζεσαι. Και μην μου πεις οτι το dvd το χρειαζομασταν:happy_6:
Το dvd ήρθε μαζί με τα multiplex cinemas + dd5.1...
Εννοείτε πως το χρειαζόσουν... Είχες το vhs 20 χρόνια , είναι μικρότερο , είχε πολύ καλύτερη ποιότητα , δεν είχε rewind/fforward και βλέπεις widescreen την ταινία σε ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις του κόσμου... και για να βάλεις (στην Ελλάδα ) το dolby digital 5.1 σε μερικές χιλιάδες σπίτια σου πήρε 8 χρόνια...
Και για να απάντήσω και στον blizard ουρές δεν έκαναν ?? Ξεχνάς τι είχαν γίνει τα videoclubs???? Ξεχνάς τι έγινε στην συνέχεια με τα dvd clubs???
Το πιό πιθανό ότι δεν τα έχεις ζήσει για να τα θυμάσαι..

Reaction score
14

Και το πρόβλημα είναι ακριβώς στο αργά ή γρήγορα....
Άλλο το αργά και άλλο το γρήγορα σε όλα τα πράγματα...:happy_9:

Reaction score
0

Ούτε έκανε ουρά ο κόσμος για να πάρει dvd ... δεν άξιζε η διαφορά στην ποιότητα για να πάρει player, το έκανε όταν έπεσαν αρκετά και υπήρχαν πολλές ταινίες.

Σήμερα η διαφορά είναι προφανής σε όποιον έχει HD-TV, και επιπλέον όπως είπε ο smooth criminal θα το δει σχεδόν σαν "αναγκαία επένδυση" για να εκμεταλλευτεί τα λεφτά που έδωσε σε TV .... δηλαδή μόλις καταλάβει ότι με το SD σήμα δεν κέρδισε και πολλά σε σχέση με την CRT του, θα κοιτάξει για BR.
(και βασική στην αρχή είναι η βοήθεια του ps3, με το player τζάμπα...)
Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και διαγωνίως. Η διαφορά ποιότητας VHS & DVD ήταν εμφανέστατη σε οποιονδήποτε. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό: ήταν η σταθερότητα της εικόνας (έχεις ξεχάσει το flickering του VHS νομίζω, ιδίως στο pause σε έπιανε πονοκέφαλος), η ευχρηστία των μενού, οι πολλαπλές γλώσσες (κυρίως στα παιδικά) και υπότιτλοι, η επιλογή σκηνής, ο καλός ήχος. Και για τη βιομηχανία το κόστος του replication των ψηφιακών δίσκων δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τις κασσετες, είναι απείρως χαμητότερο. Τα νέα φορμά δεν φέρνουν ανάλογες καινοτομίες.

Το επιχείρημα για τις τηλεοράσεις έχει βάση όμως, ιδίως άμα μιλάμε για μεγάλα μεγέθη όπου το DVD δείχνει τις αδυναμίες του. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως: στις ΗΠΑ ιδίως και σε Δυτ. Ευρώπη/Ιαπωνία κατά δεύτερο λόγο η δορυφορική/καλωδιακή HDTV είναι καθημερινή πραγματικότητα και μπροστά της τα DVD μοιάζουν με φτωχό συγγενή. Και μόνο αυτό είναι κίνητρο να περάσει κανείς στα νέα φορμά.
@giorgio-n: τα παράπονά σου σχετικά με την κίνηση έχουν να κάνουν με το γνωστό 3:2 pulldown ή είναι κάτι άλλο;

Reaction score
14

Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και διαγωνίως. Η διαφορά ποιότητας VHS & DVD ήταν εμφανέστατη σε οποιονδήποτε. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό: ήταν η σταθερότητα της εικόνας (έχεις ξεχάσει το flickering του VHS νομίζω, ιδίως στο pause σε έπιανε πονοκέφαλος), η ευχρηστία των μενού, οι πολλαπλές γλώσσες (κυρίως στα παιδικά) και υπότιτλοι, η επιλογή σκηνής, ο καλός ήχος. Και για τη βιομηχανία το κόστος του replication των ψηφιακών δίσκων δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τις κασσετες, είναι απείρως χαμητότερο. Τα νέα φορμά δεν φέρνουν ανάλογες καινοτομίες.

@giorgio-n: τα παράπονά σου σχετικά με την κίνηση έχουν να κάνουν με το γνωστό 3:2 pulldown ή είναι κάτι άλλο;
Ναι φίλε marvin με το 3:2 pulldown...
Καλά τα λες...

Reaction score
0

Και για να απάντήσω και στον blizard ουρές δεν έκαναν ?? Ξεχνάς τι είχαν γίνει τα videoclubs???? Ξεχνάς τι έγινε στην συνέχεια με τα dvd clubs???
Το πιό πιθανό ότι δεν τα έχεις ζήσει για να τα θυμάσαι..
Δεν έκανε ουρές γιατί δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στην 4:3 τηλεόρασή του που να δικαιολογεί το να αγοράσει dvd player ...
(τώρα και υπάρχει διαφορά για όσους HDTV, και πιέζονται να αγοράσουν αφού το SD δεν αξίζει τόσο πολύ στις TFT, και το συνδυάζουν και με δωρεάν player)

ΥΓ
Εγώ θυμάμαι ότι στην αρχή βλέπαμε μέσο pc , έστω και στις χάλια tft , αφού εκεί μπορούσες να συνδυάσεις 2 σε 1 , όπως θα κάνει τώρα το ps3.
(όχι ότι ήταν ακριβά τα stand alone , αλλά δεν άξιζε τόσο )

Reaction score
14

Δεν έκανε ουρές γιατί δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά στην 4:3 τηλεόρασή του που να δικαιολογεί το να αγοράσει dvd player ...
(τώρα και υπάρχει διαφορά για όσους HDTV, και πιέζονται να αγοράσουν αφού το SD δεν αξίζει τόσο πολύ στις TFT, και το συνδυάζουν και με δωρεάν player)

ΥΓ
Εγώ θυμάμαι ότι στην αρχή βλέπαμε μέσο pc , έστω και στις χάλια tft , αφού εκεί μπορούσες να συνδυάσεις 2 σε 1 , όπως θα κάνει τώρα το ps3.
(όχι ότι ήταν ακριβά τα stand alone , αλλά δεν άξιζε τόσο )
είσαι τελείως εκτός..:happy_4:

Reaction score
0

Σε τι είμαι εκτός ? ο πολύς κόσμος πρώτα αγόρασε dvd για το pc, και έπαιζε και ταινίες με την ευκαιρία , ο χαμός με τα stand-alone έγινε μετά .
Ετσι και τώρα θα πάρει ps3 και με την ευκαιρία θα βλέπει και BR... τα stand-alone πάλι θα έρθουν μετά.
(αυτή τη φορά ίσως δεν αργήσουν τόσο, αφού όλοι όσοι έχουν HD-TV θα καίγονται για HD υλικό.)

Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως και διαγωνίως. Η διαφορά ποιότητας VHS & DVD ήταν εμφανέστατη σε οποιονδήποτε. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό: ήταν η σταθερότητα της εικόνας (έχεις ξεχάσει το flickering του VHS νομίζω, ιδίως στο pause σε έπιανε πονοκέφαλος),
Για το pause εντάξει, αλλά ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει να πατάει pause, τι να το κάνει ?
To flickering με τις crt τηλεοράσεις δεν με ενοχλούσε τότε, υπήρχε περισσότερο στην videokaσετα από ότι σε ένα μη progressive ps2 πχ ?

ΥΓ
Τώρα θυμήθηκα επίσης ότι στο pc παλιά είχα διαπιστώσει πολύ άσχημη κίνηση στο dvd ... ίσως ήταν λόγο monitor, αλλά με το pause θυμάμαι ότι στο video υπήρχε υπερβολικό motion blur , ενώ ή ταινία στο dvd δεν είχε και φαινόταν σπαστά.
(το ξέχασα μετά και δεν το ξεκαθάρισα ποτέ ... οι videokasetes το είχαν τελικά και πόσο επηρέαζε ?)

Reaction score
6
Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Μα τι λεμε τωρα;
Η διαφορα DVd vhs ηταν ορατή ( καρα-ορατή) ακομα και σε crt των 21 ιντσών.

Ο κόσμος γεμισε τα βιντεο κλαμπ μετα από καιρο και ο λογος ηταν γιατι πλεον μπορουσε με ένα player και χωρις να ειναι αναγκασμένος να κανει ριζικές αλλαγές στο σύστημα του ( όπως στο HD) να δει για εκείνη την εποχή τέλεια εικόνα..
Ακομα και οι πιο δύσπιστοι αναγκάστηκαν να το αγοράσουν και αυτό γιατι οι εταιρίες μείωσαν την παραγωγή vhs.
Ετσι , εκει που κάποτε δεν έβρισκες dvd για ολες τις ταινίες , μετα από ένα σημείο δεν έβρισκες vhs .

Βέβαια εδώ τα πράγματα σε σχεση με το HD είναι τελείως διαφορετικά.
Την διαφορά του HD δεν μπορεις να την δεις σε 21 ιντσών tv.
Ακομα και σε 32 αρα οι διάφορες δεν είναι ευκολα αντιληπτές.
Αλλα το ΗD δεν βγηκε για αυτά τα μεγέθη.
Εδώ και χρονια η οικιακή ψυχαγωγία αυτό που λεμε στα ελληνικά home entertainment εχει ξεφύγει οσον αφορα το μέγεθος της εικόνας
Οι 36 αρες έγιναν συνηθισμένο φαινόμενο και μολις με σαράντα ίντσες αρχισε να χορταίνει λιγο το μάτι.
Εκτος αυτου οι μείωση των τιμων στα προβολικά μέσα εκανε πολύ κοσμο να στραφεί σε αυτές τις λυσεις home cinema και όπως είναι λογικο το dvd σε αυτά τα μεγέθη εδειχνε φτωχό.
To HD ηρθε για να καλυψει τα κενα του DVD.
Η μεγάλη εικονα ανήκει στην υψηλη ανάλυση, ενώ το dvd θα παραμείνει για αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν πως το τραβηγμένο 4:3 είναι wide screen.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Μα τι λεμε τωρα;

Ο κόσμος γεμισε τα βιντεο κλαμπ μετα από καιρο και ο λογος ηταν γιατι πλεον μπορουσε με ένα player και χωρις να ειναι αναγκασμένος να κανει ριζικές αλλαγές στο σύστημα του ( όπως στο HD) να δει για εκείνη την εποχή τέλεια εικόνα..
Ακομα και οι πιο δύσπιστοι αναγκάστηκαν να το αγοράσουν και αυτό γιατι οι εταιρίες μείωσαν την παραγωγή vhs.
Ετσι , εκει που κάποτε δεν έβρισκες dvd για ολες τις ταινίες , μετα από ένα σημείο δεν έβρισκες vhs .

Εδώ και χρονια η οικιακή ψυχαγωγία αυτό που λεμε στα ελληνικά home entertainment εχει ξεφύγει οσον αφορα το μέγεθος της εικόνας
Οι 36 αρες έγιναν συνηθισμένο φαινόμενο και μολις με σαράντα ίντσες αρχισε να χορταίνει λιγο το μάτι.
Εκτος αυτου οι μείωση των τιμων στα προβολικά μέσα εκανε πολύ κοσμο να στραφεί σε αυτές τις λυσεις home cinema και όπως είναι λογικο το dvd σε αυτά τα μεγέθη εδειχνε φτωχό.
Η μεγάλη εικονα ανήκει στην υψηλη ανάλυση, ενώ το dvd θα παραμείνει για αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν πως το τραβηγμένο 4:3 είναι wide screen.
:cool_4::cool_4::cool_4:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Μα τι λεμε τωρα;

:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Σε τι είμαι εκτός ? ο πολύς κόσμος πρώτα αγόρασε dvd για το pc, και έπαιζε και ταινίες με την ευκαιρία , ο χαμός με τα stand-alone έγινε μετά .
Μα καλά πριν δέκα χρόνια που ηρθε το dvd στην χωρα μας πόσο ηταν το ποσοστό των ελλήνων που ειχαν pc στο σπιτι για να βάλουν μάλιστα και dvdrom;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Δεν είναι και τραγική η κατάσταση με τους υπότιτλους όπως το παρουσιάζεις.:mad_1: (αν βέβαια σε ενοχλεί τόσο αυτό οκ....)

Όσο για το άλλο, συνεχίζουμε να μιλάμε για 70 τίτλους ??? Από αυτούς έχουν ήδη έρθει οι 15-20 και είναι αίσχος η εικόνα !!
Θα σου πρότεινα αντί να βάζεις ερωτήματα στον ευατό σου να προβληματίζεσαι και να το συζητάς ,εάν έχεις την δυνατότητα πάρε ένα Ε1 και ένα ps3... και το extra κόστος θα είναι ένας ενισχυτής με hdmi για να ακούς true-hd που τόσο το θέλεις από ότι μού έχεις πεί..
Και από τα διάφορα forums ακούω πως δεν είναι μεγάλη και εύκολο να την ξεχωρίσεις η διαφορά από καλό dts σε true-hd/ pcm μέσα σε ταινία..Θέλεις πάρα πολύ καλό σύστημα μετά..
Και οι 70 τίτλοι αίσχος να είναι,τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό σε σχέση με το hd-dvd που θα κυκλοφορίσει τίτλους με ελληνικά ένα χρόνο μετά.....και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω και PS3 και hd-e1 μαζί......Όμως θα ξεκινήσω με το PS3 και μετά από 6-7 μήνες θα πάρω το hd-xe1 που έχει και analog 5.1.....(όσο για οθόνη λέω να ξεκινήσω με την Panasonic 32LX60 την οποία παρήγγειλα ήδη η οποία χάρη στον αλγόριθμο V-REAL δεν κάνει down scale to σήμα 1080p(700Ε)).....:happy_6:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515