Γεια χαρά!!

Reaction score
4.406
Πάντως, για όποιον ανδιαφέρεται του χρόνου έρχεται στην Πάτρα ο Springsteen!!

Reaction score
7

Reaction score
23
Τελικά είδες για να "μπεί" μια γυναίκα στα χωράφια μας?

Μια ερώτηση έκανε  - απάντηση δεν έδωσε ακόμη - και το θέμα πάει με "χίλια"!!

Giota τι σχέση έχεις με την Πάτρα?

Reaction score
7
Τελικά είδες για να "μπεί" μια γυναίκα στα χωράφια μας?

Μια ερώτηση έκανε - απάντηση δεν έδωσε ακόμη - και το θέμα πάει με "χίλια"!!

Giota τι σχέση έχεις με την Πάτρα?
Καμια... Με τον Boss εχει... καθαρα μουσικη σχεση...υποθετω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.054
Ρε Γιώτα, δεν ξέρω για το Μαυρουδή, αλλά αν κρίνω από τα follow ups, μήπως είσαι ψηλή μελαχροινή μαυρομάτα, με αναλογίες 85-45-90 και άπιαστη μαγείρισσα;

Reaction score
1
Δεν ξέρω τι εννοούσες στην αρχή,αλλά είναι γνωστή η αγάπη του Νότη Μαυρουδή αλλά και της Lenox στο Μπιλλιάρδο.

Reaction score
4.406
Επειδή με κουράσατε σας απαντώ : έχει διασκευάσει το "love song for a vampire" που ακούγεται στο "Dracula" του Coppola.Η διασκευή βρίσκεται στο "Cafe de l' art-Cinema"-το οποίο συστήνω- και ερμηνεύεται απ΄οτη Noa Dori.

Υ.Γ. και οι εξυπνάκηδες να πάνε σπίτι τους!

Reaction score
4.406
Για να μην το ξεχάσω : δεν έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση με Πάτρα,δεν είμαι ψηλή(και ποτέ δεν κατάλαβα πως πάνε οι αναλογίες) και μπιλιάρδο θέλω να μάθω αν μου μάθει ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!

Reaction score
4.406
Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό κα ιγράφω με διακοπές!Επειδή είμαι μέλος του ελληνικού forum του Springsteen ξέρω ότι θα έρθει του χρόνου.Θα γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων λόγω πολιτιστικής πρωτεύουσας όπως είχε γίνει το '97 με τους U2 στη Θεσσαλονίκη.Ελπίζω να μην ακυρωθεί!

Για δείτε και αυτό -->>http://www.deep-purple.com/tourdates/

JULY 16 OFI Stadium Heraklion, Crete Greece
JULY 17 Earth Theatre Thessaloniki Greece

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
......και μπιλιάρδο θέλω να μάθω αν μου μάθει ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!
Ώπα Ώπα....
Όλα καλά αλλά τώρα πρέπει να επέμβω.
Αγαπητή Γιώτα, να πεις της πηγής σου που διαδίδει τέτοιες φήμες για τον Ανδρεάδη, ότι έχω έναν οφθαλμίατρο κορυφή. Δεν θα της πάρει πολλά και θα έχει σίγουρα αποτελέσματα. :lol: :lol:

Φωτογραφίες ενταύθα, (αν δεχτώ πολλά παρακάλια) :wink:

Reaction score
7
H πηγη της ειναι αντικειμενικα σωστη, βλεπει καλα και ειναι εγκυρη και αλλωστε ειναι γνωστο σε ολο το AVsite τι καλο γκομενακι ειμαι.

Και για να δειτε τι εστί αρσενικο... κατευθειαν στο ψητο.

Giota... και εμενα μου αρεσει ο Springsteen.
Γουσταρεις να τον... ''ακουσουμε'' μαζι?
Παμε και Θεσσαλονικη για Purple....
Εχω προβολεα και πανι... Θα σου αρεσει...

Τσαρουχά.... Θα ερθω Θεσσαλονικη και θα σε παρω μαζι στους Deep Purple να Hi-Endιστούμε μαζι.... ξερω εναν καλο ΟΡΛ μετα. Θα σου χρειαστει.

Για να μην το ξεχάσω : δεν έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση με Πάτρα,δεν είμαι ψηλή(και ποτέ δεν κατάλαβα πως πάνε οι αναλογίες) και μπιλιάρδο θέλω να μάθω αν μου μάθει ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!
Για μπιλιαρδο δε μπορω να σου εγγυηθω, γιατι κατι παθαινω οταν σκυβει η γυναικα για να χτυπησει τη μπαλα... (το οτι τελικα σκιζει την τσοχα και ξενερωνω ειναι αλλο)
αλλα μηπως...
''Θελεις να σου μαθω τεννις?''

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940