Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Εδώ είμαστε ήρωες εμείς... που απλώς τον διαβάζουμε!!!Ανδρεάδη, η κοπέλα σου πρέπει να είνα ιηρωίδα που σε αντέχει.

Εδώ είμαστε ήρωες εμείς... που απλώς τον διαβάζουμε!!!Ανδρεάδη, η κοπέλα σου πρέπει να είνα ιηρωίδα που σε αντέχει.
Είναι σίγουρο;;;Πάντως, για όποιον ανδιαφέρεται του χρόνου έρχεται στην Πάτρα ο Springsteen!!
Ωχχχχ!! Αν ειναι σιγουρο θα πρεπει να παμε εκει?Είναι σίγουρο;;;Πάντως, για όποιον ανδιαφέρεται του χρόνου έρχεται στην Πάτρα ο Springsteen!!
![]()
![]()
![]()
Θα μας ψησει το ψαρι στα χειλη, μεχρι να πει την απαντηση...ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ξέρετε την απάντηση...
ΧΑ!
Καμια... Με τον Boss εχει... καθαρα μουσικη σχεση...υποθετω...Τελικά είδες για να "μπεί" μια γυναίκα στα χωράφια μας?
Μια ερώτηση έκανε - απάντηση δεν έδωσε ακόμη - και το θέμα πάει με "χίλια"!!
Giota τι σχέση έχεις με την Πάτρα?
Ώπα Ώπα..........και μπιλιάρδο θέλω να μάθω αν μου μάθει ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!
Για μπιλιαρδο δε μπορω να σου εγγυηθω, γιατι κατι παθαινω οταν σκυβει η γυναικα για να χτυπησει τη μπαλα... (το οτι τελικα σκιζει την τσοχα και ξενερωνω ειναι αλλο)Για να μην το ξεχάσω : δεν έχω καμιά ιδιαίτερη σχέση με Πάτρα,δεν είμαι ψηλή(και ποτέ δεν κατάλαβα πως πάνε οι αναλογίες) και μπιλιάρδο θέλω να μάθω αν μου μάθει ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!