Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου!!!ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!

Νάσαι καλά πάντως giota... γελάω 20 λεπτά συνεχώς!!!

Τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου!!!ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!
Don't worry έχω πάει και σε χειρότερα...... πολύ χειρότερα δηλαδή. Οι γερόλυκοι μπροστά τους παίζουν beethovenΤσαρουχά.... Θα ερθω Θεσσαλονικη και θα σε παρω μαζι στους Deep Purple να Hi-Endιστούμε μαζι.... ξερω εναν καλο ΟΡΛ μετα. Θα σου χρειαστει.
Μπά ακόμα κι αυτό έχει σχέση με την μουσική! (BACH HALLO)!!!Παέι αυτοί κάνανε την κατηγορία ΜΠΑΧΑΛΟ!!
Ώπα ρε σκληρέ άντρα...Αυτο ξαναπες το!!!
:shock: :shock: :roll: :roll:![]()
![]()
Το ξαναείπα!!!
![]()
![]()
![]()
Θάνο, τον έκοψες???Ωχχχ, τι έγινε βρε παιδιά; :shock: :|Videomix , ετοιμάσου να τον κόψεις.
Αυτό ξαναπές το Χρήστο!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Εδώ είμαστε ήρωες εμείς... που απλώς τον διαβάζουμε!!!Ανδρεάδη, η κοπέλα σου πρέπει να είνα ιηρωίδα που σε αντέχει.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωχχχχ!! Αν ειναι σιγουρο θα πρεπει να παμε εκει?Είναι σίγουρο;;;Πάντως, για όποιον ανδιαφέρεται του χρόνου έρχεται στην Πάτρα ο Springsteen!!
![]()
![]()
![]()
Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα ειναι και ο Δημητροπουλος....
Ειδες; Τελικά πρέπει να προσέχει κανείς τι δηλώνει!!!!!!!Θάνο, τον έκοψες???Ωχχχ, τι έγινε βρε παιδιά; :shock: :|Videomix , ετοιμάσου να τον κόψεις.
Να σε δω τι θα κάνεις "χωρίς" στην Πάτρα το ΠΣΚ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don't worry έχω πάει και σε χειρότερα...... πολύ χειρότερα δηλαδή. Οι γερόλυκοι μπροστά τους παίζουν beethovenΤσαρουχά.... Θα ερθω Θεσσαλονικη και θα σε παρω μαζι στους Deep Purple να Hi-Endιστούμε μαζι.... ξερω εναν καλο ΟΡΛ μετα. Θα σου χρειαστει.![]()
Αλλά να έρθει και η Γιώτα![]()
Μια γυναικα τι μπορει να κανει!!!!!Παέι αυτοί κάνανε την κατηγορία ΜΠΑΧΑΛΟ!!
Γενικε...Τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου!!!ο Ανδρεάδης που έμαθα ότι είναι καλό γκομενάκι!
![]()
![]()
![]()
Νάσαι καλά πάντως giota... γελάω 20 λεπτά συνεχώς!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()