Γελοίοι vs. σοβαροί

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132
Ωπ! Τσίμπησε το μελανούρι! Πού είσαι βρε, άργησες! Συγγνώμη τώρα, είναι ανακλαστικά αυτά;

Reaction score
0
Ωπ! Τσίμπησε το μελανούρι! Πού είσαι βρε, άργησες! Συγγνώμη τώρα, είναι ανακλαστικά αυτά;

Βαριεμαι βρε Κωστα πολλες φορες...Το χω δει απο το πρωι, αλλα..απαξιω..

Δεν αφηνεις τιποτα παντως εσυ να πεσει κατω, ετσι?

Εισαι μεγαλος κριτικος...και μαλιστα επι παντος επιστητου..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ!!:cool_11:

Anyway δεν σου κρυβω οτι τελικα μαλλον μου εισαι....συμπαθης.....??!!?:happy_8:

Τουλαχιστον περισσοτερο απο...καποιους αλλους κυριους εδω μεσα..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132
Είμαι ένας δυστυχισμένος ημίθεος! Δύο ρώτησα σήμερις, η μια μου είπα να πάω να κουρευτώ γιατί μοιάζω με αθηναίο, (και καλά ντεμέκ κουλτούρα κι έτσι, καθ' όσον εδώ στην επαρχία τα πράγματα είναι ακόμα συντηρητικά), και η άλλη μου είπε απλώς ότι είμαι γιεγιές. Γυναίκες...

Χειρότερες κι από ρηβιούερ είναι...

Reaction score
0
Είμαι ένας δυστυχισμένος ημίθεος! Δύο ρώτησα σήμερις, η μια μου είπα να πάω να κουρευτώ γιατί μοιάζω με αθηναίο, (και καλά ντεμέκ κουλτούρα κι έτσι, καθ' όσον εδώ στην επαρχία τα πράγματα είναι ακόμα συντηρητικά), και η άλλη μου είπε απλώς ότι είμαι γιεγιές. Γυναίκες...

Χειρότερες κι από ρηβιούερ είναι...
Α, ρε τεντιμποη!!!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Παντως σε μια φωτογραφια που σε ειδα φαινεσαι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΡΗ...!:happy_8:

Σοβαρα τωρα εισαι ok...αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη..

Πιο ηπια κριτικη και με λιγοτερη ειρωνια....Καλο θα σου κανει.

Μυαλο εχεις...δεν εισαι χαζος.

Κανεις δεν ειναι παντογνωστης και πολλες φορες τα τωρινα μας πιστευω ΑΛΛΑΖΟΥΝ με την παροδο του χρονου και τον εμπλουτισμο των εμπειριων μας...

Και αυτα που μας φαινονταν αηδιες καποτε τα αναλογιζομαστε μετα απο χρονια και λεμε:

για κοιταξε βρε ΔΙΚΙΟ ειχε ο φουκαρας ο ταδε...κι εγω του ελεγα μ....ες

Με το συμπαθιο ε....:smoking:

Reaction score
0
Κι επειδη το θεμα μας ειναι οι γελοιοι και οι σοβαροι θα πω το εξης:

H ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ κριτικη με τασεις συμπαθειας και κατανοησης και ταυτοχρονης αποδοχης και σεβασμου των ιδιαιτεροτητων του εκαστοτε ατομου η κοινοτητας, προυποθετει ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ και φυσικα αυτογνωσια και αφορα τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ.

Η κακοπιστη και στενομυαλη κριτικη με τασεις παρωπιδισμου και αναιτιας ματαιοδοξης αυταρεσκειας αφορα τους αγενεις, τους μικροψυχους και εν τελει τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ. Δυναται δε βραχυπροθεσμα να ανεβασει την τηλεθεαση αλλα μακρυπροθεσμα η γελοιοποιηση κι ο μηδενισμος των παντων θα την ριξουν νομοτελειακα..

Ο καθενας διαλεγει και παιρνει.

Στο τελος κρινομαστε ολοι απο τους συνανθρωπους μας και στην περιπτωση μας, απο τους θεατες μας.

Επειδη δε αυτονοητο ειναι οτι οι εχοντας καποια θεση επιθυμουν να βελτιωσουν την υποσταση και το image τους, νομιζω οτι ΑΝΑΓΚΑΙΑ συνθηκη για τους εχοντες στοιχειωδη νοημοσυνη ειναι η υιοθετηση της......ΚΑΛΟΠΙΣΤΗΣ κριτικης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πλάκα έχουμε τελικά...
Μετά από όλα αυτά έχεις το θράσος να κάνεις και υποδείξεις συμπεριφοράς, αποφυγής αυταρέσκειας, αγένειας και μικροψυχίας...
H ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ κριτικη με τασεις συμπαθειας και κατανοησης και ταυτοχρονης αποδοχης και σεβασμου των ιδιαιτεροτητων του εκαστοτε ατομου η κοινοτητας, προυποθετει ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ και φυσικα αυτογνωσια και αφορα τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ. Η κακοπιστη και στενομυαλη κριτικη με τασεις παρωπιδισμου και αναιτιας ματαιοδοξης αυταρεσκειας αφορα τους αγενεις, τους μικροψυχους και εν τελει τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ. Δυναται δε βραχυπροθεσμα να ανεβασει την τηλεθεαση αλλα μακρυπροθεσμα η γελοιοποιηση κι ο μηδενισμος των παντων θα την ριξουν νομοτελειακα...Ο καθενας διαλεγει και παιρνει.
Εσύ είναι προφανές πάντως τι έχεις διαλέξει και τι δρόμο πήρες:
TA AYTIA SOY TSIRIZOYN!!!
ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ moderator ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!
Οταν η δημοκρατια των forums εκφυλιζεται και κατανταει ασυδοσια του λογου της ασχετοσυνης και της ασυδοσιας του λογου, τοτε σιγουρα υπευθυνοι ειναι κατι αστερια moderators σαν και σας κ.Μπλατσιο.Η αγνοια και η ταυτοχρονη εκφορα "εμπεριστατωμενης" αποψης εστι ΒΛΑΚΕΙΑ
Παραπανω κατι ελεγα για χειρουργους ωριλα......Φιλε μου εχεις πολλα ψωμια να φας ακομη για να καταλαβεις και να κρινεις πως πρεπει να παιζει ενα συστημα και εχεις και μεγαααααλο θρασος..
Το έχουν καταλάβει όλοι οι αναγνώστες για τους οποίους... κόπτεσαι. Να είσαι σίγουρος. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα γραπτά μένουν. Μένουν ακόμη κι αυτά για τα οποία μπορεί και να μετανιώσαμε. Φυσικά εξακολουθείς να έχεις κάθε ευκαιρία για να επανορθώσεις. Αλλά μέχρι τότε, τα μαθήματά σου, στον καθρέφτη σε παρακαλώ. :happy_4:

...

Reaction score
0
Παρεπιπτοντως να προσθεσω οτι:

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ μεσα σε αυτο το site ειναι ο Βασιλης ο Τσαντουλης.

Τα σεβη μου Βασιλη!

Reaction score
0
Πλάκα έχουμε τελικά...
Μετά από όλα αυτά έχεις το θράσος να κάνεις και υποδείξεις συμπεριφοράς, αποφυγής αυταρέσκειας, αγένειας και μικροψυχίας...

Εσύ είναι προφανές πάντως τι έχεις διαλέξει και τι δρόμο πήρες:

Το έχουν καταλάβει όλοι οι αναγνώστες για τους οποίους... κόπτεσαι. Να είσαι σίγουρος. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα γραπτά μένουν. Μένουν ακόμη κι αυτά για τα οποία μπορεί και να μετανιώσαμε. Φυσικά εξακολουθείς να έχεις κάθε ευκαιρία για να επανορθώσεις. Αλλά μέχρι τότε, τα μαθήματά σου, στον καθρέφτη σε παρακαλώ. :happy_4:

...
Νικολακη και λιγα σας....εσουρα.

Εσεις μου οφειλλετε μια ΜΕΓΑΛΗ συγνωμη!

Οπως λες κι εσυ τα γραπτα μενουν κι ολοι κρινομαστε.

Το μελλον θα δειξει.

Να σαι σιγουρος οτι αυτα που ειπα παρ'ολο που σε μερικους φαινονται ΩΜΑ ανταποκρινονται 100% στην πραγματικοτητα.

Και φυσικα δεν μετανιωνω.

Αλλοι θα μετανιωσουν με τα χρονια.....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Γελοίοι vs. σοβαροί

Νικολακη και λιγα σας....εσουρα.

Εσεις μου οφειλλετε μια ΜΕΓΑΛΗ συγνωμη!

Οπως λες κι εσυ τα γραπτα μενουν κι ολοι κρινομαστε.

Το μελλον θα δειξει.

Να σαι σιγουρος οτι αυτα που ειπα παρ'ολο που σε μερικους φαινονται ΩΜΑ ανταποκρινονται 100% στην πραγματικοτητα.

Και φυσικα δεν μετανιωνω.

Αλλοι θα μετανιωσουν με τα χρονια.....

Ξύνεσαι καθημερινά μου φαίνεται. Έχεις καταντήσει το χειρότερο είδος troll. Ο troll-εμποράκος...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιωργάκη αγοράκι μου, ένας άνθρωπος πρέπει να είναι τουλάχιστον χάνος, για να νομίζει ότι το βρίσιμο (η μοναδική υπερασπιστική τακτική του λαχαναγορίτη), αποτελεί προνόμιο, μαγκιά ή ωμή σταράτη γλώσσα. Πολύ θα ήθελες να έχει να δείξει το μέλλον κάτι, αλλά δεν έχει να δείξει απολύτως τίποτε. Όλοι κρινόμαστε τώρα... χθες από τα πεπραγμένα μας.

Η επιμονή δε, είναι το σημαντικότερο αποδεικτικό στοιχείο νοητικής ανεπάρκειας.

...

Reaction score
0
Γιωργάκη αγοράκι μου, ένας άνθρωπος πρέπει να είναι τουλάχιστον χάνος, για να νομίζει ότι το βρίσιμο (η μοναδική υπερασπιστική τακτική του λαχαναγορίτη), αποτελεί προνόμιο, μαγκιά ή ωμή σταράτη γλώσσα. Πολύ θα ήθελες να έχει να δείξει το μέλλον κάτι, αλλά δεν έχει να δείξει απολύτως τίποτε. Όλοι κρινόμαστε τώρα... χθες από τα πεπραγμένα μας.

Η επιμονή δε, είναι το σημαντικότερο αποδεικτικό στοιχείο νοητικής ανεπάρκειας.

...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ :crazy_1:

Reaction score
0
ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ :cool_4:

και λιγο ΚΟΓΙΑΣ για τους αλλοθρησκους...:prof:

Αυτο ειναι το τελικο μου συμπερασμα και ριχνω σε αυτους τους δυο την ψηφο μου εμπιστοσυνης.

Καληνυχτα

:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ :crazy_1:
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Μπορώ να αλλάξω ανά πάσα στιγμή και να ακολουθήσω την συμπεριφορά σου. Δεν το κάνω γιατί δεν θα αντέξεις, θα φύγεις ή θα πέσεις σε παράπτωμα που θα χρήζει εκδίωξης και μετά δεν θα έχουμε με τι να γελάμε. Σε προσωπικό επίπεδο μου είσαι εντελώς αδιάφορος. Κοινώς, παίζω μαζί σου για λόγους σκοπιμότητας. Αυτό μπορεί να μην κρατήσει πολύ όμως. ;-)

Καλό ξημέρωμα.

...

Reaction score
0
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Μπορώ να αλλάξω ανά πάσα στιγμή και να ακολουθήσω την συμπεριφορά σου. Δεν το κάνω γιατί δεν θα αντέξεις, θα φύγεις ή θα πέσεις σε παράπτωμα που θα χρήζει εκδίωξης και μετά δεν θα έχουμε με τι να γελάμε. Σε προσωπικό επίπεδο μου είσαι εντελώς αδιάφορος. Κοινώς, παίζω μαζί σου για λόγους σκοπιμότητας. Αυτό μπορεί να μην κρατήσει πολύ όμως. ;-)

Καλό ξημέρωμα.

...
Νικο και κατι off topic....

Επειδη εθιξες τις ΗΧΕΙΑΡΕΣ που λεγονται Von Schweikert (χωρις να εχεις ποτε την τυχη να τα ακουσεις) θα σου δωσω μια καλοπροαιρετη και φιλικη συμβουλη:

Αλλαξε επειγοντως τα ηχεια σου! Τα Audiostatic ειναι μακραν τα χειροτερα πανελ που εχουν κατασκευαστει ποτε. Να μου ελεγες για τιποτα Magnepan, Apogee, Quad αντε και Martin Logan, θα σου ελεγα ok.

Τα Audiostatic τα οποια ειχα πολλες φορες την.....ατυχια να πεσουν στα χερια μου εχουν sweetspot που περναει απο την κεφαλη μιας βελονας, ΔΕΝ παιζουν με τιποτα δυνατα και σαφως δεν ειναι ικανα να αποδωσουν ουτε κατα διανοια τα πραγματικα δυναμικα της μουσικης. Ενα σετ ντραμς να τους βαλεις να παιξουν σε ικανες εντασεις, ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ οι μεμβρανες τους αμεσως. Στα λεω για να μην συγκαταλεγεσαι στους.....πικραμενους.

Για τους παραπανω λογους πριν μιλησεις για ενα ΚΟΡΥΦΑΙΟ προιον που ΔΕΝ το γνωριζεις και μαλιστα με αυτον τον απαξιωτικο τροπο να το σκεφτεσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ.

Τωρα για τον κ.Κροκο τα λογια μου δεν ειχαν καμια υπερβολη και τα εννοουσα (ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ) 100%. Ο ανθρωπος απλα ΔΕΝ διαθετει την απαιτουμενη εμπειρια για να κρινει ενα ultra high end συστημα, και μαλιστα να το θαβει με αυτο τον καταπτυστο τροπο. Ενας DIY ειναι ο οποιος ΞΕΡΩ πολυ καλα απο ΠΟΙΟΝ ορμωμενος εχει αναπτυξει αυτες τις ουτοπικες και μηδενιστικες και τουλαχιστον ασεβεις ιδεες. Εκτος αν δεχτουμε οτι το Rotel 1072 (heavily modifiedwall_1 wall_1 :cool_11: ) ειναι καλυτερο απο το Emm Labs CDSA, το ηχειο του Τζωρτζακη ειναι καλυτερο απο το Von Schweikert:crazy_1: , και ακαμα χειροτερα οι diy ενισχυτες του ειναι καλυτεροι απο τους κορυφαιους EDGEwall_1 :cool_11: :cool_11: wall_1 :cool_11: )( )( !!! Πιστεψτε με κυριοι ελαβε ΑΚΡΙΒΩΣ την απαντηση που του ΑΞΙΖΕ!

Για τον ηχο που ειχαμε στην εκθεση πηραμε τα καλυτερα σχολια απο πολυπειρους και παλιους χαιενταδες και συναδελφους με κορυφαια
συστηματα οπως τους κυριους Ζωγραφο, Ζωδιατη, Πουτου, Σαμπαιντα κτλ., των οποιων μια γνωμη ισοδυναμει με 1000 καποιων αλλων....ασχετων και απειρων που εχουν συνηθισει τον ηχο της.....ντισκοτεκ....:happy_9:

Τωρα οσον αφορα τις απειλες σου, γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ειμαι και τοσο ευχαριστος στις επισκεψεις μου εδω μεσα. Αυτο ομως οφειλλεται σε συγκεκριμενα αρνητικα γεγονοτα και προσπαθειες συκοφαντικης δυσφημισης των εταιριων μου κατα πρωτον και ακομα χειροτερα του ονοματος μου και της επιχειρησης μου κατα δευτερον. Καταφανεστατο αυτο στον οποιοδηποτε θεατη των αντιστοιχων thread. Επειδη ολα αυτα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να τα ανεχτω και να τα καταπιω ετσι απλα θα ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ολοι οσοι εχετε μενος εναντιον μου τις πρεπουσες απαντησεις κατα καιρους! Γιατι? Γιατι απλα ΜΠΟΡΩ να σας τις δωσω!

Και πιστεψε με κ.Τσαρουχα η γνωμη ενος σωστου κι εμπειρου επαγγελματια του χωρου με κορυφαιο portfolio εταιριων (το θελετε η δεν το θελετε) εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαρυτητα για οσους μας παρακολουθουν. Η ανοδος της θεασης των thread στα οποια γραφω δεν ειναι ουδολως τυχαια.....

Ξερω οτι θα απαντησεις με τον....δικο σου μοναδικο (για να μην τον χαρακτηρισω καπως αλλιως) τροπο, αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να σιωπησεις κι εσυ κι ο Μπλατσιος, οπως σιωπουν τοσο καιρο καποιοι αλλοι ΣΟΒΑΡΟΙ moderators του site...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos