- Reaction score
- 5
Αααα! Συνεχίζεις εσύ με τον Κρόκο... Δεν είσαι σε καλό δρόμο. Και ο Κρόκος έχει κι αυτός δύο Brax. Και έχουν βάρος οι άτιμοι...
Ευχαριστω Μιχαλη. Κι η δικια σου γνωμη μετραει σαφως! Εχεις μεγαλο συστημα. Χαιρετω, πρεπει να παω στην δουλεια.Δεν θελω να σας χαλασω την ωραια συζητηση, απλα να προσθεσω οτι οποιος το ψαχνει εστω και λιγο ξερει την ιστορια της Von Schweikertόπως επεισης ξερει ότι είναι από τα κορυφαια ηχεια παγκοσμιως.
Επισης ο Music Lover ειχε ευκολα μεσα στους δυο τρεις καλυτερους ηχους της εκθεσης ανεξαρτητα από το αν τον ξερω προσωπικα. Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας μας πει ποιο συστημα του αρεσε περισσοτερο να το συζητησουμε. Ηταν από τους λιγους χωρους που επαιζαν σε ρεαλιστικες εντασεις, χωρις μπουμαρισμα και με παρουσια του συστηματος στο χωρο. Kαι με ροκ όχι μπαροκ.
Μεγάλο σε όγκο; Μιχάλη πως το μεταφέρεις ωρε; :happy_8::happy_8::happy_8:Ευχαριστω Μιχαλη. Κι η δικια σου γνωμη μετραει σαφως! Εχεις μεγαλο συστημα. Χαιρετω, πρεπει να παω στην δουλεια.
:happy_4:
Γιωργάκη μου, όπως λέει ο σοφός λαός μας:...η γνωμη ενος σωστου κι εμπειρου επαγγελματια του χωρου με κορυφαιο portfolio εταιριων (το θελετε η δεν το θελετε) εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαρυτητα για οσους μας παρακολουθουν...
Προσπαθώ βρε Μάικ να γίνω κι εγώ χαϊεντάς. Αλλά κανεις δεν μου δινει σημασία :crazy_3:Εσυ μη χασεις.....χαχαχαχα
Δεν ξέρω αν ήταν στους 2-3 καλύτερους ήχους... Εγώ θα έλεγα στους 5 καλύτερους - χωρίς να έχω ακούσει με την ίδια προσοχή σε όλα τα δωμάτια όμως.Επισης ο Music Lover ειχε ευκολα μεσα στους δυο τρεις καλυτερους ηχους της εκθεσης ανεξαρτητα από το αν τον ξερω προσωπικα. Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας μας πει ποιο συστημα του αρεσε περισσοτερο να το συζητησουμε. Aπο αυτους που ακουσαν τα συστηματα οχι αυτους που την εβγαλαν σε καφετερειες και ταβερνες. Ηταν από τους λιγους χωρους που επαιζαν σε ρεαλιστικες εντασεις, χωρις μπουμαρισμα και με παρουσια του συστηματος στο χωρο. Kαι με ροκ όχι μπαροκ.
Αυτή ήταν και η δική μου αίσθηση, με κάποια συστήματα όμως που έκαναν "κρα" ότι δεν αποδίδουν ούτε το 20% των δυνατοτήτων τους.Δεν μιλαμε για τελειοτητα, μιλαμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ηχο στα περισσοτερα των δωματιων. Δεν ξερω με τι ακους σπιτι σου παντως ο ηχος στην εκθεση ΔΕΝ ηταν hi-end.
Έβαλα μόνο το post με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.Ξεχασες να βαλεις και την επομενη προταση για το ποια συστηματα μου αρεσαν!
Άντε να το μπαλώσεις τώρα αυτό το "λίγο"... :cool_11:Μονο το δωματιο με τα wavac μου αρεσε και λιγο το Music Lover!
Γιατι ντρεπομαι νομιζεις?Έβαλα μόνο το post με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Άντε, για να μη σου χαλάσω το χατήρι, να βάλω κι αυτό που (νομίζω ότι) εννοείς - αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει κάτι στη συζήτηση (το "ο ηχος στην εκθεση ΔΕΝ ηταν hi-end" αρκεί) και, επίσης, δεν είμαι σίγουρος οτι σε συμφέρει....
Αnyway, σε προηγούμενο (και όχι στο ίδιο) post, αναφέρεις:
Άντε να το μπαλώσεις τώρα αυτό το "λίγο"... :cool_11:
Τώρα δεν κατάλαβα? Επειδή ένας δυστυχισμένος έμπορος είναι αρκετά ανόητος για να δηλώνει ότι όσοι δεν προσκυνούν στα προϊόντα του είναι κουφοί, θα αρχίσουμε να μιλάμε για την έκθεση high end?
Ας μιλήσουμε για τον ίδιο τον έμπορο. :happy_9:
...
Γιωργάκη μου, όπως λέει ο σοφός λαός μας:
- Καθ' ενού η πορδή, μόσχος του μυρίζει. :happy_4:
Θα σου συνιστούσα μα μην κλάνεις δημοσίως όμως, γιατί η πικρή αλήθεια είναι ότι βρωμοκοπάς και δεν μοσχοβολάς όπως θέλεις να πιστεύεις. Και μην σφυράς αδιάφορα, γιατί όλοι πήρανε χαμπάρι ότι εσύ την αφήνεις κάθε τόσο. :cool_11:
Όσο περισσότερο κλάνεις ανάμεσά μας, τόσο περισσότερο φανερώνεται το υψηλό σου επίπεδο, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως επαγγελματίας πωλητής, ο απύθμενης ανοησίας χαρακτήρας σου καθώς και η απίστευτη ασχετοσύνη σου. Γιατί με το χόμπι του ήχου, έχεις όση σχέση έχει η γιαγιά μου η συγχωρεμένη με τα διαστημικά λεωφορεία. :cool_11:
Δεν θα σχολιάσω τίποτε συγκεκριμένο από τις μπούρδες που αμόλησες, πέραν ενός πολύ σημαντικού θέματος που αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ασχετοσύνη σου και την βλακωδέστατη κουτοπονηριά σου. Η σύγκρισή σου με τον Μανώλη Τζωρτζάκη, είναι σαν να συγκρίνεις σκατά με γαλλικά αρώματα. Δεν δικαιούσαι ούτε το όνομά του να αναφέρεις. Σε σύγκριση μαζί του, είσαι ένας παντελώς άχρηστος μεσάζων, που προσπαθεί με επιχειρήματα μπούρδες να πουλήσει. Δεν γνωρίζεις ούτε το ένα χιλιοστό όσων γνωρίζει αυτός ο άνθρωπος για το audio και αυτό είναι ηλίου φαεινότερον. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για έναν ακόμη επαγγελματία του χώρου, όταν τον αναφέρει ένας ασχετίδης σαν κι εσένα, πρέπει να πλένει το στόμα του 15 φορές.
Ελπίζω καημενούλη ανθρωπάκο, όταν συνειδητοποιήσεις την πραγματική σου θέση στην δομή της σημερινής κοινωνίας και ακόμα χειρότερα, στην σύγχρονη διάσταση αυτού του χόμπι, που υποτίθεται ότι έχεις κάνει επάγγελμα και νομίζεις ότι παρότι πανάσχετος έπιασες τον παπά από τα rxδια (έμπειρε τρομάρα σου), να μην σαλτάρεις από κανένα μπαλκόνι σαν τον προσφάτως υποψήφιο σούπερμαν. :happy_9:
...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
ΠΩ ΠΩ ΗΘΟΣ......!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΑΝΔΡΕΑ Κ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ?
ΓΙΑΤΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ "Κ".ΤΣΑΡΟΥΧΑ...
ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ "Κ".ΜΠΛΑΤΣΙΟ
Από τότε που ήρθες εσύ όμως, όλα αυτά έχουν αλλάξει. Είδαμε το φως το αληθινό: μας έστειλες όλους στον ΩΡΛ. :cool_11::cool_11:Οι εμετικοι τυποι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στον επισκεπτη του site εκτος απο την αηδια...