Γελοίοι vs. σοβαροί

Reaction score
0
Η ατζεντα μου ειναι γεματη με τεχνικους ηλεκτρονικους κι επιστημονες που δεν ξερουν την τυφλα τους απο hifi και ιδιαιτερα απο high end και φυσικα απο μουσικη...

Τα επιχειρηματα σας ειναι πληρως ανυποστατα και διατρητα.

Το high end εχει να κανει με την Μουσικη. Κι εμεις στην εταιρια μας ειμαστε ολοι Μουσικοι.

Οσο για τον ΩΡΛ φιλικη συμβουλη ηταν με βαση τα λεγομενα σας που δειχνουν την πενια γνωσεων σας γυρω απο τις εταιριες του high end και τον ηχο της καθεμιας.

Reaction score
0
Οσο για την γλωσσα που χρησιμοποιειτε κ.Τσαρουχα με εχει αφησει αναυδο..

Κι απο κοντα σας ακολουθει ο κ.Μπλατσιος.

Δειχνει την ανατροφη σας.

Ειναι δυστυχημα που εχετε μεγαλη θεση μεσα σε ενα site του χωρου.

Εγω αδυνατω πλεον να σας ακολουθησω μεσα σε αυτον τον βοθρο που εχετε ανοιξει..Δεν φτανει το λεξιλογιο μου..

Μονον ΕΝΑΝ ακομη ξερω που σας ξεπερναει στο βρισιδι...Κι ομως υπαρχει και σας εχει περασει γεννεες 14 και τελικα μαλλον...εχει ΔΙΚΙΟ. Ειναι λυκος και το ονομα του ειναι danniel.

Προτρεπω καθε ενδιαφερομενο να ανατρεξει στο forum του site audiopoint.gr στα thread: Ιστοριες για αγριους και Ιστοριες για αρκουδες.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ :cool_4:

:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε μπράβο αγοράκι, ξεσκεπάζεσαι σιγά σιγά.
Τράβα εκεί στα φιλαράκια σου που σου κάνουν τα κέφια και πουλάς και κανα μηχανηματάκι. Άντε άσε μας ήσυχους. Εδώ είναι forum δεν είναι μαγαζάκι. :happy_4:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μονον ΕΝΑΝ ακομη ξερω που σας ξεπερναει στο βρισιδι...Κι ομως υπαρχει και σας εχει περασει γεννεες 14 και τελικα μαλλον...εχει ΔΙΚΙΟ. Ειναι λυκος και το ονομα του ειναι danniel.

Προτρεπω καθε ενδιαφερομενο να ανατρεξει στο forum του site audiopoint.gr στα thread: Ιστοριες για αγριους και Ιστοριες για αρκουδες.

Αγαπητε Γιωργο, δυστυχως εχω μια παρουσιαση και δεν μπορω να παρακολουθησω το θεμα οπως θα ηθελα.
Θα ηθελα μονο, την επομενη φορα που θα ξαναμπω, να εχεις παρει πισω αυτο το τελευταιο.Αν γινεται φυσικα...
Σε ευχαριστω απο πριν , επειδη θα το σκεφτεις και μονο...

Reaction score
0
Άντε μπράβο αγοράκι, ξεσκεπάζεσαι σιγά σιγά.
Τράβα εκεί στα φιλαράκια σου που σου κάνουν τα κέφια και πουλάς και κανα μηχανηματάκι. Άντε άσε μας ήσυχους. Εδώ είναι forum δεν είναι μαγαζάκι. :happy_4:

...

Εγω ΔΕΝ εχω φιλαρακια σε κανενα site. Εσεις ομως αν κρινω απο το μενος σας -που ΔΕΝ θα μεινει ατιμωρητο σας διαβεβαιω- ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ στον χωρο! Που τυχαινει να εχουν και βασιμα συμφεροντα εναντιον μας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ότι πεις. :cool_11:
Εμείς εδώ πριν έρθεις εσύ, όλη μέρα με εσένα ασχολιόμασταν. Η μεγάλη ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου δεν σταματάει μόνο στο high end.

Όσο για τα φιλαράκια μας και τα συμφέροντά μας στον χώρο, να τα πεις σε παρακαλώ να μας πληρώνουν κάτι παραπάνω μπας και καταφέρουμε να πάρουμε ποτέ αυτά τα von πως τα λεν. :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
0
Αγαπητε Γιωργο, δυστυχως εχω μια παρουσιαση και δεν μπορω να παρακολουθησω το θεμα οπως θα ηθελα.
Θα ηθελα μονο, την επομενη φορα που θα ξαναμπω, να εχεις παρει πισω αυτο το τελευταιο.Αν γινεται φυσικα...
Σε ευχαριστω απο πριν , επειδη θα το σκεφτεις και μονο...
Ανδρεα μου ΔΕΝ φταιω εγω!

Ο αλληλοσεβασμος ειναι προυποθεση του σωστου διαλογου, και το επιπεδο των συνδιαλεγομενων αντανακλα στην ποιοτητα του.

Εγω πες μου ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ διαλογο να κανω με τουτους εδω????

Ειναι επιπεδο αυτο??

Πως τους αφηνεις να ξευτιλιζουν εσενα και το site σου ετσι?

(Γιατι εμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ. Απλα ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ)

Απαιτω μια συγνωμη αμεσα! Ετσι θα το παρω πισω.

ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανδρέα μήπως να του κάνεις μια μήνυση κι εσύ? :happy_9:
Είναι η δεύτερη φορά που αμολάει ανοησίες για συμφέροντα χωρίς αποδείξεις. Είναι ο γνωστός σε όλους κος Δάχτυλος που υποκινεί το AVSite κατά του Γιωργάκη!
Θελω να πιστευω οτι πρατουν εν αγνοια τους αλλα μερικες φορες πολυ φοβουμαι, επειδη ο χωρος ειναι μικρος και το παρασκηνιο μου ειναι γνωστο,νομιζω οτι υπαρχει δακτυλος συγκεκριμενου ατομου..
...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανδρεα μου ΔΕΝ φταιω εγω!

Ο αλληλοσεβασμος ειναι προυποθεση του σωστου διαλογου, και το επιπεδο των συνδιαλεγομενων αντανακλα στην ποιοτητα του.

Εγω πες μου ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ διαλογο να κανω με τουτους εδω????

Ειναι επιπεδο αυτο??

Πως τους αφηνεις να ξευτιλιζουν εσενα και το site σου ετσι?

(Γιατι εμενα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ. Απλα ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ)

Απαιτω μια συγνωμη αμεσα! Ετσι θα το παρω πισω.

ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ!!!!
Γιωργο, σε αυτο εδω το site o καθενας γραφει αυτα που νομιζει
διχως παρεμβασεις.
Δεν μπορω να ζητησω τιποτα και απο κανενα.
Ο Νικος γνωριζει την αποψη μου για οσα εχουν γραφει χωρις να του εχω ζητησει να αλλαξει το παραμικρο.
Εαν ζητησα κατι απο εσενα ηταν διοτι το θεωρησα προσβλητικο.
Παρ'ολα αυτα δεν απαιτω.Ζηταω.
Καποια στιγμη ολοι θα μαθουν/καταλαβουν πως το AVSite δεν δεχεται πατροναρισματα απο πουθενα και δεν υπαρχουν ξενοι δαχτυλοι.
Εως τοτε φιλοι μου μπορειτε να φανταζεστε οτι θελετε....

Ανδρέα μήπως να του κάνεις μια μήνυση κι εσύ?
Οχι Νικολα, εγω δεν ειμαι δικομανης.
Περιμενω να κριθω απο εσας και οχι να με δικαιωσει ο Νομος...
Ολα αυτα δεν ειναι απαραιτητα και σωστα, απλα η γνωμη μου ειναι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Απαιτω μια συγνωμη αμεσα!
:cool_11::cool_11:

...
Χειρουργος ωριλα που σας χρειαζεται!
Επειδη το κακο σας εχει παραγινει, κι επειδη ο καθε συμπλεγματικος, τυχαρπαστος, ασεβης και ασχετος με τον χωρο του high end…
Ρε ανεμελε μπες στο site μου www.musiclover.gr να κανεις μια βολτουλα να ξεστραβωθεις για τα εργαλεια που διαθετουμε αυτη τη στιγμη...
Οταν εγω ακουγα high end Νικο Τσαρουχα εσυ επαιζες με τα αυτοκινητακια σου
Δειγμα βλακειας και μαλιστα μεγαλης ειναι να μιλαμε για κατι που ΔΕΝ το κατεχουμε και μαλιστα να το παιζουμε και προφεσοροι!!!!
Νικο Τσαρουχα ΞΕΡΩ την ηλικια σου! 24 με 25. Και εισαι τουλαχιστον ασεβης και ασχετος με την υπερυψηλη πιστοτητα ετσι για να στο πω ωμα!Για αυτο ασε τις φανφαρες και κατσε στα αυγα σου!
Τι να μου πειτε κι εσεις απο την ζωη σας ρε παιδια??Απλως παρασιτειτε σε βαρος ανυποψιαστων
Παραπανω κατι ελεγα για χειρουργους ωριλα......
Φιλε μου εχεις πολλα ψωμια να φας ακομη για να καταλαβεις και να κρινεις πως πρεπει να παιζει ενα συστημα και εχεις και μεγαααααλο θρασος..Αυτο ειναι ενα απο τα ......κακα των forums..Δεν υπαρχει ιεραρχια
...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
...

Μην εφτελίζεις τους λύκους, δεν σου έφταιξαν σε τίποτε. Όσο για το audiopoint, μπορείς να το απολαύσεις εδώ. (Δεν υπάρχει κάτι για να κρύψουμε)...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Γελοίοι vs. σοβαροί

Ρε Τσαρουχά ξέχασες τα καλύτερα...

Κυριε Ανδρεα Κ.,

Επειδη οι anotatoi genikoi diaxeiristes και οι super moderators σας ειναι του χειριστου επιπεδου, σας προτεινω την ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τους, ειδικα στην κατηγορια του High end που την εχουν κυριολεκτικα εξευτιλισει.
Οι εμετικοι τυποι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στον επισκεπτη του site εκτος απο την αηδια...
και το επιμύθιο...

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

Reaction score
0
Ωραια κυριοι...

Θα πρεπει να πω οτι δεν συμφωνω και ειμαι εναντια στην γλωσσα που χρησιμοποιει ο daniell. Αλλα κι εσεις (ο Τσαρουχας κι ο Μπλατσιος-ο Ανδρεας Κ. και ο Κωστας διαφοροποιουνται) δεν χρησιμοποιειτε και πολυ καλυτερη.

Τελος παντων πανω στον εκνευρισμο του κανεις μπορει να πει πολλα...

Κι εγω εχω ξαναπει οτι λυπαμαι για καποια απο τα πρωτα γραφομενα μου εδω μεσα.

Αλλα σε αυτο το thread πραγματι δεν βλεπω τον λογο που μου επιτεθηκατε με αυτο τον τροπο (μιλαω περισσοτερο για τον Ν.Τσαρουχα και τον Μπλατσιο). Προφανως οποιος εχει μυγα μυγιαζεται.

Επισης επαναλαμβανω οτι αυτα που ειπα στον κ.Κροκο τα πιστευω απολυτα. Ειναι η ειλικρινης μου αποψη χωρις ιχνος εμπαιγμου. Ειναι απειρος. Μαλιστα σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με τον Μανωλη Τζωρτζακη ο τελευταιος διαφοροποιηθηκε πληρως απο τα λεγομενα του κ.Κροκου.

Τωρα για την εκθεση πιστευω ακραδαντα οτι ειχαμε οχι στους 2-3 αλλα τον καλυτερο ηχο στην εκθεση με διαφορα. Θα μου πειτε ολοι το ιδιο λετε..Ναι αλλα εγω το εννοω. Θα μου πειτε ελα μωρε τωρα και τι μας νοιαζει η γνωμη σου? Πειραζει που την αναφερω?

Κωστα Φ. απευθυνομαι και σε σενα για να σου πω οτι επειδη ειδα την φωτο σου και σε αναγνωρισα, εσυ δεν καθησες ουτε 10 δευτερολεπτα ρε φιλε...κι ειχες και ειρωνικο υφακι οταν μπηκες στο δωματιο. Πως εβγαλες συμπερασμα για τον ηχο μας?

Οι αλλοι κυριοι του site εκτος απο τον Ανδρεα δεν ηρθαν καν..

Anyway μερικες φορες κανετε σαν στριγγλες κουτσομπολες ετοιμες να τσακωθειτε και να χυμηξετε με το παραμικρο. Δεν με απασχολει και δεν θα παρακολουθησω τον ρυθμο και τον ειρμο σας. Παραασχοληθηκα μαζι σας. Υπαρχουν κι αλλα site που συμπεριφερονται ανθρωπινα στους επισκεπτες τους και δη στους επαγγελματιες του χωρου, π.χ. avclub.gr

Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Ο καθενας διαλεγει και παιρνει τον δρομο του.
Γεια σας.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Κωστα Φ. απευθυνομαι και σε σενα για να σου πω οτι επειδη ειδα την φωτο σου και σε αναγνωρισα, εσυ δεν καθησες ουτε 10 δευτερολεπτα ρε φιλε...κι ειχες και ειρωνικο υφακι οταν μπηκες στο δωματιο. Πως εβγαλες συμπερασμα για τον ηχο μας?
Έκατσα 10 millisecond.
Σε άλλα δωμάτια με τράβηξε αυτό που άκουσα περισσότερο και έκατσα 15 millisecond ενώ σε άλλα έφυγα τρέχοντας στα 5 millisecond. Και πάλι καλά να λέτε.

Βλέπετε ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και, δυστυχώς ή ευτυχώς, λόγω της τεράστιας πείρας μου δεν χρειάζομαι παραπάνω για να ακούσω αυτό που θέλω. Το ότι η γνώμη μου περί της ποιότητας του ήχου που ακούσαμε στα δωμάτια της έκθεσης ταυτίζεται με αυτή του Μιχάλη - που ξέρει από καλό ήχο εφόσον έχει σύστημα που αποτελείται κατά 99% από συσκευές που αντιπροσωπεύεται - θα έπρεπε να είναι αρκετό για να σας πείσει ότι δεν έπεσα έξω.

Αν ήξερα ότι θα δίναμε εξετάσεις στον ήχο του δωματίου σας μπορεί να καθόμουν και 11 millisecond πάντως...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι αλλα εγω το εννοω.
Σώωωωπα, σοωαρά? Μα ποιός νομίζεις ότι είσαι τέλος πάντων και για ποιόν λόγο πιστεύεις ότι διαφέρεις από οποιονδήποτε άλλον γράφει σε ένα φόρουμ τις απόψεις του? Το αν πιστεύεις ή όχι αυτά που είπες στον Κρόκο, είναι πρόβλημά σου.

Είναι τουλάχιστον γελοίο να νομίζεις ότι είσαι σε θέση να απαγορεύσεις οποιονδήποτε να θεωρεί ότι άλλα μηχανήματα είναι καλύτερα από τα δικά σου, από αυτά που πουλάς. Και εσύ αυτό κάνεις, συστηματικά και επίμονα.

Να πας όπου σε φωτίσει ο θεός. Προς μεγάλη σου απογοήτευση θα διαπιστώσεις ότι ΚΑΙ εκεί, νοήμονες άνθρωποι υπάρχουν. Όπου και να πας, αν αυτό το λένε internet, αργά ή γρήγορα θα φύγεις τρέχοντας εκτός κι αν το έχεις πληρωμένο...

Πρέπει να μάθεις να ακούς την άποψη των συνομιλητών σου και όχι να βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου (άσχετο, συμπλεγματικό, καραγκιόζη κλπ) ή να τον στέλνεις σε ΩΡΛ. Με την παρουσία σου βιώνουμε έναν υπερόπτη μεγαλομανή επαγγελματία και άνθρωπο, κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του μάγο του high end και οποιονδήποτε δεν συστρατεύεται με αυτόν και τα προϊόντα του, άσχετο. Οι φήμες έξω μάλιστα, συμφωνούν απόλυτα με τις διαπιστώσεις μας. Αυτά στο internet όμως δεν περνάνε μεγάλε. Το μέσο που φιλοξένησε την απαράδεκτη συμπεριφορά σου, φιλοξενεί άλλους 7500 σαν και σένα ή μάλλον... πολύ καλύτερους από εσένα.

Δεν μπορείς να λαμβάνεις μέρος σε μια συζήτηση, γραπτή ή προφορική αποκαλώντας τον Κρόκο και τον κάθε Κρόκο κουφό ή απειλώντας τους διαφωνούντες με μήνυση ή κατηγορώντας τον χώρο που σε φιλοξενεί για συμφέροντα. Αυτά, αν δεν είσαι αρκετά έξυπνος όπως αποδεικνύεται για να τα καταλάβεις, οφείλει να σου το απαγορεύσει κάποιος ή να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Σε προειδοποίησα ότι το ύφος των συνομιλητών σου θα ακολουθήσει το δικό σου, όπως επίσης σε προειδοποίησα ότι δεν θα αντέξεις αυτό που εσύ ξεκίνησες. Η πορεία σου ήταν προδιαγεγραμμένη. :happy_4:

...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.722
Απάντηση: Γελοίοι vs. σοβαροί

Πω πω. Καλά που δεν ενέδωσα και δεν έγινα χαϊεντάς.
Παρά τις προσπάθειες να με κάνουν κι εμένα έναν τέτοιον.
Όποτε μπαίνω εδώ και διαβάζω, γελάω πολύ.

Φαντάζεστε να έχω κι εγώ μάγκνεπαν και να δοκιμάζω καλώδια και πρίζες;

Αλήθεια ξέρετε τι καλώδια ηχείων ετοιμάζω σε λίγο;
Διατομή 6χιλ. αποξυγονωμένος χαλκός Χιλής με δίχαλα ιδιοκατασκευής, από μασίφ χαλκό 20 χιλ. τορνιρισμένα, φρεζαρισμένα, πρεσαριστά και τέλος ασημοκόληση.
Επένδυση με λεπτό τεφλόν, σιλικοναρισμένο αμίαντο και τέλος πλέγμα από πολυπροπυλένιο και κάλυψη στις άκρες με θερμοσυστελόμενα μακαρόνια ικανής διατομής και πάχους.
Ρε μη γελάτε!!

Μη γελάτε για 2 λόγους.
1ον Τα υλικά στοιχίζουν ελάχιστα. Λίγη δουλειά χρειάζεται από μένα.
2ον Δεν είναι για μένα αλλά για τον Μάκη Ευμορφόπουλο.

Όταν τελειώσουν θα τα δείτε σε φωτό.
Όχι παίζουμε. Χαϊεντάδες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πρόεδρέ μου, είσαι πολύ άσχετος για να σου επιτραπεί η συμμετοχή στην κουβέντα μας. Έτσι προστάζουν οι σχετικοί. "happy_1"

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos