- Reaction score
- 684
Γιατι ρε φιλε και συ με κεραμικα ακους... Σε λιγο το πολυ πολυ να ακουσεις και συ οτι δεν παιζουν, οτι ξυριζουν, οτι δε βγαζουν μπασο συναισθημα κλπ κλπΩχ μαζευτηκαν οι tidalακηδες. Βλεπω να τρωμε ξυλο !!!.
Γιατι ρε φιλε και συ με κεραμικα ακους... Σε λιγο το πολυ πολυ να ακουσεις και συ οτι δεν παιζουν, οτι ξυριζουν, οτι δε βγαζουν μπασο συναισθημα κλπ κλπΩχ μαζευτηκαν οι tidalακηδες. Βλεπω να τρωμε ξυλο !!!.
Εγώ το έβαλα πρώτος και πήρα και πρώτος το ηχείο!Μπορούν παρακαλώ οι κάτοιχοι tidal να επιλέξουν λίγο διαφορετικό avatar γιατί τους μπερδεύω;
Μεγειά τα ωραία στον highendakia!
Για σενα john βλεπω να τους βγαζουν μονο μισος !!!!. ΧαχχαχαχαχαΟΧΙ πειτε μου ρε Τινταλακηδες κεραμοποιοι...
τι συναισθηματα σας βγαζουν???
αγαπη??
γλυκα??
μισος?
αγωνια?
ακουω αναλυτικα...
Ευχαριστω , οντως ειναι φοβερη κατασκευη και με βοηθαει το μικρο του βαθος καθως εχω μικρο χωρο και δεν μπορουσα να κρατησω αρκετη αποσταση απο τον πισω τοιχο με τα προηγουμενα ηχεια .Εξαιρετικό ηχείο ,σοβαρή επιλογή! Το υλικό της καμπίνας είναι κατασκευασμένο από plywood και με επένδυση φυσικού ξύλου maple.Καλές ακροάσεις.
George πιστευω οτι ο ηχος που θα παιζουν ειναι σε συναρτηση με το τι ενισχυτικα ,πηγη , καλωδια τους εχεις , και μιλωντας για μενα εχω αυτον τον ηχο γιατι τα Sovereign ειναι κορυφαια μηχανηματα και τα μόνα τρατζιστορ που κατάφεραν να με ξεκολλήσουν απο τις εθιστικές λάμπες !!!.Γιατι ρε φιλε και συ με κεραμικα ακους... Σε λιγο το πολυ πολυ να ακουσεις και συ οτι δεν παιζουν, οτι ξυριζουν, οτι δε βγαζουν μπασο συναισθημα κλπ κλπ
Εαν ενα ηχειο με φιαχνει (οπως με εφιαχναν τα kharma που τα κρατησα 3 χρονια περιπου) και δεν εχω καποιο λογο να το δωσω ,το κραταω. Χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια ,τα Ayon ειναι τα καλυτερα και πληρεστερα ηχεια (μιλαω για τον χωρο μου) που με εξιταρουν οσο κανενα αλλο που ειχα στο παρελθον.Ηχειάρες φίλε Γιώργο! Μεγειά! Τώρα μπορείς να αράξεις για μερικούς μήνες μέχρι να αλλάξεις ξανά ηχείο!![]()
Είσαι ένας ευτυχής Χαιεντάκιας, κυρίως γιατί ξέρεις τι θέλεις.Χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια ,τα Ayon ειναι τα καλυτερα και πληρεστερα ηχεια (μιλαω για τον χωρο μου) που με εξιταρουν οσο κανενα αλλο που ειχα στο παρελθον.
+1000 !!!Είσαι ένας ευτυχής Χαιεντάκιας, κυρίως γιατί ξέρεις τι θέλεις.