Γερμανο - αυστριακή δύναμη !

Reaction score
684
Ωχ μαζευτηκαν οι tidalακηδες. Βλεπω να τρωμε ξυλο !!!.
Γιατι ρε φιλε και συ με κεραμικα ακους... Σε λιγο το πολυ πολυ να ακουσεις και συ οτι δεν παιζουν, οτι ξυριζουν, οτι δε βγαζουν μπασο συναισθημα κλπ κλπ

Reaction score
2.054
Μπορούν παρακαλώ οι κάτοιχοι tidal να επιλέξουν λίγο διαφορετικό avatar γιατί τους μπερδεύω; :D

Μεγειά τα ωραία στον highendakia!
Εγώ το έβαλα πρώτος και πήρα και πρώτος το ηχείο! :p

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Εξαιρετικό ηχείο ,σοβαρή επιλογή! Το υλικό της καμπίνας είναι κατασκευασμένο από plywood και με επένδυση φυσικού ξύλου maple.Καλές ακροάσεις.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ΟΧΙ πειτε μου ρε Τινταλακηδες κεραμοποιοι...

τι συναισθηματα σας βγαζουν???

αγαπη??
γλυκα??
μισος?
αγωνια?

ακουω αναλυτικα...

Reaction score
88
ΟΧΙ πειτε μου ρε Τινταλακηδες κεραμοποιοι...

τι συναισθηματα σας βγαζουν???

αγαπη??
γλυκα??
μισος?
αγωνια?

ακουω αναλυτικα...
Για σενα john βλεπω να τους βγαζουν μονο μισος !!!!. Χαχχαχαχαχα
[DOUBLEPOST=1453230203][/DOUBLEPOST]
Εξαιρετικό ηχείο ,σοβαρή επιλογή! Το υλικό της καμπίνας είναι κατασκευασμένο από plywood και με επένδυση φυσικού ξύλου maple.Καλές ακροάσεις.
Ευχαριστω , οντως ειναι φοβερη κατασκευη και με βοηθαει το μικρο του βαθος καθως εχω μικρο χωρο και δεν μπορουσα να κρατησω αρκετη αποσταση απο τον πισω τοιχο με τα προηγουμενα ηχεια .

Reaction score
88
Γιατι ρε φιλε και συ με κεραμικα ακους... Σε λιγο το πολυ πολυ να ακουσεις και συ οτι δεν παιζουν, οτι ξυριζουν, οτι δε βγαζουν μπασο συναισθημα κλπ κλπ
George πιστευω οτι ο ηχος που θα παιζουν ειναι σε συναρτηση με το τι ενισχυτικα ,πηγη , καλωδια τους εχεις , και μιλωντας για μενα εχω αυτον τον ηχο γιατι τα Sovereign ειναι κορυφαια μηχανηματα και τα μόνα τρατζιστορ που κατάφεραν να με ξεκολλήσουν απο τις εθιστικές λάμπες !!!.

Reaction score
88
Ηχειάρες φίλε Γιώργο! Μεγειά! Τώρα μπορείς να αράξεις για μερικούς μήνες μέχρι να αλλάξεις ξανά ηχείο! :p
Εαν ενα ηχειο με φιαχνει (οπως με εφιαχναν τα kharma που τα κρατησα 3 χρονια περιπου) και δεν εχω καποιο λογο να το δωσω ,το κραταω. Χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια ,τα Ayon ειναι τα καλυτερα και πληρεστερα ηχεια (μιλαω για τον χωρο μου) που με εξιταρουν οσο κανενα αλλο που ειχα στο παρελθον.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια ,τα Ayon ειναι τα καλυτερα και πληρεστερα ηχεια (μιλαω για τον χωρο μου) που με εξιταρουν οσο κανενα αλλο που ειχα στο παρελθον.
Είσαι ένας ευτυχής Χαιεντάκιας, κυρίως γιατί ξέρεις τι θέλεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead