Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Θα προλάβω. Λέω να της κάνω δώρο ένα ενισχυτή... :204:

Και εγω ενα media player....:204::204:

Tελικα ειδες αμα τα συζητας με καποιον....εκει που σου φαινεται κατι βουνο....:204:

Reaction score
3.591
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Οι γυναίκες δεν είναι ικανές να οργανώσουν ένα τυφλό τεστ ABX με θέμα τα κραγιόν ή τα εσώρουχα, πόσο μάλλον να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα του ήχου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Αφιερωμένο σε όλους γιά τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις...
[reliops=Norah Jones sounds lively in my room!][youtube]bkdZPEAtQaA[/youtube][/reliops]

Nightingale
Sing us a song
Of a love that once belonged
Nightingale
Tell me your tale
Was your journey far too long?

Does it seem like I'm looking for an answer
To a question I can't ask
I don't know which way the feather falls
Or if i should blow it to the left

All the voices that are spinnin' around me
Trying to tell me what to say
Can I fly right behind you
And you can take me away

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Οι γυναίκες δεν είναι ικανές να οργανώσουν ένα τυφλό τεστ ABX με θέμα τα κραγιόν ή τα εσώρουχα, πόσο μάλλον να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα του ήχου.
Τα κυλοτάκια και τα κραγιόν δεν γίνονται με τυφλο συγκριτικό τεστ, αλλα με ορθάνοιχτα τα μάτια!!! Διαδικασία που συνδέεται κυρίως με την όραση. Διάφοροι ήχοι ακολουθούν μετά και τα μάτια απαραίτητα να είναι και πάλι ανοιχτά. Λ.Σ.

Reaction score
4

Aς μην ασχολουνται οι γυναικες.
Δεν πειραζει.
Ας αφησουν και κατι...
+1
Νατο ρε αυτό είναι !

Το κακό είναι ότι θέλουν -και νομίζουν ότι μπορούν- να κάνουν ότι και ένας άνδρας.
Κάποτε ανακαλύπτουν ότι δεν γίνεται και ...σωπαίνουν. (μερικές χρειάζεται να φτάσουν στα βαθιά γεράματα για να το καταλάβουν).
....και φυσικά δεν μιλάω για το hifi αλλά γενικά και για σημαντικότερα πράγματα.

Η κοινωνική τους θέση-άποψη-παιδεία περί "ισότητας", τις έχει μπερδέψει....:108:
Ευτυχώς ή δυστυχώς στους άνδρες υπάρχει ο κίνδυνος του "γκέη" και έτσι οι θηλυπρεπείς συμπεριφορές επισημαίνονται έγκαιρα... (δες βίντεο παραπάνω)

Αυτό το θέμα θα μπορούσε να ρωτά : γιατί οι άνδρες δεν ασχολούνται με την "φούστα-μπλούζα ιδανικός συνδυασμός" ή "πάει το λιλά πάει με το γαλάζιο" ? κτλ.....:137:

Reaction score
40

+1
Νατο ρε αυτό είναι !

Το κακό είναι ότι θέλουν -και νομίζουν ότι μπορούν- να κάνουν ότι και ένας άνδρας.
Κάποτε ανακαλύπτουν ότι δεν γίνεται και ...σωπαίνουν. (μερικές χρειάζεται να φτάσουν στα βαθιά γεράματα για να το καταλάβουν).
....και φυσικά δεν μιλάω για το hifi αλλά γενικά και για σημαντικότερα πράγματα.

Η κοινωνική τους θέση-άποψη-παιδεία περί "ισότητας", τις έχει μπερδέψει....:108:
Ευτυχώς ή δυστυχώς στους άνδρες υπάρχει ο κίνδυνος του "γκέη" και έτσι οι θηλυπρεπείς συμπεριφορές επισημαίνονται έγκαιρα... (δες βίντεο παραπάνω)

Αυτό το θέμα θα μπορούσε να ρωτά : γιατί οι άνδρες δεν ασχολούνται με την "φούστα-μπλούζα ιδανικός συνδυασμός" ή "πάει το λιλά πάει με το γαλάζιο" ? κτλ.....:
:121:

Reaction score
3.591
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Τα κυλοτάκια και τα κραγιόν δεν γίνονται με τυφλο συγκριτικό τεστ, αλλα με ορθάνοιχτα τα μάτια!!! Διαδικασία που συνδέεται κυρίως με την όραση. Διάφοροι ήχοι ακολουθούν μετά και τα μάτια απαραίτητα να είναι και πάλι ανοιχτά. Λ.Σ.
Λουκά, με τo τυφλό συγκριτικό δοκιμάζεις την ανθεκτικότητα στα κυλοτάκια.
Ολες οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα τον χαϊεντά, τον πανελάκια ή τον τρίδρομο, να προσπαθεί να τους τα ξεσκίσει αλλά αυτά να μην σκίζονται. Με τέτοια κρίση πρέπει να κάνουμε και οικονομία.

Reaction score
1.845

Αμέρικαν μπαρ το κάναμε 'δω χάμου ... :410:

Reaction score
3.591

Μια καλή λύση για φτηνά και γερά κυλοτάκια, που θα είναι όμως Hi-Fi, είναι να τα φτιάξεις με κάλτσα της Kimber σαν αυτή που βάζουμε στα καλώδια ρεύματος. Οσο τα ανοίγεις με τα δάχτυλα αυτά θα γίνονται όλο και πιο διάφανα. Αμα τα κυλοτάκια προορίζονται για χοντρή βάλε διπλή κάλτσα kimber γιατί η μονή θα φεγγίζει.

Reaction score
6
g.kar τι εγινε με τις γυναικες?

Μαλλον τις ....''προγγιξε'' το ποστ... και δεν γραφουν

Reaction score
3.591
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

g.kar τι εγινε με τις γυναικες?

Μαλλον τις ....''προγγιξε'' το ποστ... και δεν γραφουν
Μάλλον τις πρόγγιξε ο Bhutia που τις έβγαλε όλες προβληματικές, με τον τρόπο που μόνο Αυτός γνωρίζει. Θεός λέμε :112:

Τις έστειλε όλες σε Μοναστήρι

Reaction score
6
Ναι....

Αρα μας βλεπω να τις ψαχνουμε , αμα θελουμε να τις εχουμε .

Και τις θελουμε εδω και θα τις βρουμε

Αρα πρεπει κατι να κανουμε αμεσα ως ιπποτες...

Ο μπουτια θα βρει κατι να τις ξαναφερει.

Εσυ με τα συνοδευτικα κλπ θα ξαναζεστανεις το περιβαλλον εδω, εγω με τα εξαγνιστικα θα κανω κανενα μαγικο, ο Τσαρνικος και ο Μελιδης θα ετοιμασουν κανενα μεζε μηπως και καταφερουμε τιποτα....

Οι υπολοιποι θα βαλουν το χερακι τους μηπως και γινει κανα θαυμα και επιστρεψουν τα κοριτσια στο σπιτι...τους.

Αν δεν γινει τιποτα απλα εμεις θα .....:623::623:

Reaction score
6
:107:

Μου θυμισες μια διαφημιση καποτε.....''ΝΑ ΧΑ ΜΙΑ YAMAHA!!!''

NA HMOYN XONTOΣ!!!!!!!!!!!!:142:

ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑ....:138: ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ...??:137:

Reaction score
40

Ο Bhutia δεν είναι o Hondos
Δεν ξέρεις τι λες....και τώρα περαστικά σου :142::138: Εσύ πάντως δεν είσαι....χι χα χο...

ΥΓ.Μην ξεχάσεις να βάλεις την σκελέα σου και κρυώσεις...

Reaction score
40

Μου θυμισες μια διαφημιση καποτε.....''ΝΑ ΧΑ ΜΙΑ YAMAHA!!!''

NA HMOYN XONTOΣ!!!!!!!!!!!!

ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑ.... ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ...??
Εγώ:142:

Reaction score
40

Ναι....

Αρα μας βλεπω να τις ψαχνουμε , αμα θελουμε να τις εχουμε .

Και τις θελουμε εδω και θα τις βρουμε

Αρα πρεπει κατι να κανουμε αμεσα ως ιπποτες...

Ο μπουτια θα βρει κατι να τις ξαναφερει.

Εσυ με τα συνοδευτικα κλπ θα ξαναζεστανεις το περιβαλλον εδω, εγω με τα εξαγνιστικα θα κανω κανενα μαγικο, ο Τσαρνικος και ο Μελιδης θα ετοιμασουν κανενα μεζε μηπως και καταφερουμε τιποτα....

Οι υπολοιποι θα βαλουν το χερακι τους μηπως και γινει κανα θαυμα και επιστρεψουν τα κοριτσια στο σπιτι...τους.

Αν δεν γινει τιποτα απλα εμεις θα .....:623::623:
:142: Καλέ μη χτυπιέσαι και ματώσεις

Reaction score
6
Ξερω δεν σε εντυπωσιαζουν κατι τετοια!!

Το λεει και η υπογραφη μου που ειναι και το πιστευω μου.

Ελπιζω να ξαναγυρισετε εδω:128: με τους τοσους διαφορετικους χαρακτηρες και αποψεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead