Γιατρέ μου, να ρωτήσω κάτι;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Για πες κι'αλλα, πες κι'αλλα... Θελω υλικο για τον "Κιτρινο Τυπο"!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τι να πω βρε Λευτερη?
Ειναι ολα εδω:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10782.0
χαρτι και καλαμαρι :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
:shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Δεν μπορω να βαλω αλλα διαβολακια γιατι το site μου εβγαλε μηνυμα:" Κοψ'τις μ*λακιες"!!!!!) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Εχει δικιο ο Γιωργος.
Sorry (μπας και τη γλυτωσω)

Απο ο.τι καταλαβαινω, ειναι καθαρα θεμα σωματικης κουρασης η επιδραση του σεξ στον αθλητη, ή το αναποδο...
Το ιδιο αν εκανες καποια αλλη σωματικη δραστηριοτητα και κουραζοσουνα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και την δικη μου συγγνωμη για την αποκλιση απο το θεμα.
Για τις γυναικες αθλητριες παντως καπου ακουσα οτι το σεξ, το βραδυ πριν τον αγωνα, ειναι ευεργετικο... Ισχυει?

V

VIDEOMIX

Guest
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Για πες κι'αλλα, πες κι'αλλα... Θελω υλικο για τον "Κιτρινο Τυπο"!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τι να πω βρε Λευτερη?
Ειναι ολα εδω:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10782.0
χαρτι και καλαμαρι :lol:
Επίσης, μπές στο θέμα για το "Κουκλάκι". Εκεί θα δείς φωτογραφικό υλικό που θα βοηθήσει πολύ, για ακόμη πιο κίτρινη απόχρωση!!!! :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Γραψε στον "κιτρινο τυπο" γιατι βλεπω τον γιατρο μας, να μας κανει κανενα κλυσμα με λιωμενο σιδερο επειδη του το μαμησαμε το θεμα!!!!

Reaction score
53
Γραψε στον "κιτρινο τυπο" γιατι βλεπω τον γιατρο μας, να μας κανει κανενα κλυσμα με λιωμενο σιδερο επειδη του το μαμησαμε το θεμα!!!!
Δεν μαμήθηκε μόνο!!
Ξεστικαρίστηκε!!!! :shock:

Reaction score
7
Sambalis said:
Δεν μαμήθηκε μόνο!!
Λοιπον, προτεινω να διαγραφουν τα ασχετα με το θεμα μηνυματα και να στικαριστει παλι.

Για να μη μπαινει ο καθενας μας και διαγραφει τα δικα του, μπορει να το κανει ο Γενικος συνολικα??

Reaction score
53
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Sambalis said:
Δεν μαμήθηκε μόνο!!
Λοιπον, προτεινω να διαγραφουν τα ασχετα με το θεμα μηνυματα και να στικαριστει παλι.

Για να μη μπαινει ο καθενας μας και διαγραφει τα δικα του, μπορει να το κανει ο Γενικος συνολικα??
Λες να ξεστικαρίστηκε γιαυτό??? :shock:

Reaction score
14
Για να επαναφέρουμε την τάξη...

Γιατρέ μου έχω ένα σφάχτη εδώ παρα-πέρα τί λέτε να είναι?????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale