- Reaction score
- 5
Τώρα ενδείκνυται να πάρω acyclovir η ότι ήταν να γίνει έγινε? Μπορώ να το πάρω από το φαρμακείο η χρειάζεται συνταγή?
Ευχαριστώ και εσένα γιατρέ!!
Ευχαριστώ και εσένα γιατρέ!!
Αντώναγα, περαστικά!!!Τελικά είναι μεγάλο &^%& η ανεμοβλογιά σε αυτήν την ηλικία, εκτός του ότι δεν μπορείς να παρουσιαστείς στον κόσμο, κάθε μέρα έχει και διαφορετικά συμπτώματα. Σήμερα έχω έντονο πονόλαιμο σε σημείο που να μην μπορώ να καταπιώ το σάλιο μου. :twisted: :twisted:
Την ενταση ΠΟΙΟΥ απ τα 2;Eξαρταται απο την ενταση και την διαρκεια πιστευω.
Ατελειωτες οι ωρες ΠΟΙΟΥ απ τα 2;Αμα ειναι για ωρες ατελειωτες
Προβλημα σε ΤΙ απ τα 2;Αν ειναι φυσιολογικα τα πραγματα, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.... Με τοσα γκομενακια που βλεπεις σε ενα γυμναστηριο, ειναι δυνατο να μην αυξανεται;;;;Παντως, μετα το γυμναστηριο, ειναι αποδεδειγμενο οτι αυξανεται η λιμπιντο...
Φίλε Θάνο, αν έχεις προσωπική εμπειρία επί του θέματος θα μας διαφώτιζες καλύτερα!!! :mrgreen:VIDEOMIX said:Χρόνια το ακούω αλλα σωστή και μόνο μια απάντηση δεν πήρα ποτέ.
Ας το συζητήσουμε λοιπόν. Η ερωτική πράξη πρίν η και μετά απο αθλητική δραστηριότητα, επιρρεάζει αρνητικά τον οργανισμό ενός άνδρα;
Ρε σύ, στο ανάποδο μου απάντησες; Τον αθλητισμό εαν επιρρεάζει το σέξ, οχι το αντίθετο.Γιωργος Ανδρεαδης said:Ρε Θανο, αν ριξεις 2 ωρες τρεξιμο, ΠΟΥ θα βρεις μετα το κουραγιο και τη δυναμη να .... ;;;;