Γιατρέ μου, να ρωτήσω κάτι;

Reaction score
5
Τώρα ενδείκνυται να πάρω acyclovir η ότι ήταν να γίνει έγινε? Μπορώ να το πάρω από το φαρμακείο η χρειάζεται συνταγή?

Ευχαριστώ και εσένα γιατρέ!!

Reaction score
0
Βοηθαει σιγουρα αν το αρχισεις μεσα στο πρωτο 48ωρο απο την εμφανιση του εξανθηματος. Δεν ξερω αν σου το δινουν χωρις συνταγη. Αν το παρεις παντως πινε πολυ νερο.
Ειναι κριμα παντως που γενικως οι γιατροι μας αφηνουμε στο ελεος του Θεου τον κοσμο με ανεμευλογια. Και η ειδικη αντιικη θεραπεια υπαρχει αλλα και το εμβολιο. Στα παιδια γινεται απο 15 μηνων νομιζω αλλα και οι ενηλικες οποιοσδηποτε ενηλικας δεν εχει περασει ανεμευλογια πρεπει να παει αυριο να βαλει εμβολιο. Αλλα ποιος θα τους το πει?
Μονο οι παιδιατροι κανουν σωστη δουλεια στη συγκεκριμενη παθηση!!

Reaction score
5
Άσε τελικά είναι μεγάλη βιόλα η συγκεκριμένη δερματολόγος. Για να καταλάβεις σε μια φάση μου λέει είναι και αυτός ο παλιό καιρός.. σήμερα εγώ έβαλα υπόθετο για να συνέλθω :mrgreen:
Και κάτι αλλά παράξενα..

Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι αν θα μείνουν πολλά σημάδια ιδιαίτερα στο πρόσωπο και πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για ξύρισμα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ξεχνα το ξυρισμα!
Εγω εκανα 1,5 μηνα να ξυριστω και ειχα καταντησει σαν τον....Μωυση :lol:
Ασε μετα για να ξυρισω ολο αυτο το μουσι ποσο μου πηρε... :wink:

Reaction score
5
Τελικά είναι μεγάλο &^%& η ανεμοβλογιά σε αυτήν την ηλικία, εκτός του ότι δεν μπορείς να παρουσιαστείς στον κόσμο, κάθε μέρα έχει και διαφορετικά συμπτώματα. Σήμερα έχω έντονο πονόλαιμο σε σημείο που να μην μπορώ να καταπιώ το σάλιο μου. :twisted: :twisted:

Reaction score
51
Τελικά είναι μεγάλο &^%& η ανεμοβλογιά σε αυτήν την ηλικία, εκτός του ότι δεν μπορείς να παρουσιαστείς στον κόσμο, κάθε μέρα έχει και διαφορετικά συμπτώματα. Σήμερα έχω έντονο πονόλαιμο σε σημείο που να μην μπορώ να καταπιώ το σάλιο μου. :twisted: :twisted:
Αντώναγα, περαστικά!!!
Και υπομονή....... :roll: :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Περαστικά Αντώνη...

Θυμάμαι ότι επειδή η γυναίκα μου δεν είχε περάσει ανεμοβλογιά μικρή, όταν γεννήθηκε η κόρη μου φέραμε εμβόλιο από την Κύπρο (τότε δεν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα) για να μην υπάρχει ενδεχόμενο να την κολλήσει η μικρή...

V

VIDEOMIX

Guest
Χρόνια το ακούω αλλα σωστή και μόνο μια απάντηση δεν πήρα ποτέ.
Ας το συζητήσουμε λοιπόν. Η ερωτική πράξη πρίν η και μετά απο αθλητική δραστηριότητα, επιρρεάζει αρνητικά τον οργανισμό ενός άνδρα;

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Eξαρταται απο την ενταση και την διαρκεια πιστευω. Αμα ειναι για ωρες ατελειωτες, ε, ολο και καποια κοπωση θα επελθει στο γυμανστηριο την αλλη μερα. Αν ειναι φυσιολογικα τα πραγματα, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα. Εκτος και αν μιλαμε για πρωταθλητισμο και ειδικα σε περιοδο αγωνων. Εκει. εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, δημιουργει προβλημα νομιζω.
Παντως, μετα το γυμναστηριο, ειναι αποδεδειγμενο οτι αυξανεται η λιμπιντο...

Reaction score
7
Ρε Λευτερη με μπερδεψες λιγο...

Eξαρταται απο την ενταση και την διαρκεια πιστευω.
Την ενταση ΠΟΙΟΥ απ τα 2;

Αμα ειναι για ωρες ατελειωτες
Ατελειωτες οι ωρες ΠΟΙΟΥ απ τα 2;

Αν ειναι φυσιολογικα τα πραγματα, τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα
Προβλημα σε ΤΙ απ τα 2;

κλπ..

Παντως, μετα το γυμναστηριο, ειναι αποδεδειγμενο οτι αυξανεται η λιμπιντο...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.... Με τοσα γκομενακια που βλεπεις σε ενα γυμναστηριο, ειναι δυνατο να μην αυξανεται;;;; 

Reaction score
53
VIDEOMIX said:
Χρόνια το ακούω αλλα σωστή και μόνο μια απάντηση δεν πήρα ποτέ.
Ας το συζητήσουμε λοιπόν. Η ερωτική πράξη πρίν η και μετά απο αθλητική δραστηριότητα, επιρρεάζει  αρνητικά τον οργανισμό ενός άνδρα;
Φίλε Θάνο, αν έχεις προσωπική εμπειρία επί του θέματος θα μας διαφώτιζες καλύτερα!!! :mrgreen:
Σοβαρά τώρα:
-Στο ερώτημα αν επηρεάζει αρνητικά τον οργανισμό εννοείς, σωματικά???
Η σωματική καταπόνηση στο sex ενδεχομένως να επηρεάσει έναν επαγγελματία αθλητή!
Αντιθέτως όμως μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματική ευεξία, σε έναν αθλούμενο!
Ο πρωταθλητισμός στο sex βέβαια νομ'ιζω ότι δεν επιτρέπεται σε προπονούμενους!!

Αλλά προς τι τέτοιο ερώτημα να απασχολεί μέλη του site??? 8) 8)

V

VIDEOMIX

Guest
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Ρε Θανο, αν ριξεις 2 ωρες τρεξιμο, ΠΟΥ θα βρεις μετα το κουραγιο και τη δυναμη να .... ;;;;
Ρε σύ, στο ανάποδο μου απάντησες; Τον αθλητισμό εαν επιρρεάζει το σέξ, οχι το αντίθετο.
Σεξομανή. :mrgreen:

Sambali, έχω παρατηρήσει κόπωση τετρακεφάλων κυρίως. Πολλές φορές πάντως, μετά απο σέξ ενω περιμένω πεσμένο απο δυνάμεις τον εαυτό μου σε εναν ποδοσφαιρικό αγώνα για παράδειγμα, εντούτις αποδίδω καλά και εκπλήσωμαι.

Τελικά, τι εμπεριέχει το σπέρμα του ανδρός και εαν οι ουσίες αυτές έχουν επιρροή στον υπόλοιπο οργανισμό. Εαν δηλαδή του δημιουργούν κάποια έλλειψη για ορισμένες ώρες εως να αποκατασταθεί δηλαδή η συγκεκριμένη ποσότητα που "αφαιρέθηκε" με την εξπερμάτωση.

Reaction score
3
Έλα μωρέ,πέρα από λίγη φρουκτόζη και εκατομμύρια "δυνητικά" παιδάκια (όπου το πιο έξυπνο,το πιο ακμαίο,το πιο γρήγορο κτλ κτλ θα σου κάνει τη δουλειά) δεν χάνεις και τίποτα,άσε που τα αναπληρώνεις γρήγορα.
Άντε μια σχετική κούραση,ανάλογα το πόσο θα "σκάψεις" 8)
Από την άλλη,θα χαλαρώσεις από το stress και θα ευχαριστηθείς,τουτέστιν ψυχοσωματική ευεξία.
Συμβουλή μου φυσικά,όπως το λέει ο Τζιμάκος!!! :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Και ταυτόχρονα, μια υποερώτηση που κάποιοι ντρέπωνται να την κάνουν. (Ανδρεάδη και Τσαρουχα μην αρχίσετε το πικάρισμα :lol:)
Έχει διαφορά η αυτοικανοποίηση με το σέξ; Και δεν εννοώ σε ψυχολογικό τομέα, αλλα εαν κάτι αλλάζει οργανικά και σε επιπτώσεις. Σε ότι δηλαδή έχει να κάνει με το αρχικό μου ερώτημα. :wink:

Reaction score
7
Θανο, οπως λεμε στις γυναικες το σπερμα εχει προτεΐνες...
Προσεχε ομως γιατι αν επηρεαζει τον οργανισμο η ...αποβολη του, θα σου προτεινα καποιον τροπο να ...αποκτησεις παραπανω...

Δε σου απαντησα αναποδα, αλλα το θεμα εχει 2 πλευρες..

1 Αν το σεξ πριν επηρεαζει (θετικα ή αρνητικα) την αποδοση του αθλητη
2 Αν η αθληση πριν επηρεαζει (θετικα ή αρνητικα) την αποδοση στο σεξ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007