Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αδέρφια, απλά θέλησα να το πώ με "τρόπο" επειδή ψιλονύσταξα...:107:Κρεβάτι :109:
Ουάχαχαχαχα:143::143:... το κρεβάτι!!!:138:
*** τι στο ...καλό πάλι δεν πρόλαβα!!! σκόνταψα στο ... κομοδίνο!!!:135:
Αδέρφια, απλά θέλησα να το πώ με "τρόπο" επειδή ψιλονύσταξα...:107:
Δεν πειράζει....μπορούμε να τα πάρουμε κι αύριο oscar:107:Αδέρφια, απλά θέλησα να το πώ με "τρόπο" επειδή ψιλονύσταξα...:107:
Βιάστηκε και το .... βρήκαμε!!:143:Αμάν Χριστίνα δεν περίμενες λίγο......να μην το βρούμε?:142:
gute. guteΑδέρφια... θα μου επιτρέψετε να αποχωρίσω...( εδώ και αρκετή ώρα, λειτουργώ μόνο με το ένα εγκεφαλικό ημισφαίριο... ...το οποίο άρχισε να σκορτσάρει...)
Καλό βράδυ αδέρφια...
Eine schoene gute Nacht!
:107:
Υ.Γ.
Αύριο πάλι πρώτα ο Θεός...
:126:
To ποστ 689 θα μπορουσε να χαρακτηριστει και ετσι(θα προτιμουσα τον ορο ασσιστ).....κι εσύ σκονάκι ?:142:
Ενα αγορακι κι ενα κοριτσακι μιλουν μεταξυ τους:"Ειμαι ενα αγορακι",λεει το ξανθο παιδακι."Εγω ειμαι ενα κοριτσι",λεει το παιδακι με τα μαυρα μαλλια.
Τουλαχιστον ενα απο τα παιδια λεει ψεμματα.Τι χρωμα μαλλιων εχει το κοριτσακι?
Σε βλέπω για oscar :142:Το κοριτσάκι έχει ξανθά μαλλιά, γιατί αν δεν έχει τότε και τα δυό παιδιά λένε αλήθεια , πράγμα άτοπο.:126:
Σε όποιο νά'ναι ..."αν ρωτήσω τα αδέρφια σου ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσω για να πάω στο προορισμό μου ...ποιόν θα μου δείξουν?"Βρισκεσαι σε μια διασταυρωση και δεν ξερεις ποιος δρομος οδηγει στον προορισμο σου.Για καλη σου τυχη,εκει κοντα βρισκεται ενα σπιτι κι ετσι μπορεις να ρωτησεις τους κατοικους του.
Στο σπιτι αυτο ζουν 3 αδερφια:Ο ενας λεει παντα την αληθεια.,ο αλλος παντα ψευδεται,και ο τριτος καποιες φορες λεει την αληθεια και καποιες φορες ψεμ
ματα.Δεν γνωριζεις ομως "ποιος, -απο τους αδερφους-, ειναι ποιος"!
Μπορεις να θεσεις δυο ερωτησεις -οτι θελεις- για να μαθεις ποιον δρομο να παρεις προκειμενου να φτασεις στον προορισμο σου.
Μια ερωτηση μπορεις να κανεις μονο σε καποιον απο τα τρια αδερφια,αλλα οχι απαραιτητα στον ιδιο.Τι πρεπει να ρωτησεις σε ποιον?
Το κοριτσάκι έχει ξανθά μαλλιά, γιατί αν δεν έχει τότε και τα δυό παιδιά λένε αλήθεια , πράγμα άτοπο.:126:
Σε βλέπω για oscar :142:
And the oscar goes to....Σε όποιο νά'ναι ..."αν ρωτήσω τα αδέρφια σου ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσω για να πάω στο προορισμό μου ...ποιόν θα μου δείξουν?"
όποιον σου δείξει....εσύ πας στον άλλο δρόμο ..