Σχετικά με μάρκες UPS. Επειδή είχα Mustek στο γραφείο μου, το πήρε ο αδερφός μου λόγω καλής κριτικής απο το RAM, έχω να πω τα χειρότερα. Πρέπει να είναι το μόνο UPS που όταν πέφτει το ρεύμα ο υπολογιστής κάνει restart. Έχει συμβεί πολλές φορές και για αυτό αποφάσισα να περάσω στο άλλο άκρο. APC. Εταιρία με τεράστιο όνομα στα UPS και φυσικά κατα πολύ ακριβότερη. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το Mustek. Έχουμε τρία 800 RS στο γραφείο και ένα εγώ στο σπίτι. Η διαφορά είναι χαώδης. Απο το πρόγραμμα του UPS και της πληροφορίες που σου δίνει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Εκεί που το APC σε κρατάει 20 λεπτά "όρθιο" το Mustek είσαι ευχαριστιμένος αν δεν κάνει restart o υπολογιστής ή δεν σου "παγώσει".
Ακόμα και απο τα site των δυο εταιριών βλέπεις την διαφορά. Η παραπάνω συμπεριφορά είναι σε PC. Σε projector δεν θέλω να το σκέφτομαι καν.
Συμπέρασμα πρώτο. Τα τεστ του RAM είναι απίστευτα διαπλεκώμενα ειδικά τα γενικά σχόλια που κάνουν. Δεύτερον. Ότι πληρώσεις παίρνεις. Και κάτι ειδικά για τα UPS. Το 650, 800 και 1000 ΔΕΝ λένε ΤΙΠΟΤΑ για ένα UPS. H ΠΟΙΟΤΗΤΑ στο UPS έρχεται ΠΡΩΤΗ...
Ακόμα και απο τα site των δυο εταιριών βλέπεις την διαφορά. Η παραπάνω συμπεριφορά είναι σε PC. Σε projector δεν θέλω να το σκέφτομαι καν.
Συμπέρασμα πρώτο. Τα τεστ του RAM είναι απίστευτα διαπλεκώμενα ειδικά τα γενικά σχόλια που κάνουν. Δεύτερον. Ότι πληρώσεις παίρνεις. Και κάτι ειδικά για τα UPS. Το 650, 800 και 1000 ΔΕΝ λένε ΤΙΠΟΤΑ για ένα UPS. H ΠΟΙΟΤΗΤΑ στο UPS έρχεται ΠΡΩΤΗ...
)