- Reaction score
- 23
Για το χόμπι ρε γαμώτο …και γενικά για τις γούνες…
Νίκο, το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το θέμα που άνοιξα.ναι αλλα εαν ηθελε να βγει ο Μιχαλης να πει κατι επιπλεον, θα το ελεγε...
δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να το λεει ο ντολφον που του το ειπε ο αλλος στο τηλεφωνο, και μετα ισως βγει ο αλλος και πει δεν το ειπα ετσι και παει λεγοντας...
ok εχεις δικιο, η πρωτη μου εντυπωση ηταν οτι βασιζεσαι σε συγκεκριμενο γεγονος το οποιος περιγραφεις εσυ αλλα αφορα αλλον. σε αυτο και μονο ειχα ενσταση...Νίκο, το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το θέμα που άνοιξα.
Αν το διαβάσεις προσεκτικότερα και έχεις λίγο υπομονή μπορεί να βγάλεις άκρη.
Δεν συνηθίζω να μεταφέρω συνομιλίες η pm.
Άλλωστε, το θέμα δεν είναι για το Μιχάλη συγκεκριμένα, νομίζω αναφέρεται σαφώς παραπάνω.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ Μιχάλη.Οτι είχα να πω το είπα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι μυγιάζονται χωρίς λόγο.
Είναι δικαιωμά μου να γράφω ότι θέλω, όπου θέλω και όποτε θέλω.
Ευχαριστώ.
Και δικαίωμα των άλλων να κρίνουν, όχι ότι θέλουν, όπως θέλουν και όποτε θέλουν, αλλά ανάλογα με τα στοιχεία:Οτι είχα να πω το είπα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι μυγιάζονται χωρίς λόγο.
Είναι δικαιωμά μου να γράφω ότι θέλω, όπου θέλω και όποτε θέλω.
Ευχαριστώ.
Γι' αυτό λένεΤο ηθος του Μusic Lover ειναι γνωστο στην αγορα οπως επισης οτι ειναι απο τους καλυτερους και πιο εντιμους ανθρωπους της πιατσας.
Sorry? Τι εννοείς ανέμελε?:111:Και δικαίωμα των άλλων να κρίνουν, όχι ότι θέλουν, όπως θέλουν και όποτε θέλουν, αλλά ανάλογα με τα στοιχεία:
Γι' αυτό λένε
Scripta manent, verba volant
Δεν νοείται, μετά τις ευχαριστίες σου προς εδώ μέλη, πριν ελάχιστο καιρό, αυτό το ύφος μηνύματος. Αν δεν "ακούς" τι λογιώ κόσμος σουλατσάρει εδώ μέσα, άλλαξε καλώδια!
Μην ανησυχείς,και εγώ μια απ'τα ίδια.Δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως.Μιλήστε ξεκάθαρα.Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτε. Είναι ανησυχητικό γιατρέ μου;