Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Reaction score
23
Για το χόμπι ρε γαμώτο …και γενικά για τις γούνες…

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Το θέμα δεν αφορά προσωπικά τον diabolical, αλλά όλους και όλα. Απλώς ο Μιχάλης είναι η αφορμή για να ειπωθούν μερικά πράγματα.

«Οι άνθρωποι είναι λιγότερο ο εαυτός τους όταν μιλούν αυτοπροσώπως.

Δώστε τους μια μάσκα και θα πουν την αλήθεια» έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ.

Για να διαφοροποιηθώ από το συμπέρασμα αυτό του Όσκαρ Ουάιλντ, εγώ είμαι πάντα ο εαυτός μου είτε μιλάω “αυτοπροσώπως”, είτε με “μάσκα”.

Τι σε εμποδίζει, λοιπόν, αγαπητέ Μιχάλη να επιδοθείς στην κοπτοραπτική, την οποία φαίνεται κατέχεις και φυσικά να γράψεις ονόματα.

Στο AvClub, όπως τηλεφωνικά με πληροφόρησες, ειπώθηκαν χοντράδες, μεταξύ εσένα και του Γιώργου Θεοφιλάκου. Μάλιστα διαγράφηκαν από τους διαχειριστές. Η πληροφόρηση μου είναι από εσένα.

Όταν λοιπόν, έχεις τα κότσια να γράφεις το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, που λόγω της ιδιοτητάς του έχει και αντίκτυπο στο επάγγελμα του, τι σε εμποδίζει να γράψεις το όνομα η τα ονόματα αυτών, που σε εκμεταλλεύτηκαν;

Τι φοβάσαι; Γομολάστιχα εδώ μέσα δεν υπάρχει. Αφού υπάρχουν λαμόγια και προωθούν μηχανήματα να το αναφέρεις. Να προσέχουν και οι υπόλοιποι. Έμποροι δεν είναι, οπότε δεν τίθεται θέμα αγοράς κάποιου μηχανήματος η έκπτωσης από μέρους τους.

Άσε, που αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Φυσικά γίνεται και δια της ατόπου απαγωγής. Πριν δυο χρόνια είχες αυτά τα μηχανήματα. Αγόρασες το τάδε καλώδιο από τον συγκεκριμένο ιδιώτη. Το τάδε Cdαπό το τάδε κατάστημα. Το τάδε ηχείο από το τάδε κατάστημα. Φίλος σου γνώριζε τον καταστηματάρχη η ιδιώτη, ο οποίος έχει αγοράσει από τις μιζούλες του τα τάδε μηχανήματα, από τους συγκεκριμένους Κύριους.

Συμπέρασμα: O αντιπρόσωπος για έμενα είναι καθαρός. Έκανε την δουλειά του. Ο άλλος όμως, είναι υπόλογος.

Βλέπουμε τι μηχανήματα έχει στην κατοχή του η πούλησε στην πιάτσα και έχουμε το αποτέλεσμα.

Όσο για το ράδιο - αρβύλα και τα υπονοούμενα που διαχέονται στον αέρα τον τελευταίο καιρό, έχω να διαμηνύσω σε κάποιους Κύριους ότι το δώρο που τους είχα κάνει στην γιορτή τους έληξε («το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην γραφώ την γνώμη μου για τα προϊόντα τους»). Έχει καταντήσει φαρσοκωμωδία η όλη ιστορία.

Ο Καφάτος θα γίνει κλέφτης; Αν λέγονται όλα μέσω τηλεφώνου θα το κλείσουμε το μαγαζί.

Τα τηλέφωνα τέλος. Αφήστε να τα γράφουμε μέσα στο φόρουμ για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή.

Πάντως, έχω να ομολογήσω ότι ούτε να το είχαμε στημένο δεν θα ανοιγόταν ένα τόσο χαριτωμένο θέμα. Στημένο; Τι είπα τώρα!

Ως γνωστόν, υπάρχει και η θεωρία του μπούμερανγκ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ορισμένα πράγματα δεν λέγονται εύκολα δημοσίως, το καταλαβαίνω. Ίσως σε κάποια φάση όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει "το χαλί από την λινάτσα" σε αυτόν τον χώρο. Όποιος έχει τα @@, ιδού η ρόδος που λέει κι ο Δολοφονάκης.

...

D

deleted user 10898

Guest
ναι αλλα εαν ηθελε να βγει ο Μιχαλης να πει κατι επιπλεον, θα το ελεγε...
δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να το λεει ο ντολφον που του το ειπε ο αλλος στο τηλεφωνο, και μετα ισως βγει ο αλλος και πει δεν το ειπα ετσι και παει λεγοντας...

Reaction score
23
ναι αλλα εαν ηθελε να βγει ο Μιχαλης να πει κατι επιπλεον, θα το ελεγε...
δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να το λεει ο ντολφον που του το ειπε ο αλλος στο τηλεφωνο, και μετα ισως βγει ο αλλος και πει δεν το ειπα ετσι και παει λεγοντας...
Νίκο, το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το θέμα που άνοιξα.
Αν το διαβάσεις προσεκτικότερα και έχεις λίγο υπομονή μπορεί να βγάλεις άκρη.
Δεν συνηθίζω να μεταφέρω συνομιλίες η pm.
Άλλωστε, το θέμα δεν είναι για το Μιχάλη συγκεκριμένα, νομίζω αναφέρεται σαφώς παραπάνω.

Reaction score
10
Οτι είχα να πω το είπα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι μυγιάζονται χωρίς λόγο.

Είναι δικαιωμά μου να γράφω ότι θέλω, όπου θέλω και όποτε θέλω.

Ευχαριστώ.

Reaction score
23
Το θέμα είναι γενικό, δεν αφορά προσωπικά τον Μιχάλη.

Επαναλαμβάνω είναι η αφορμή για να διασαφηνιστούν μερικές θέσεις και απόψεις.

Reaction score
8
καλο ειναι να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα για καποιους που λυμαινονται στα κρυφα τον χωρο.
Ειναι σαν τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου, δεν μπορει να παιζουν οι αλλοι τιμια μπαλα και να τα παιρνει αυτος στην ζουλα.

D

deleted user 10898

Guest
Νίκο, το τηλέφωνο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το θέμα που άνοιξα.
Αν το διαβάσεις προσεκτικότερα και έχεις λίγο υπομονή μπορεί να βγάλεις άκρη.
Δεν συνηθίζω να μεταφέρω συνομιλίες η pm.
Άλλωστε, το θέμα δεν είναι για το Μιχάλη συγκεκριμένα, νομίζω αναφέρεται σαφώς παραπάνω.
ok εχεις δικιο, η πρωτη μου εντυπωση ηταν οτι βασιζεσαι σε συγκεκριμενο γεγονος το οποιος περιγραφεις εσυ αλλα αφορα αλλον. σε αυτο και μονο ειχα ενσταση...

αντε να δουμε τι θα βγει....
Νικος

Reaction score
23
Οτι είχα να πω το είπα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι μυγιάζονται χωρίς λόγο.

Ευχαριστώ.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ Μιχάλη.
Με την προϋπόθεση, όμως, όταν ανακινείς θέμα για γούνες να είσαι σε θέση να διασαφηνίσεις τι εννοείς.
Αλλιώς δεν τίθεται θέμα απλής μύγας, αλλά αλογόμυγας.

Reaction score
10
Γιατί? Υπάρχει κάποιος κανόνας που το υπαγορεύει? :137:

Όποιος νομίζει ότι τον αφορά να αλλάξει στάση γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Πωπώ τι έχω πάθει σήμερα με τις αχλάδες και τις γούνες...:142:

Reaction score
3.581
Tέτοιες μέρες που η κρίση κάνει πάρτι στην πυλωτή της παγκόσμιας πολυκατοικίας, οι και καλά “χομπίστες ” κάνουν ό,τι μπορούν να στηρίξουν το χώρο γιατί ξέρουν ότι μόνο ως κατοικίδιά του μπορούν να επιβιώσουν.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αυτο με την πυλωτη κατι πρεπει να σημαινει τελικα αλλα τι δεν εχω καταλαβει ακομα.

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Οτι είχα να πω το είπα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κάποιοι μυγιάζονται χωρίς λόγο.

Ευχαριστώ.
Και δικαίωμα των άλλων να κρίνουν, όχι ότι θέλουν, όπως θέλουν και όποτε θέλουν, αλλά ανάλογα με τα στοιχεία:
Το ηθος του Μusic Lover ειναι γνωστο στην αγορα οπως επισης οτι ειναι απο τους καλυτερους και πιο εντιμους ανθρωπους της πιατσας.
Γι' αυτό λένε
Scripta manent, verba volant

:121:

Δεν νοείται, μετά τις ευχαριστίες σου προς εδώ μέλη, πριν ελάχιστο καιρό, αυτό το ύφος μηνύματος. Αν δεν "ακούς" τι λογιώ κόσμος σουλατσάρει εδώ μέσα, άλλαξε καλώδια! :119:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Και δικαίωμα των άλλων να κρίνουν, όχι ότι θέλουν, όπως θέλουν και όποτε θέλουν, αλλά ανάλογα με τα στοιχεία:

Γι' αυτό λένε
Scripta manent, verba volant

Δεν νοείται, μετά τις ευχαριστίες σου προς εδώ μέλη, πριν ελάχιστο καιρό, αυτό το ύφος μηνύματος. Αν δεν "ακούς" τι λογιώ κόσμος σουλατσάρει εδώ μέσα, άλλαξε καλώδια!
Sorry? Τι εννοείς ανέμελε?:111:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.529
Νεότερο μέλος