- Reaction score
- 23
Απάντηση: Για το χόμπι ρε γαμώτο...
Ο anemelos σου απάντησε εν μέρη τι γράφει το μήνυμα μου…
Ο anemelos σου απάντησε εν μέρη τι γράφει το μήνυμα μου…
Μην συμμετέχεις πολύ, μην βρεις σε καμιά γωνιά.:107:Γιατί εγώ που συμμετέχω στη συζήτηση νομίζεται ότι κατάλαβα? :142:
Εννοώ πως πριν ένα χρόνο ο musiclover ήταν για σένα ο καλύτερος και ο εντιμότερος και τώρα, απ' ότι ακούω, γίνατε μαλλικούβαρα, γιατί, κατά την άποψή σου, έχει τσιράκια που σπρώχνουν τα θύματα προς αυτόν.Sorry? Τι εννοείς ανέμελε?:111:
Εννοώ πως πριν ένα χρόνο ο musiclover ήταν για σένα ο καλύτερος και ο εντιμότερος και τώρα, απ' ότι ακούω, γίνατε μαλλικούβαρα, γιατί, κατά την άποψή σου, έχει τσιράκια που σπρώχνουν τα θύματα προς αυτόν.
Ένας που είναι απ' έξω απ' αυτά, σε ποια απ' τις δυο περιπτώσεις πρέπει να σε πιστέψει; :121:
Επίσης εννοώ πως όταν σε κάποιο χώρο, έστω και εικονικό, σε έχουν βοηθήσει με τρόπο που να ζητήσεις ευχαριστώ, η απαντήσεις του τύπου "κάνω ότι γουστάρω" δείχνουν πως δεν τον σέβεσαι (το χώρο) και τόσο πολύ. :126:
που το ειδες αυτο γραμμενο? υπερβολικο μου ακουγεται να το πιστευει πει αυτο ο Diabolical, ειδικα για τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο με τον οποιο γνωριζονται τοσο καιρο...Εννοώ πως πριν ένα χρόνο ο musiclover ήταν για σένα ο καλύτερος και ο εντιμότερος και τώρα, απ' ότι ακούω, γίνατε μαλλικούβαρα, γιατί, κατά την άποψή σου, έχει τσιράκια που σπρώχνουν τα θύματα προς αυτόν.
Σε αυτό έχει δίκιο ο Diabolical.Δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να αναφέρει κάποιος ονόματα γιατί θίγονται επαγγελματίες.
Εγώ το είδα αλλού, όχι εδώ, και το αποθήκευσα, γιατί ήξερα πως θα το σβήσουν. Φυσικά δεν ποστάρω τίποτε εδώ, δεν είναι σωστό, και δεν έχω και την άδεια. Πάντως, ο Μιχάλης κατάλαβε το ποιόν και το χαμηλό επίπεδο αυτού του ατόμου, έστω και καθυστερημένα.που το ειδες αυτο γραμμενο? υπερβολικο μου ακουγεται να το πιστευει πει αυτο ο Diabolical, ειδικα για τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο με τον οποιο γνωριζονται τοσο καιρο...
Εσυ λοιπον τι δουλεια ειχες να υποβαλλεις αιτηση εγγραφης στο forum ενος ατομου τοσο χαμηλου επιπεδου? Αρα τρωγεσαι....Εγώ το είδα αλλού, όχι εδώ, και το αποθήκευσα, γιατί ήξερα πως θα το σβήσουν. Φυσικά δεν ποστάρω τίποτε εδώ, δεν είναι σωστό, και δεν έχω και την άδεια. Πάντως, ο Μιχάλης κατάλαβε το ποιόν και το χαμηλό επίπεδο αυτού του ατόμου, έστω και καθυστερημένα.
Το ίδιο ξέρεις θεωρεί και πολύς κόσμος για εσένα. Shit happens.Απλα θεωρω οτι δεν εχεις καμια σχεση κι επαφη με το αντικειμενο με το οποιο ασχολουμαι επαγγελματικα εγω.
Αυτό πρέπει να είναι νέο, γιατί αλλιώς τα θυμάμαι ! :131:Εγώ πάντως προτιμώ την τεχνική προσέγγιση του Κώστα, και ας υπερβάλει κάποιες φορές, παρά 1002 αρλούμπες που έχω ακούσει από δω και κεί...
Εντάξει ωρίμασα λίγο...:142:Αυτό πρέπει να είναι νέο, γιατί αλλιώς τα θυμάμαι ! :131: