Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Reaction score
23
Απάντηση: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Ο anemelos σου απάντησε εν μέρη τι γράφει το μήνυμα μου…

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Sorry? Τι εννοείς ανέμελε?:111:
Εννοώ πως πριν ένα χρόνο ο musiclover ήταν για σένα ο καλύτερος και ο εντιμότερος και τώρα, απ' ότι ακούω, γίνατε μαλλικούβαρα, γιατί, κατά την άποψή σου, έχει τσιράκια που σπρώχνουν τα θύματα προς αυτόν.
Ένας που είναι απ' έξω απ' αυτά, σε ποια απ' τις δυο περιπτώσεις πρέπει να σε πιστέψει; :121:

Επίσης εννοώ πως όταν σε κάποιο χώρο, έστω και εικονικό, σε έχουν βοηθήσει με τρόπο που να ζητήσεις ευχαριστώ, η απαντήσεις του τύπου "κάνω ότι γουστάρω" δείχνουν πως δεν τον σέβεσαι (το χώρο) και τόσο πολύ. :126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Εννοώ πως πριν ένα χρόνο ο musiclover ήταν για σένα ο καλύτερος και ο εντιμότερος και τώρα, απ' ότι ακούω, γίνατε μαλλικούβαρα, γιατί, κατά την άποψή σου, έχει τσιράκια που σπρώχνουν τα θύματα προς αυτόν.
Ένας που είναι απ' έξω απ' αυτά, σε ποια απ' τις δυο περιπτώσεις πρέπει να σε πιστέψει; :121:

Επίσης εννοώ πως όταν σε κάποιο χώρο, έστω και εικονικό, σε έχουν βοηθήσει με τρόπο που να ζητήσεις ευχαριστώ, η απαντήσεις του τύπου "κάνω ότι γουστάρω" δείχνουν πως δεν τον σέβεσαι (το χώρο) και τόσο πολύ. :126:

Ρε ΦΙΛΕ είδες πουθενά να λέω τη λέξη ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΣ?

Που είπα ότι κάνω ότι γουστάρω? Είσαι με τα καλά σου?
Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω διασαφήνισεις των μηνυμάτων μου όμως....Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Reaction score
684

που το ειδες αυτο γραμμενο? υπερβολικο μου ακουγεται να το πιστευει πει αυτο ο Diabolical, ειδικα για τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο με τον οποιο γνωριζονται τοσο καιρο...

Reaction score
10
Δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να αναφέρει κάποιος ονόματα γιατί θίγονται επαγγελματίες.

Και για να μην το κουράζουμε εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα αντιπρόσωπο, ούτε με το Γιώργο ούτε με κανένα. Μηχανήματα αγοράζουμε όπως είπε και ο Μιχάλης δεν γινόμαστε κολλητάρια.

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να αναφέρει κάποιος ονόματα γιατί θίγονται επαγγελματίες.
Σε αυτό έχει δίκιο ο Diabolical.

Tο έχει αναφέρει πρώτος ο N. Τσαρουχάς.

Ορισμένα πράγματα δεν λέγονται εύκολα δημοσίως, το καταλαβαίνω.

Οπότε, ας το πάμε επιδερμικά χωρίς ονόματα.

Να μην έχουμε και στενοχώριες. Στην διαδρομή, βλέπουμε.

Ας γράψουμε περιστατικά, που μας έχουν συμβεί, η γνωρίζουμε, για ενημέρωση των υπολοίπων.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Περιστατικο νο1:

Αγορά λαμπάτου ενισχυτή.
Άμαθος και πιτσιρικάς τότε (19 στα 20) τον άκουσα και ψιλοκατουρήθηκα.Κόστος γύρω στα 200.000(δρχ,εντάξει?).
Ερώτηση προς αντιπρόσωπο:Ωραίος είναι αλλά λάμπα.Λες να έχω τίποτα προβλήματα?
Απάντηση:Όχι ρε.Είναι σκυλιά τα συγκεκριμένα.Αλλά και να σου παρουσιάσει κάτι εδώ είμαι εγω.
Φοβερός ήχος,πολύ δύναμη,τα dipole 6 τα σπάνε !!!!!
Κανά εξάμηνο μετά (με περίπου 2-4 ώρες την ημέρα ακροάσεων) καμία σχέση...Εξαφανισμένα πρίμα,μπάσο όσαν τη ντουντούκα του σκυλοπνίχτη Δημητρούλα κ.τ.λ.

Τηλέφωνο στο θείο(χρόνια hi endας)
Θείο το και το.
Ρε μ@λ@κισμένο δεν σου είπα να μην μπλέξεις με λάμπες!Έρχομαι απο εκεί..
Μετράμε bias,πόλωση και τα σχετικά,διάγνωση:αλλαγή στις λάμπες(μετά απο 6 μήνες)

Πάω στον αντοπρόσωπο:
Μα καλά κάθε 6 μήνες θα θέλω λάμπες!

Ε,'ετσι είναι η ποιότητα,τι να κάνουμε?
(1ο εγκεφαλικό εγώ)

Και πόσο έχουν ρε μάστορα?

50.000 οι δικές του αλλά έχω και κάτι Ρώσσικές με 80000 που θα τον κάνουν να παίζει παπάδες!!!

Όπως καταλαβαίνετε δεν ξαναπάτησα και τον έδωσα σε ένα γνωστό ηλεκρονικό για πειράματα.Άμα ήταν σε 2 χρόνια να έχω πληρώσει άλλον ένα απ τις αλλαγες....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Περιστατικό νο2:

Απο αυτόν που είχα πάρει τα dipole 6 αποφασίζω να πάρω τελικό γιατί ο audiolab 8000s δεν τράβαγε.

Καταλήγω σε κάτι μονομπλόκ της rotel.Κόστος περίπου 300000(δρχ πάλι).Δίνω περίπου 50.000 προκαταβολή γιατί δεν είχε ετοιμοπαράδοτους και έπρεπε να κλείσω ένα απ τα λίγα κομμάτια που ερχόντουσαν.

Όμως μετά από 2 μέρες μου συμβαίνει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορώ να δώσω τα υπόλοιπα για κανα 3 μηνο τουάχιστον.
Εγώ:Ξέρεις το και το οπότε για κανά 3 μηνο δεν μπορώ.Γίνεται να τα ξαναπούμε τότε?
Αντιπρόσωπος:(Αφου αλλάζει την παλλέτα του ουράνιου τόξου σε χρ'ωματα και τα μάτια του βγάνουν καμιά 10αρια πόντους)
ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΩ ΕΓΩ 3 ΜΗΝΕΣ!Ασε που έδιωξα 3 που μου δίναν τα λεφτά cash...

Eσείς θα ξαναπηγαίνατε?Εγώ πάντως όχι.....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Περιστατικό νο 3:
(Αγορά πικάπ)

Τα οικονομικά δεν μου επέτρεπαν παραπάνω από 500 για αναλογικό σύστημα(κομπλέ με φονο στέιτζ).
Οπότε καταλήγω σε demo (ενος έτους).
Δίνω την προκαταβολή γιατι δεν είχα άλλα.
Εγω:Μόνο που θα το πάρω τέλος του μήνα (σε καμια 10αριά μέρες δλδ) γιατί δεν έχω τώρα.
Αντιπρόσωπος:Δεν πειράζει,μην αγχώνεσαι.

Φτάνει το τέλος του μήνα αλλά απ την τότε δουλειά μας λένε εμπλοκή θα πάρετε το 25% και τα υπόλοιπα τέλος του άλλου μήνα!

Με πεσμένα μούτρα παίρνω τηλ και του το λέω.
Απάντηση:Μην αγχώνεσαι,έλα πάρτο μιάς και το έχω ρυθμίσει και μου τα φέρνεις όταν πληρωθείς!

Θα ξαναπηγαίνατε?Εγω άνετα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

που το ειδες αυτο γραμμενο? υπερβολικο μου ακουγεται να το πιστευει πει αυτο ο Diabolical, ειδικα για τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο με τον οποιο γνωριζονται τοσο καιρο...
Εγώ το είδα αλλού, όχι εδώ, και το αποθήκευσα, γιατί ήξερα πως θα το σβήσουν. Φυσικά δεν ποστάρω τίποτε εδώ, δεν είναι σωστό, και δεν έχω και την άδεια. Πάντως, ο Μιχάλης κατάλαβε το ποιόν και το χαμηλό επίπεδο αυτού του ατόμου, έστω και καθυστερημένα.

Reaction score
4

πολυ σαπουνοπερα παιζει ρε γμτ.... :108:

αυτο το hi-fi/hi-end ειναι χειροτερο και απο τα 'Ατιθασα Νιατα'...:114:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Πχοια ατίθασα νιάτα. Ντάλλας και βάλε. (Εγώ είναι ο κακός, ο Τζέι - Αρ)...

Reaction score
0

Εγώ το είδα αλλού, όχι εδώ, και το αποθήκευσα, γιατί ήξερα πως θα το σβήσουν. Φυσικά δεν ποστάρω τίποτε εδώ, δεν είναι σωστό, και δεν έχω και την άδεια. Πάντως, ο Μιχάλης κατάλαβε το ποιόν και το χαμηλό επίπεδο αυτού του ατόμου, έστω και καθυστερημένα.
Εσυ λοιπον τι δουλεια ειχες να υποβαλλεις αιτηση εγγραφης στο forum ενος ατομου τοσο χαμηλου επιπεδου? Αρα τρωγεσαι....

Ασχολεισαι μαζι μου, ενω εγω αντιθετως μονο οταν με προκαλεις (επανειλλημενως) μαζι σου.

Κωστα Κογια εγω δεν εχω προβλημα κι ουτε με απασχολει το υψος του επιπεδου σου. Απλα θεωρω οτι δεν εχεις καμια σχεση κι επαφη με το αντικειμενο με το οποιο ασχολουμαι επαγγελματικα εγω. Πιστευω ειλικρινα οτι εισαι εστια παραπληροφορησης για το ζουμι της υποθεσης (τον ηχο) για ολους τους παρεπιδημουντες. Αυτο ειναι το προβλημα που εχω μαζι σου, τιποτα αλλο. Μιλαμε αλλη γλωσσα. Παψε λοιπον να εκφραζεσαι δυσφημιστικα για το ατομο μου, διχως μαλιστα ουτε καν να με γνωριζεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Απλα θεωρω οτι δεν εχεις καμια σχεση κι επαφη με το αντικειμενο με το οποιο ασχολουμαι επαγγελματικα εγω.
Το ίδιο ξέρεις θεωρεί και πολύς κόσμος για εσένα. Shit happens.

...

Reaction score
10
Εγώ πάντως προτιμώ την τεχνική προσέγγιση του Κώστα, και ας υπερβάλει κάποιες φορές, παρά 1002 αρλούμπες που έχω ακούσει από δω και κεί...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Για το χόμπι ρε γαμώτο...

Εγώ πάντως προτιμώ την τεχνική προσέγγιση του Κώστα, και ας υπερβάλει κάποιες φορές, παρά 1002 αρλούμπες που έχω ακούσει από δω και κεί...
Αυτό πρέπει να είναι νέο, γιατί αλλιώς τα θυμάμαι ! :131:

Reaction score
23

Σε αυτό το θέμα, μέχρι στιγμής, έχω κάνει τις ακόλουθες διαπιστώσεις:

1.Κούρδισα το Μιχάλη, μήπως και γράψει ποιος του πούλησε, η τουλάχιστον προσπάθησε να του “πασάρει σαβούρα” με ίδιο όφελος. Με βάση το γεγονός ότι “από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια”. Στον Μιχάλη πάει το μικρός, με την καλή έννοια.
Είναι, όμως, δύσκολο πράγμα γιατι αν ανοίξουν οι ασκοί του Αίολου, τότε σίγουρα θα γίνει “της Πόπης”.

2.Είπαμε να γράψουμε τι έχει συμβεί σε αγορές, που έχουμε κάνει, για βοήθεια των υπολοίπων χωρίς ονόματα.

Αποτέλεσμα… μόνο ο gstriftos έχει ηχοσύστημα και ανάλογες εμπειρίες!!!

Άντε να μας καλέσεις μια μέρα σπίτι σου να ακούσουμε…

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Kε Δολοφονάκη ευχαρίστως να σας καλέσω,αλλά αν έρθεται τώρα σπίτι θα ξεραθείτε στα γέλια.Διότι ηχοσύστημα ντεν έχει (προς το παρών).
Αυτό γιατί λόγω διαρύθμισης και τετραγωνικών κάτι σοβαρό(στα δικά μου μέτρα πάντα)δεν μπορεί να μπει σωστά.
Για να προλάβω καλοθελητες να προσθέσω ότι το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα αλλά όντως ο χώρος.Οπότε αναμονή....

Τώρα γιατί οι υπόλοιποι δεν έχουν προβεί σε αναφορά περιστατικών έχω 3 απαντήσεις:

1)Δεν τους έχουν πιάσει ποτέ κορόιδο
2)Δεν ξέρουν ότι τους έχουν πιάσει κορόιδο
3)Είναι ευρύπρωκτοι και πάντα ψωνίζουν το σωστό

Αλλά εγώ είμαι καλός (έτσι μου έχουν πει) και δεν σκέφτομαι ύποπτα......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo