Για το ELP.

Reaction score
3
Καινούργιε φίλε Θεόδωρε, καλως όρισες στην παρέα, αν και λίγο μεταχρονολογημένο.:happy_9:

Το ELP εαν διάβασες ποιό πάνω, είναι ένα "εργαλείο" που δεν συγχωρεί τίποτα και διαβάζει τα πάντα που είναι μέσα στο αυλάκι.
Εαν οι δίσκοι είναι σε άσχημη κατάσταση απο πλευράς συντήρησης, ή κακής Ελληνικής κοπής, ή έχουν ποτιστεί με κάποια υγρά που έβαζαν παλιά οι djs,θα βγάλει όλα τα "άπλυτα" στην φόρα.Φυσικά υπάρχουν και πάρα πολλές ρυθμίσεις για να το κάνεις να παίξει σωστά και όπως πρέπει.
Η απλούστερη και βασικότερη είναι το αλφάδιασμα.
Οι φίλοι σου,είχαν την υπομονή,την ευχέρια και το manual για να το στήσουν?

Ακόμη σε αυτό το πικάπ το καλό πλυντήριο,είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Βέβαια η τιμή του είναι αστρονομική και είναι ένας καλός λόγος για να μην πουλήσει.
Εσύ το ήθελες μόνο για αντιγραφές ή για πιθανό αντικαταστάτη του παλιού σου πλατό?
Kοιτα να δεις. Εφτασαν να ανοιξουν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ δισκο, για να καλυψουν αυτα που λες και τα καταλαβαινω.
Τωρα για το αν μπορουσαν να ρυθμισουν τις δεσμες, η και αν το εκαναν, αυτο δεν το ξερω και θα το ρωτησω.
Επισης, δεν ξερω αν εχεις διαβασει τον Αμερικανο reviewer, http://www.high-endaudio.com/RC-ELP.html , που γραφει, our observations...
Ιδωμεν...
Θοδωρος.

ΥΓ. Παντως, αν ηξερα οτι θαβαζα τορπιλη με το ποστ που εβαλα, δεν θα τοβαζα.

Reaction score
10
Κοιτα να δεις φιλε μου. Ως πολυ παλιος στο χωρο, (εχω το πρωτο μου hi-fi απο το 1970, οταν πολλοι δεν ειχαν ουτε ραδιο που λεει ο λογος), ξερω οτι υπαρχουν μερικοι, που ειναι "οπαδοι" και σταυροφοροι.Μεχρι απαραδεκτης καταστασεως.
Ειναι γνωστοι οι "πολεμοι", μεταξυ βινυλιου και σιντι, μεταξυ στερεο και multi channel, μεταξυ σιντι και DVD player, για αναπαραγωγη μουσικης μονο.
Πολεμοι μεταξυ ατομων, αλλα και μεταξυ περιοδικων.
Ειναι γεγονος, οτι δεν το ακουσα εγω ο ιδιος, και βασισα το ποστ μου, στη γνωμη ατομων, που τους εμπιστευομαι, ουτως η αλλως, αλλα και γιατι δεν εχουν να κερδισουν τιποτα λεγοντας τη γνωμη τους, (ουτε κι εγω αλλωστε, αφου συνταξιουχος ειμαι πια), πραγμα το οποιο δεν ξερω αν ισχυει για αλλους.
Ξερω οτι κουβαλησαν μεχρι και το παλιο πλυντηριο δισκων που υπηρχε καπου, για να σιγουρευτουν οτι δεν βελτιωνοταν η κατασταση.Ετσι εγω επεισθην πληρως και σταματησα να ασχολουμαι με το πικαπ.
Και τελικα, ειναι και θεμα παιδειας.Ενας ανθρωπος, που ακουει μουσικη, υποτιθεται οτι εχει μια ανωτερη παιδεια, αλλα ως φαινεται, αυτο, δεν ειναι δεδομενο. Τελικα, το σαρακι, που λεγεται, "το δικο μου, ειναι καλυτερο απο το δικο σου", και πιθανον και μερικα αλλα που υπαρχουν μεσα στο μυαλο μας, φαινεται οτι κανει μεγαλη ζημια, σε ευαλωτους ανθρωπους.
Μετα δε και απο τις πυρκαγιες, καταλαβα οτι τελικα, τα τοσα λεφτα που εχω δωσει, για να αγορασω διαφορα κλαπατσιμπαλα, μαλλον πολυτελεια ηταν.
Η ζωη ειναι τοσο απλη.
Ετσι τωρα, ακουω μονο το Φιλιπς μικρο 908 στο υπνοδωματιο και εχω ξεχασει και Μαγκνεπαν και ολα τ αλλα.

Θοδωρος.
Φιλε Θοδωρε καλως ορισες και απο μενα!
Δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα απο αυτα λες περι διαμαχων στο "χωρο" απλα τον φιλο Hear τον εχει συνεπαρει το blue sky και χανει τα λογια του καμια φορα!Δειξε λιγο καταννοηση:happy_9:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Καλως ορισες Θοδωρε .

Θα παρακαλουσα ολους να προσεχουν τις εκφρασεις τους και κυριως να μην εκφραζονται προσβλητικα .

Επισης θα παρακαλουσα τους συντονιστες να σβηνουν τους προσβλητικους χαρακτηρισμους αμεσα . Γιωργο δειξε μηδενικη ανοχη !

Ηδη εχει βελτιωθει πολυ το κλιμα σ αυτη την κατηγορια και δεν πρεπει να επιστρεψουμε στα παλια .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Hear σε παρακαλουμε μην δυναμιτιζεις το καλο κλιμα που επιτελους πετυχαμε σ αυτη την κατηγορια .
Ας δειξουμε οτι ειμαστε ικανοι να συμπεριφερομαστε με ηρεμο υφος και ευγενεια μεταξυ μας .

Reaction score
0
Απάντηση: Για το ELP.

Συζητάμε με κάποιον που του είπαν ότι κάτι δεν παίζει καλά......
Μόνο ο Κόγιας και ο Τσαρουχάς (άντε και ο Κώστας Φ.) έχουν το δικαίωμα να κρίνουν συσκευές χωρίς να τις ακούσουν.......

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Για το ELP.

Μόνο ο Κόγιας και ο Τσαρουχάς (άντε και ο Κώστας Φ.) έχουν το δικαίωμα να κρίνουν συσκευές χωρίς να τις ακούσουν.......
Mε κάνεις και κοκκινίζω Δημήτρη... :happy_8:

Έλα ρε, δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να έχεις εμπειρίες.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Για το ELP.

Συζητάμε με κάποιον που του είπαν ότι κάτι δεν παίζει καλά......
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Βρε Δημητρη τα θελει και σενα ο πωπος σου !! :happy_5:

Reaction score
3
Δημήτρη και Luxman,είπαμε να μην χαλάσουμε το κλίμα,οκ?
Για το συγκεκριμμένο θέμα έχετε να πείτε κάτι?

Τι τιμή έχει στην Ελλάδα?
Απο άλλη χώρα υπάρχει διαφορά τιμής?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510