- Reaction score
- 62
Δεν διαβάζετε ποτέ τους κανόνες?? Το Forum απαγορεύει τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού!!:happy_5::happy_5::happy_5:
Δεν διαβάζετε ποτέ τους κανόνες?? Το Forum απαγορεύει τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού!!:happy_5::happy_5::happy_5:
Μπράβο βρε Δημητρό... Βλέπεις παιχνίδια το ΧΒΟΧ 360 (screen shot του Gotham Racing 3, από το review του Gamespot) και θέλεις να αγοράσεις το PS3; :bravo: :crazy_1:Bέβαια, έχουμε και κάτι παλιοχαρακτήρες :crazy_3: :crazy_3: σαν τον Λάμπροhappy_4: :happy_4: ) που κατεβάζουν εδώ μέσα φωτό σα την από κάτω......
![]()
και μετά αναρωτιέμαι αν τελικά θα το πάρω το PS3 ή όχι.........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς ... τo GTHD ήταν το game του ps2 απλά σε HD ανάλυση (που δεν φαίνεται καν στην εικόνα) και με ελάχιστες βελτιώσεις .ρε Δημητροπουλε δεν παλευεσαι!!αφου το εχω γραψει.απο πανω το gt hd και απο κατω το project racing σε μια συγκριση για να δειτε οτι απο γραφικα δεν λεει και τπτ το gt.
1080p / 60 fps??????Gran Tourismo 5, 1080p /60fps (το 2008 βέβαια) ... από το early demo που έχουν στο ps3 φαίνεται μονόδρομος.
Το GTHD δεν θα βγει καθόλου αν δεν κάνω λάθος , περιμένουμε μόνο το GT5 πλέον.
Ε άμα το λέει το Wikipedia!!!!!! Και εμένα μου το είπε ο περιπτεράς μου....I rest my case.....:bravo:Θα γελάνε αυτοί που έχουν συνηθίσει στα 30fps του PGR και των xbox games και που δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει κάτι καλύτερο ...
Πάντα το GT είχε 60fps μεταξύ άλλων , δεν έγινε κορυφή από εικόνες , τα έχει όλα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_(series)
The demo offers time trial and drift trial (once unlocked) for each car on the tracks with online leaderboards and 1080p 60fps graphics
Να υποθέσω Κώστα πως έπαιξες το PGR3 και σου φάνηκε λίγο; Διαφορά 0.To 30 με το 60 έχει διαφορά Λάμπρο..Γιατί απλά το 30 είναι πολύ χαμηλό για παιχνίδια τέτοιου είδους. Aν μου έλεγες 50 με 80 fps θα συμφωνούσα.
Δεν το έχω παίξει, δεν ασχολούμαι με κονσόλες. Η τελευταία κονσόλα που είχα έπαιζε το Melissa (αν το θυμάμαι καλά) και ήταν γύρω στο 1986-87. Μιλάω καθαρά από την εμπειρία μου σε PC Gaming. Τα 30 fps είναι το κατώτατο όριο σε fast-paced games. Εγώ προσωπικά βλέπω σπασίματα μόνο στα 25 frames και κάτω (άλλοι είναι πιο "ευαίσθητοι" σε κάτι τέτοια) αλλά η κίνηση είναι πιο smooth στα 40-45 frames απ'ότι στα 30.Να υποθέσω Κώστα πως έπαιξες το PGR3 και σου φάνηκε λίγο; Διαφορά 0.