Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν!!!

Reaction score
164
Bέβαια, έχουμε και κάτι παλιοχαρακτήρες :crazy_3: :crazy_3: σαν τον Λάμπρο :)happy_4: :happy_4: ) που κατεβάζουν εδώ μέσα φωτό σα την από κάτω......

και μετά αναρωτιέμαι αν τελικά θα το πάρω το PS3 ή όχι.........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Μπράβο βρε Δημητρό... Βλέπεις παιχνίδια το ΧΒΟΧ 360 (screen shot του Gotham Racing 3, από το review του Gamespot) και θέλεις να αγοράσεις το PS3; :bravo: :crazy_1:
Καλές αγορές, βρε! :happy_9:

Reaction score
188
ρε Δημητροπουλε δεν παλευεσαι!!αφου το εχω γραψει.απο πανω το gt hd και απο κατω το project racing σε μια συγκριση για να δειτε οτι απο γραφικα δεν λεει και τπτ το gt.

Reaction score
0
ρε Δημητροπουλε δεν παλευεσαι!!αφου το εχω γραψει.απο πανω το gt hd και απο κατω το project racing σε μια συγκριση για να δειτε οτι απο γραφικα δεν λεει και τπτ το gt.
Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς ... τo GTHD ήταν το game του ps2 απλά σε HD ανάλυση (που δεν φαίνεται καν στην εικόνα) και με ελάχιστες βελτιώσεις .
(Δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το ps3 και το GT5 δηλαδή)

Reaction score
14
Θα χρησιμοποιήσω διαφορετικά τον τίτλο..
Για όσους λοιπόν δεν μπορούν να περιμένουν (γενικώς...) πηγαίνετε πάρτε το Gears of War...δεν υπάρχει κάτι καλύτερο τώρα και για τους επόμενους μήνες σε όλες τις πλατφόρμες...
Σόρρυ που είμαι εκτός θέματος..
Αφορμή ήταν το παρακάτω...

February 6, 2007 - Three million units sold and counting. That's the trail Epic Games' Gears of War has blazed in its first three months since release in November. Why is Gears of War so popular? Is it the graphics, the music, the chainsaw? Do people really love online co-op that much?

(www.ign.com)

Reaction score
0
Gran Tourismo 5, 1080p /60fps (το 2008 βέβαια) ... από το early demo που έχουν στο ps3 φαίνεται μονόδρομος.

Το GTHD δεν θα βγει καθόλου αν δεν κάνω λάθος , περιμένουμε μόνο το GT5 πλέον.
1080p / 60 fps??????

Μα τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που γράφεις; Αλήθεια; Θυμίσου πόσες φορές έχεις πέσει θύμα του hype της Sony και έχεις ποστάρει ότι να ναι. Ελπίζω όταν βγεί το GT5 και θα είναι 720p@30fps max να έχεις το κουράγιο να εμφανιστείς για να παραδεχθείς την πατάτα που είχες πεί.

Reaction score
0
To demo το έχω δεί και το έχω παίξει κι όλας. Πρόσεχε γιατί δεν γνωρίζεις με ποιόν μιλάς και τί δουλειά κάνει ο καθένας. Τα λέμε το 2008 για την επίσημη συγγνώμη σου:D

Reaction score
0
Δεν είναι θέμα συγνώμης και γνώσεων του τι θα γίνει ...
όσοι το έχουν δει τώρα στα 1080p/60fps δεν είναι δύσκολο να φανταστούν πόσες βελτιώσεις θα γίνουν σε ένα χρόνο .
Απλή λογική είναι , όχι καμιά μαντεψιά ή περίεργη πρόβλεψη για να βάλουμε στοίχημα ποιος θα έχει δίκιο.

Reaction score
0
ΟΚ, εδώ θα είμαστε και θα το δείς. Δεν μπορώ να σε πείσω διαφορετικά.

Και μην το πείς παραέξω πως το demo τρέχει στα 60fps γιατί θα γελάει ο κόσμος:D

Φιλικά

Reaction score
0
Θα γελάνε αυτοί που έχουν συνηθίσει στα 30fps του PGR και των xbox games και που δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει κάτι καλύτερο ...
Πάντα το GT είχε 60fps μεταξύ άλλων , δεν έγινε κορυφή από εικόνες , τα έχει όλα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_(series)
The demo offers time trial and drift trial (once unlocked) for each car on the tracks with online leaderboards and 1080p 60fps graphics

Reaction score
5
δεν με λετε ρε παιδια... μ'αρεσει που μιλάτε για τα fps λες και ειναι στραγάλια. το ανθρώπινο ματι πόσα μπορεί να δει;;;;

Reaction score
0
Τα 30 σε σχέση με τα 60 τα καταλαβαίνεις πάντως στα παιχνίδια , κυρίως σε τέτοιου είδους.

Reaction score
5
οχι εσυ συγκεκριμενα ετσι; γενικα το λεω. προς θεου δεν θελω να το παρεξηγησεις. αλλα δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα. ειναι τοσο ελαχιστη που πανω στον χαβαλε του παιχνιδιου ειναι πφφφφ... αερας κοπανιστος

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν!!!

To 30 με το 60 έχει διαφορά Λάμπρο..Γιατί απλά το 30 είναι πολύ χαμηλό για παιχνίδια τέτοιου είδους. Aν μου έλεγες 50 με 80 fps θα συμφωνούσα.

Reaction score
0
Θα γελάνε αυτοί που έχουν συνηθίσει στα 30fps του PGR και των xbox games και που δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει κάτι καλύτερο ...
Πάντα το GT είχε 60fps μεταξύ άλλων , δεν έγινε κορυφή από εικόνες , τα έχει όλα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_(series)
The demo offers time trial and drift trial (once unlocked) for each car on the tracks with online leaderboards and 1080p 60fps graphics
Ε άμα το λέει το Wikipedia!!!!!! Και εμένα μου το είπε ο περιπτεράς μου....I rest my case.....:bravo:

To 30 με το 60 έχει διαφορά Λάμπρο..Γιατί απλά το 30 είναι πολύ χαμηλό για παιχνίδια τέτοιου είδους. Aν μου έλεγες 50 με 80 fps θα συμφωνούσα.
Να υποθέσω Κώστα πως έπαιξες το PGR3 και σου φάνηκε λίγο; Διαφορά 0.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν!!!

Να υποθέσω Κώστα πως έπαιξες το PGR3 και σου φάνηκε λίγο; Διαφορά 0.
Δεν το έχω παίξει, δεν ασχολούμαι με κονσόλες. Η τελευταία κονσόλα που είχα έπαιζε το Melissa (αν το θυμάμαι καλά) και ήταν γύρω στο 1986-87. Μιλάω καθαρά από την εμπειρία μου σε PC Gaming. Τα 30 fps είναι το κατώτατο όριο σε fast-paced games. Εγώ προσωπικά βλέπω σπασίματα μόνο στα 25 frames και κάτω (άλλοι είναι πιο "ευαίσθητοι" σε κάτι τέτοια) αλλά η κίνηση είναι πιο smooth στα 40-45 frames απ'ότι στα 30.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas