Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν!!!

Reaction score
164
Τα 60fps είναι 60 fields per second, δηλαδή μισά frames και συναντώνται στις interlaced αναλύσεις.
Πιο πάνω έκανα λάθος: υπάρχουν native 1080p παιχνίδια, αλλά είναι μάλλον θα είναι η μικρή πλειοψηφία, μιας και η μεγάλη ανάλυση ζορίζει αυτή τη γενιά παιχνιδομηχανών.

Reaction score
14
Το είδα μέσα στο παιχνίδι...όχι σε replay..και το background φαινόταν σαν κολλημένο απο πίσω.. σαν να μην είναι 3d..
Μπορούν πολύ καλύτερα...

Reaction score
0
Το PGR είναι 600p στα 30fps Native, και ο hardware scaller του Xbox360 τo κάνει 720/30 στο default.
(δεν κατάφεραν να το κάνουν σταθερό στα 720p, και το άφησαν στον scaller)
ΕΛΕΟΣ

To ps3 είναι 1080/60 NATIVE (ναι μπόρεσαν !!!) , και αν υπολογίσεις την πληροφορία είναι 6 και φορές περισσότερη στο GT.
(1920*1080*60) / (1024*600*30) = 6.75 !!!!
Μπόρεσαν??? ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΟΗΜΑ!!!!!! ΑΚΟΥΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ; ΜΠΟΡΕΣΑΝ!!!!! TAKE THAT MICROSOFT! Και όχι μία και δύο.... Έξι φορές παραπάνω πληροφορία!!!! Στενάζουν όλες οι συνδέσεις του κόσμου!!!!

ΥΓ
Η 1080i σύνδεση δεν μπορεί να μεταφέρει και τα 60 frames της καθαρής 1080p.
Ε όχι ρε φουστη μου, μου πουλήσανε βρόμικη ανάλυση......"happy_1"

ΥΓ2
Ξέχασα , τo replay δεν είναι 60fps, αν το είδες εκεί ΟΚ για την κίνηση.
Aααααααααααααααααααααααααααα ναι, τώρα το κατάλαβα. Στο παιχνίδι πάει στα 60fps αλλά στα replay ζoρίζεται! Ναι, τώρα βγάζει νόημα:crazy_1::crazy_1::crazy_1:

(αλλά και εδώ ... δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι να πλη
σιάζει το replay του GT)
Εμ βέβαια δεν ξανάγινε παιχνίδι να είναι χειρότερο στο replay από το in game.Congrats!:happy_4:

Reaction score
0
Ασε τα ΕΛΕΟΣ και μην χτυπάς το κεφαλή σου … απλά γράψε www.google.com στον browser και ψάξε.

Αν δεν θες, ζήτα με ευγενικό τρόπο κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορείς να πιστέψεις και θα κάνω εγώ το κόπο να σου βάλω link.

-Το GT demo είναι 1080p(1920*1080) στα 60 FRAMES το δευτερόλεπτο, το ίδιο framerate με όλα τα GT
-Το PGR είναι 600p(1024*600) στα 30 frames. (Η διαφορά είναι όση ανέφερα παραπάνω, 6 φορές.)
-Το 1080i δεν είναι "βρώμικη" ανάλυση, αλλά δεν μπορεί να μεταφέρει 60 ολόκληρα frames το δευτερόλεπτο, θέλεις 1080p για αυτό.
(και hdmi , το vga δεν τα σηκώνει προς το παρόν)
-Τα replay τα έκαναν 30fps .... λένε για να δείχνει ακριβώς όπως θα το βλέπαμε σε πραγματικό video, αλλά ίσως απλά δεν είχαν χρόνο…. Ένα demo που βγήκε πέρσι είναι, και το replay είναι και αυτό απαιτητικό.
-Μην συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια σε ανάλυση ή σε fps ... όσο δύσκολο και να σου είναι δέξου το.

Reaction score
0
Ασε τα ΕΛΕΟΣ και μην χτυπάς το κεφαλή σου … απλά γράψε www.google.com στον browser και ψάξε.

Αν δεν θες, ζήτα με ευγενικό τρόπο κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορείς να πιστέψεις και θα κάνω εγώ το κόπο να σου βάλω link.

-Το GT demo είναι 1080p(1920*1080) στα 60 FRAMES το δευτερόλεπτο, το ίδιο framerate με όλα τα GT
-Το PGR είναι 600p(1024*600) στα 30 frames. (Η διαφορά είναι όση ανέφερα παραπάνω, 6 φορές.)
-Το 1080i δεν είναι "βρώμικη" ανάλυση, αλλά δεν μπορεί να μεταφέρει 60 ολόκληρα frames το δευτερόλεπτο, θέλεις 1080p για αυτό.
(και hdmi , το vga δεν τα σηκώνει προς το παρόν)
-Τα replay τα έκαναν 30fps .... λένε για να δείχνει ακριβώς όπως θα το βλέπαμε σε πραγματικό video, αλλά ίσως απλά δεν είχαν χρόνο…. Ένα demo που βγήκε πέρσι είναι, και το replay είναι και αυτό απαιτητικό.
-Μην συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια σε ανάλυση ή σε fps ... όσο δύσκολο και να σου είναι δέξου το.
Κεφαλή; Καμιά σχέση με τον Bruce Lee;

Λοιπόν σταμάτα να πετάς ότι σου κατέβει στο κεφάλι, μεγάλος άνθρωπος είσαι, και βάλε το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί λιγάκι. Πιές και λίγο νερό να ξεπλύνεις το hype που σου έχει προσφέρει απλόχερα η Sony και δώρισε τα μάτια σου που μετράνε fps και p στην επιστήμη για έρευνα.

Reaction score
0
Oλα όσα είπα πιο πάνω υπάρχουν στο internet και μπορώ να σου φέρω link χωρίς πρόβλημα, απλά είναι θέμα χρόνου και βλέπω ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.

To χοντρό το δούλεμα το έκαναν αυτοί που σε έπεισαν ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τέτοια στραβωμάρα, και να κλείνεις τα μάτια σε απλά και ξεκάθαρα πράγματα που επαληθεύονταν και με ένα απλό search.

Reaction score
14
http://xbox360.ign.com/index/review...ribute=article.overall_rating&sort.order=desc

http://ps3.ign.com/index/reviews.ht...ribute=article.overall_rating&sort.order=desc

Δεν θα συμμετέχω στο frame rate war... δεν έχει νόημα και δεν φαίνεται και πουθενά...Οποιοσδήποτε μπορεί να δεί το demo και να παίξει..
Αυτό που θα έλεγα σαν γενική παρατήρηση είναι οτι με βάση τα top scores στα παιχνίδια του κάθε μηχανήματος όπως θα δείτε το ps3 δεν μπορεί να πάει πουθενά με αυτά τα παιχνίδια...Δεν μπορεί κανέναν λογικό και μη κολλημένο άνθρωπο να τον πείσει να το αγοράσει βάσει των "ποιοτικών" παιχνιδιών του που υπάρχουν μέχρι τώρα... Το έχει χάσει το τρένο για να γίνει ps1 η ps2 στην αγορά..
Και όταν κυκλοφορήσει στη Ευρώπη με αυτά τα πραγματικά μέτρια για την κλάση του παιχνίδια θα έχει να αντιμετωπίσει μια κονσόλα που στα 400 ευρώ θα δίνει μαζί το HALO 3..

Reaction score
0
Δεν είναι flame war βρε φίλε και δεν χρειάζεται να το μπερδεύουμε … συγκεκριμένες αναλύσεις και FPS για συγκεκριμένα παιχνίδια είναι , που για κάποιο λόγω κάποιοι δεν θέλουν να τα πιστέψουν αλλά ούτε και να ψάξουν.

To ps3 είναι καλύτερη κονσόλα και αξίζει τα λεφτά του, οπότε όποιος θέλει το παίρνει από τώρα , όποιος θέλει περιμένει αργότερα... τίποτα δεν είναι κακό.

Reaction score
0
Δεν είναι lame war βρε φίλε και δεν χρειάζεται να το μπερδεύουμε … συγκεκριμένες αναλύσεις και FPS για συγκεκριμένα παιχνίδια είναι , που για κάποιο λόγω κάποιοι δεν θέλουν να τα πιστεύψουν αλλά ούτε και να ψάξουν.
What is a lame war?

Oλα όσα είπα πιο πάνω υπάρχουν στο internet και μπορώ να σου φέρω link χωρίς πρόβλημα, απλά είναι θέμα χρόνου και βλέπω ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.

To χοντρό το δούλεμα το έκαναν αυτοί που σε έπεισαν ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι με τέτοια στραβωμάρα, και να κλείνεις τα μάτια σε απλά και ξεκάθαρα πράγματα που επαληθεύονταν και με ένα απλό search.
Μου την είπε ο άρχοντας της παρωπίδας Blizzard? Blizzard άντε παίξε killzone (τί δεν βγήκε ακόμα, εμ βέβαια με τα ψεύτικα γραφικά δεν γίνεται παιχνίδι) και άσε με εμένα να παίζω Gears Of War online (πληρώνοντας βέβαια έτσι;:cool_1:) και παίξε resistance στο ανύπαρκτο PS3 network το οποίο έχει ξεχωριστή friendlist( :crazy_1::crazy_1::crazy_1: Ναι ναί αλήθεια λέω)για κάθε παιχνίδι.

Στο Wii remote αποτυχημένη αντιγραφή και στο Xbox Live καρααποτυχημένη.

Όσο για το ότι με έπεισαν κάποιοι, έχω να σου ανταπαντήσω πως εγώ λέω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου και όχι αυτά που μου λένε άλλοι(τί κάνει ο Slay; Χαιρετίσματα!)

Πάω να δώ πόσα fps είναι το GoW. Πώς θα το μετρήσω; Μα με τα μάτια μου φυσικά!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν!!!

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την εκνευριστικη ειρωνια μερικων. Επιτελους καταλαβετε οτι σας διαβαζει κοσμος, πειτε την γνωμη σας αλλα προσπαθηστε να ειστε σοβαροι.

Ευχαριστω.

Reaction score
14
Το gaming στο xbox360 πρέπει εκτός από βαρετό να είναι και επικίνδυνο τελικά...
Φίλε blizard θα σου πρότεινα μιας και έσκασες 700 ευρώ για αμερικάνικο ps3 για να παίζεις μετριότητες και να είσαι με το βλέμμα στο μέλλον μήπως και επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες σου , να σπάσεις τον κουμπαρά σου και να πάρεις με 400 κι ένα xbox360..
Θα πάψεις να είσαι συνέχεια στην τσίτα μη σου θίξουν το απόκτημα...
Θα τα έχεις και τα δύο και θα ηρεμήσεις...
Γιατί με τις εμμονές σου το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι η ότι είσαι το πολύ 17 χρονών και πορώνεσαι γενικά με ότι γυαλίζει ή ότι είσαι άνθρωπος της Sony..:happy_9:
Μη τρελαίνεσαι...
Κάτι πλαστικές μ@λ@κίες είναι οι κονσόλες για να γίνεται πλάκα και να περνάμε καλά..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν!!!

Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την εκνευριστικη ειρωνια μερικων. Επιτελους καταλαβετε οτι σας διαβαζει κοσμος, πειτε την γνωμη σας αλλα προσπαθηστε να ειστε σοβαροι.

Ευχαριστω.
Συγγνώμη άν σε κούρασε η ειρωνία μου, ειλικρινά.

Αλλά μόνο έτσι μπορώ να αντιμετωπίσω αυτά που είδα γραμμένα εδώ.

Reaction score
0
Γιατί με τις εμμονές σου το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι η ότι είσαι το πολύ 17 χρονών και πορώνεσαι γενικά με ότι γυαλίζει ή ότι είσαι άνθρωπος της Sony..:happy_9:
Δεν είναι γυαλάδα... το ps1 και το ps2 έπιασαν γιατί έχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, και η Sony κάνει ουσιαστική δουλειά, δεν είναι τυχαία πρώτη.
(Πολύ γυαλάδα έχει το pc και τα xbox, αλλά η βαρεμάρα σπάει κόκαλα... τώρα που δεν έχει ούτε αυτό είναι ακόμα χειρότερα. )

ΥΓ
Φυσικά δεν υπάρχει κάτι να μου θίξουν , απλά όταν βλέπεις κάποιο ψέμα για ένα προϊόν το διορθώνεις και ενημερώνεις ...
Εκεί βασίζονται τα forum και γιαυτό αξίζουν, αν πχ υπάρχει ένας καλός projector κάποιος θα μας το πει.
(υπάρχουν βέβαια διάφοροι που θα σε προσβάλουν και θα βαράνε το κεφάλι τους χωρίς λόγο αλλά όποιος έχει λίγο μυαλό τους αγνοεί.)

Reaction score
62
Παίδες χαλαρώστε λίγο τους τόνους, γιατί θ' αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να υποστηρίζει ό,τι θέλει. Αν έχει ο άλλος αντίρρηση, μπορεί να τον αντικρούσει με επιχειρήματα και όχι με ειρωνίες και λεκτικές επιθέσεις. Στο κάτω κάτω όλοι έχουμε κάτι κοινό. Αγαπάμε τα παιχνίδια, είτε αυτά είναι σε PC είτε σε PS3, XBOX, Wii κ.λ.π....

Reaction score
0
Δεν είναι γυαλάδα... το ps1 και το ps2 έπιασαν γιατί έχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, και η Sony κάνει ουσιαστική δουλειά, δεν είναι τυχαία πρώτη.
(Πολύ γυαλάδα έχει το pc και τα xbox, αλλά η βαρεμάρα σπάει κόκαλα... τώρα που δεν έχει ούτε αυτό είναι ακόμα χειρότερα. )

ΥΓ
Φυσικά δεν υπάρχει κάτι να μου θίξουν , απλά όταν βλέπεις κάποιο ψέμα για ένα προϊόν το διορθώνεις και ενημερώνεις ...
Εκεί βασίζονται τα forum και γιαυτό αξίζουν, αν πχ υπάρχει ένας καλός projector κάποιος θα μας το πει.
(υπάρχουν βέβαια διάφοροι που θα σε προσβάλουν και θα βαράνε το κεφάλι τους χωρίς λόγο αλλά όποιος έχει λίγο μυαλό τους αγνοεί.)
Καλάααααααααααααααααααααα, όποιος έχει λίγο μυαλό βλέπει το post history σου την τελευταία διετία σε διάφορα forum και το δικό μου και συγκρίνει. Μήπως θέλεις να σου κάνω ένα ποτ-πουρί με τα άκυρα που έχεις πεί κατά καιρους;

Λοιπόν εγώ το κόβω εδώ γιατί δεν μας χρωστάνε κάτι οι υπόλοιποι να διαβάζουν την αντιπαράθεση μας. Άντε να λανσαριστεί το PS3 και στην Ευρώπη να δώ τι δικαολογίες θα βρίσκεις μετά για τις μηδαμινές πωλήσεις. Τα λέμε 23 Μαρτίου:happy_4:

Παίδες χαλαρώστε λίγο τους τόνους, γιατί θ' αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να υποστηρίζει ό,τι θέλει. Αν έχει ο άλλος αντίρρηση, μπορεί να τον αντικρούσει με επιχειρήματα και όχι με ειρωνίες και λεκτικές επιθέσεις. Στο κάτω κάτω όλοι έχουμε κάτι κοινό. Αγαπάμε τα παιχνίδια, είτε αυτά είναι σε PC είτε σε PS3, XBOX, Wii κ.λ.π....
Έχεις δίκιο, ζητώ και πάλι συγγνώμη από όσους κούρασα. Το θέμα λήγει εδώ για μένα.

Reaction score
0
Ok, αν αποφάσισες πραγματικά να σταματήσεις , βρές κάτι που διαφωνείς από όσα είπα για τα παιχνίδια , πές το μου και θα στο διευκρινίσω με link.

Reaction score
188
πεστα ρε gabriel +1000000000000 μαζι σου.

να και ενα απο τα πρωτα rewiew απο το πολυαναμενομενο f1

Formula One Championship Edition

4.8/10

Verdict
Overall The graphics of tomorrow, the content of last year and all the fun of the Dark Ages.
Uppers
Next-gen shininess
Lovely replays
Downers
Tedious handling
Fatal levels of boredom

http://www.computerandvideogames.com....php?id=158214

οπως ημουν σιγουρος για αλλη μια φορα ωραια γραφικα αλλα πατατα gameplay για παιδακια πρωτης δημοτικου.κριμα για αλλη μια φορα.κραταω μια πισινη ωστε να το παιξω και απο κοντα αλλα και παλι arcade μουφα θα ειναι.οπως και με τα προηγουμενα f1 και wrc.

smooth criminal καλα τα λεει ο gabriel.οταν ο αλλος πεταει οτι να ναι τα ακυρα του και ειναι τοσο κολημενος με το ps3 καλα κανει και του τα χωνει.ασε το παιδι εχει μεγαλη ιστορια στο insomnia.για πολλα γελια.

Reaction score
0
Ok, αν αποφάσισες πραγματικά να σταματήσεις , βρές κάτι που διαφωνείς από όσα είπα για τα παιχνίδια , πές το μου και θα στο διευκρινίσω με link.
Ε τώρα το θεωρείς σωστό να αρχίσουμε τα ίδια; Ποιον προσπαθείς να πείσεις; Εμένα ή τον εαυτό σου; Keep on Posting ακυρα λοιπόν. Όσοι ξέρουν ξέρουν. Δεν θα επιμορφώσω τους υπόλοιπους εγώ.

Reaction score
0
οπως ημουν σιγουρος για αλλη μια φορα ωραια γραφικα αλλα πατατα gameplay για παιδακια πρωτης δημοτικου.
Το θέμα είναι ότι κάνεις λάθος σε αυτό που νομίζεις... γιατί δεν διαβάζεις το review ?

Ο συγκεκριμένος είπε ότι έχει καλά γραφικά αλλά δεν κατάφερε να παίξει το game γιατί είναι πολύ δύσκολο , όχι ότι είναι για παιδάκια.
Βέβαια αν έβαζε το easy ή κάποια από τις πολλές βοήθειες που υπάρχουν θα το έκανε εύκολο και λογικά θα του άρεσε.

Προφανώς είναι πολύ πρόχειρο reviwe και δεν του αρέσει η F1 για να ασχοληθεί... είπε μάλιστα ότι είναι βαρετό όπως ακριβώς στην πραγματικότητα!!!

Ε τώρα το θεωρείς σωστό να αρχίσουμε τα ίδια; Ποιον προσπαθείς να πείσεις; Εμένα ή τον εαυτό σου; Keep on Posting ακυρα λοιπόν. Όσοι ξέρουν ξέρουν. Δεν θα επιμορφώσω τους υπόλοιπους εγώ.
Είπα να μου πεις που διαφωνείς απλά για να βάλω τα link που αποδεικνύουν αυτά που λέω ... όχι για να σε μορφώσω φυσικά , απλά έτσι πρέπει να δουλεύουν τα forum, συν ότι έχει πλάκα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos