Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
Seven That Spells - Lo I απο το LP "Black Om Rising" (2014)

Φανταστείτε σκηνικό. Βάζετε έναν Viking σε μια μηχανή του χρόνου τον μεταφέρετε στο σημερα σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη, του δίνετε μεθαδόνη , μια κιθάρα, μπαςςο κι ενα ντραμς και του λέτε παίξε. Ακούστε το αποτέλεσμα.
Kαι ο cosmarpan στη cosmara tou.
Bλεπεις γλυκο μου παιδι οτι εδω συζηταμε αλλα φλεγοντα ζητηματα.
Εσυ γιατι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου με ασχετα θεματα?

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Kαι ο cosmarpan στη cosmara tou.
Bλεπεις γλυκο μου παιδι οτι εδω συζηταμε αλλα φλεγοντα ζητηματα.
Εσυ γιατι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου με ασχετα θεματα?
Δίνεις τις απαντήσεις μόνος σου. Γιατί είμαι και τσουτσου και στην cosmaran μου. :roflmao:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Sun Dial - Red Sky Απο το LP "Acid Yantra" (1995)

Ικανό να κάψει και το τελευταίο υγιές εγκεφαλικό κύτταρο. Υγρό μπαταρίας στα αυτιά.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Spacious Mind - Interplanetarian Love Machine Pt. II απο το LP "Organic Mind Solution" (1994)

Και για την σπάνια περίπτωση να έμεινε κανένα εγκεφαλικό κύτταρο υγιές και ζωντανό, εδώ ειναι το τελειωτικό χτύπημα απο την Σουηδία (που λεει ο λόγος). Φυσικα οι Pink Floyd μπροστά τους φαντάζουν σαν νηπιαγωγείο σε διάλειμμα. Καληνύχτα.

Reaction score
6.582
The Spacious Mind - Interplanetarian Love Machine Pt. II απο το LP "Organic Mind Solution" (199

Και για την σπάνια περίπτωση να έμεινε κανένα εγκεφαλικό κύτταρο υγιές και ζωντανό, εδώ ειναι το τελειωτικό χτύπημα απο την Σουηδία (που λεει ο λόγος). Φυσικα οι Pink Floyd μπροστά τους φαντάζουν σαν νηπιαγωγείο σε διάλειμμα. Καληνύχτα.
Aν και βριζεις (pink floyd), παρε και ενα Pink Floydιστικο Γερμανοβαρβαρο.
Καληνυχτα σε ολους και απο μενα.

ΜΥ SOLID GROUND - DIRTY YELLOW MIST (1971)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Kαληνύχτες και απο δω με μία progressive rock μπάντα που αποτελείται απο μέλη των Anekdoten και Landberk.

Morte Macabre - Symphonic Holocaust (1998)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Aν και βριζεις (pink floyd), παρε και ενα Pink Floydιστικο Γερμανοβαρβαρο.
Καληνυχτα σε ολους και απο μενα.

ΜΥ SOLID GROUND - DIRTY YELLOW MIST (1971)

Δεν βριζω κανεναν, η φιλοσοφια μου είναι απλη και εχει ως εξης. Oi Pink Floyd δεν χρειαζονται τα λογια κανενος Cosmarpan για να αναδειχτουν ως γκρουπαρα, η γνωμη μου δεν θα παιξει κανενα ρολο σε κανεναν, εν αντιθεσει όλα αυτά τα μικρα και αγνωστα γκρουπακια αξιζουν αναγνώρισης και προβολης όχι γιατι το λεω εγω, αλλα γιατι το αξιζουν. και η γνωμη μου είναι ότι αναλογικα και τηρουμενων των αναλογιων και των διαφορετικών συνθηκων και παροχων που ειχαν οι μεν και οι δε, καποια απ'αυτα τα αγνωστα ηταν ισαξια αν όχι καλυτερα εν δυνάμει, ποτε δεν το απεδειξαν στην πραξη όμως για πολλους και διαφορετικούς λογους. Anyway, opinions are like assholes, everybody has one. :drinks:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos