stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.426
The Zombies Girl, Help me
Για τον Castraaaa..
Για τον Castraaaa..
Eχουμε και εξοδα φιλε castra.Σπάγγος ε; Δεν είδες; Αμέσως να μαζέψει λεφτά. Τι τα κάνει δεν ξέρω...
Και την βελόνα σου την είδα φαγωμένη. Πάνω από 40000 ώρες παιξίματος ε; Με πικάπ του '50 σας έχει;
Βλέπω έφτιαξε η κατάσταση με τον ήχο.The Zombies Girl, Help me
Για τον Castraaaa..
Από τον cosmarpan θα ζητήσω Cassidy. Πόσο θα μούρθει;Eχουμε και εξοδα φιλε castra.
Tοσους πρωτοκλασσατους μουσικους παραγωγους εχει ο σταθμος.
Και το ζητησες και απο τον Σταθη που ειναι και ο Golden Boy του Σταθμου.
Αμα το ζητουσες απο τον cosmarpan (που ειναι ασχετος) οκ θα στο παιζαμε και τζαμπα το κομματι.
Οτι πλερωνεις περνεις.
Καλα τον Cassidy τον βαζουμε και τσαμπα.Από τον cosmarpan θα ζητήσω Cassidy. Πόσο θα μούρθει;![]()
Καλα μα που ειναι και αυτος ο cosmarpan?Δεν βριζω κανεναν, η φιλοσοφια μου είναι απλη και εχει ως εξης. Oi Pink Floyd δεν χρειαζονται τα λογια κανενος Cosmarpan για να αναδειχτουν ως γκρουπαρα, η γνωμη μου δεν θα παιξει κανενα ρολο σε κανεναν, εν αντιθεσει όλα αυτά τα μικρα και αγνωστα γκρουπακια αξιζουν αναγνώρισης και προβολης όχι γιατι το λεω εγω, αλλα γιατι το αξιζουν. και η γνωμη μου είναι ότι αναλογικα και τηρουμενων των αναλογιων και των διαφορετικών συνθηκων και παροχων που ειχαν οι μεν και οι δε, καποια απ'αυτα τα αγνωστα ηταν ισαξια αν όχι καλυτερα εν δυνάμει, ποτε δεν το απεδειξαν στην πραξη όμως για πολλους και διαφορετικούς λογους. Anyway, opinions are like assholes, everybody has one.![]()
Τιιιιιιιι; Δεν είναι σοβαρός ο Cassidy;Καλα τον Cassidy τον βαζουμε και τσαμπα.
Αμα ζητησεις τιποτα σοβαρο συζηταμε και τιμη.
Ψυχεδελιάζεται!Καλα μα που ειναι και αυτος ο cosmarpan?
Δεν εχει εκπομπη τετοια ωρα?
ΑΑΑΑΑ δε θα τα παμε καλα.
Ε..... μα να το ξανασηζητησουμε το θεμα.Τιιιιιιιι; Δεν είναι σοβαρός ο Cassidy;
Σόρρυ boss, αλλά θα αποσύρω την χορηγία μου από τον σταθμό σας.
Ειχατε μια ευκαιρία να τα κονομήσετε. Χάσατε...
Κι επειδή ο απλήρωτος και κατατρεγμένος παραγωγός σας Στάθης, ξέρω ότι αγαπάει και παίζει Cassidy, σας πληροφορώ ανοιχτά ότι του κάνω πρόταση να παίξει στο δικό μου σταθμό οσονούπω.
Χάρηκα γιά την συνεργασία.
Ο δικηγόρος μου θα αναλάβει τα υπόλοιπα
Λεγε Χριστιανα τι ξερεις γιατι ο μισθος του τρεχει και αυτος λουφαρει.Ψυχεδελιάζεται!
Εγώ κάτι γιά Manilow ξέρω...Τον αυγουλομάτη.Ε..... μα να το ξανασηζητησουμε το θεμα.
CASSIDY? Μα τι λες τωρα...
Εμενα το δωματιο που κοιμομουν οταν ημουν μικρος ηταν γεματο απο αφισες του CASSIDY.
(ξεχασα βεβαια να πω οτι κοιμομουν στο δωματιο της αδελφης μου).
Κοίταξα το ρολόι να δω το ώρα ειναι για να ξεκινήσω σιγά σιγά και έδειχνε 11 η ώρα το βράδυ 15/12/1968. Α, ωραία είπα, εχω ακόμα 46 χρόνια ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπήΛεγε Χριστιανα τι ξερεις γιατι ο μισθος του τρεχει και αυτος λουφαρει.
Οπως παντα εκτος τοπου και χρονου ο cosmarpan.Κοίταξα το ρολόι να δω το ώρα ειναι για να ξεκινήσω σιγά σιγά και έδειχνε 11 η ώρα το βράδυ 15/12/1968. Α, ωραία είπα, εχω ακόμα 46 χρόνια ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή![]()
Ρε 'συ Στάθη;Κοίταξα το ρολόι να δω το ώρα ειναι για να ξεκινήσω σιγά σιγά και έδειχνε 11 η ώρα το βράδυ 15/12/1968. Α, ωραία είπα, εχω ακόμα 46 χρόνια ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή![]()
Βρε συ και την εψαχνα ,εσυ την ειχες ε;Ρε 'συ Στάθη;
Που την έχεις εκείνη την Delorean dmc-12,να τον επαναφέρουμε στο έτος 2014;
.![]()
Κοίταξα το ρολόι να δω το ώρα ειναι για να ξεκινήσω σιγά σιγά και έδειχνε 11 η ώρα το βράδυ 15/12/1968. Α, ωραία είπα, εχω ακόμα 46 χρόνια ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή![]()
Τουλαχιστον εβαλε γκρουπαρες στο νημα με τα 60'ς.Ρε 'συ Στάθη;
Που την έχεις εκείνη την Delorean dmc-12,να τον επαναφέρουμε στο έτος 2014;
.
Ο cosmarpan εχει πάγια τακτική να βάζει το δευτερο χειρότερο τραγούδι απο κάθε album κατα την γνώμη του, όποτε στην ουσία μάλλον συμφωνούμε.Τουλαχιστον εβαλε γκρουπαρες στο νημα με τα 60'ς.
Αν και δεν συμφωνω με τις επιλογες των τραγουδιων που κανει απο αυτα τα album αλλα οκ.
Ειναι καλο παιδι ομως.
(οταν κοιμαται)