Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
6.582
Σπάγγος ε; Δεν είδες; Αμέσως να μαζέψει λεφτά. Τι τα κάνει δεν ξέρω...
Και την βελόνα σου την είδα φαγωμένη. Πάνω από 40000 ώρες παιξίματος ε; Με πικάπ του '50 σας έχει;
Eχουμε και εξοδα φιλε castra.
Tοσους πρωτοκλασσατους μουσικους παραγωγους εχει ο σταθμος.
Και το ζητησες και απο τον Σταθη που ειναι και ο Golden Boy του Σταθμου.
Αμα το ζητουσες απο τον cosmarpan (που ειναι ασχετος) οκ θα στο παιζαμε και τζαμπα το κομματι.
Οτι πλερωνεις περνεις.

Reaction score
4.188
The Zombies Girl, Help me
Για τον Castraaaa..

Βλέπω έφτιαξε η κατάσταση με τον ήχο.
Ευτυχώς που είμαι κι εγώ και φιλοτιμήθηκε (πανικοβλήθηκε) ο boss και σου πήρε νέα βινύλια.
Είδες τι σου κάνουν οι σπόνσορες; ;)

Reaction score
4.188
Eχουμε και εξοδα φιλε castra.
Tοσους πρωτοκλασσατους μουσικους παραγωγους εχει ο σταθμος.
Και το ζητησες και απο τον Σταθη που ειναι και ο Golden Boy του Σταθμου.
Αμα το ζητουσες απο τον cosmarpan (που ειναι ασχετος) οκ θα στο παιζαμε και τζαμπα το κομματι.
Οτι πλερωνεις περνεις.
Από τον cosmarpan θα ζητήσω Cassidy. Πόσο θα μούρθει; :)

Reaction score
6.582
Δεν βριζω κανεναν, η φιλοσοφια μου είναι απλη και εχει ως εξης. Oi Pink Floyd δεν χρειαζονται τα λογια κανενος Cosmarpan για να αναδειχτουν ως γκρουπαρα, η γνωμη μου δεν θα παιξει κανενα ρολο σε κανεναν, εν αντιθεσει όλα αυτά τα μικρα και αγνωστα γκρουπακια αξιζουν αναγνώρισης και προβολης όχι γιατι το λεω εγω, αλλα γιατι το αξιζουν. και η γνωμη μου είναι ότι αναλογικα και τηρουμενων των αναλογιων και των διαφορετικών συνθηκων και παροχων που ειχαν οι μεν και οι δε, καποια απ'αυτα τα αγνωστα ηταν ισαξια αν όχι καλυτερα εν δυνάμει, ποτε δεν το απεδειξαν στην πραξη όμως για πολλους και διαφορετικούς λογους. Anyway, opinions are like assholes, everybody has one. :drinks:
Καλα μα που ειναι και αυτος ο cosmarpan?
Δεν εχει εκπομπη τετοια ωρα?
ΑΑΑΑΑ δε θα τα παμε καλα.

Reaction score
4.188
Καλα τον Cassidy τον βαζουμε και τσαμπα.
Αμα ζητησεις τιποτα σοβαρο συζηταμε και τιμη.
Τιιιιιιιι; Δεν είναι σοβαρός ο Cassidy;
Σόρρυ boss, αλλά θα αποσύρω την χορηγία μου από τον σταθμό σας.
Ειχατε μια ευκαιρία να τα κονομήσετε. Χάσατε...
Κι επειδή ο απλήρωτος και κατατρεγμένος παραγωγός σας Στάθης, ξέρω ότι αγαπάει και παίζει Cassidy, σας πληροφορώ ανοιχτά ότι του κάνω πρόταση να παίξει στο δικό μου σταθμό οσονούπω.
Χάρηκα γιά την συνεργασία.
Ο δικηγόρος μου θα αναλάβει τα υπόλοιπα

Reaction score
6.582
Τιιιιιιιι; Δεν είναι σοβαρός ο Cassidy;
Σόρρυ boss, αλλά θα αποσύρω την χορηγία μου από τον σταθμό σας.
Ειχατε μια ευκαιρία να τα κονομήσετε. Χάσατε...
Κι επειδή ο απλήρωτος και κατατρεγμένος παραγωγός σας Στάθης, ξέρω ότι αγαπάει και παίζει Cassidy, σας πληροφορώ ανοιχτά ότι του κάνω πρόταση να παίξει στο δικό μου σταθμό οσονούπω.
Χάρηκα γιά την συνεργασία.
Ο δικηγόρος μου θα αναλάβει τα υπόλοιπα
Ε..... μα να το ξανασηζητησουμε το θεμα.
CASSIDY? Μα τι λες τωρα...
Εμενα το δωματιο που κοιμομουν οταν ημουν μικρος ηταν γεματο απο αφισες του CASSIDY.

(ξεχασα βεβαια να πω οτι κοιμομουν στο δωματιο της αδελφης μου).

Reaction score
4.188
Ε..... μα να το ξανασηζητησουμε το θεμα.
CASSIDY? Μα τι λες τωρα...
Εμενα το δωματιο που κοιμομουν οταν ημουν μικρος ηταν γεματο απο αφισες του CASSIDY.

(ξεχασα βεβαια να πω οτι κοιμομουν στο δωματιο της αδελφης μου).
Εγώ κάτι γιά Manilow ξέρω...Τον αυγουλομάτη.
Δεν το σώζεις boss.
Το μόνο που κατάφερες, ήταν να συμπαθήσω την αδερφή σου...:)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Λεγε Χριστιανα τι ξερεις γιατι ο μισθος του τρεχει και αυτος λουφαρει.
Κοίταξα το ρολόι να δω το ώρα ειναι για να ξεκινήσω σιγά σιγά και έδειχνε 11 η ώρα το βράδυ 15/12/1968. Α, ωραία είπα, εχω ακόμα 46 χρόνια ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή :roflmao:

Reaction score
6.582
Κοίταξα το ρολόι να δω το ώρα ειναι για να ξεκινήσω σιγά σιγά και έδειχνε 11 η ώρα το βράδυ 15/12/1968. Α, ωραία είπα, εχω ακόμα 46 χρόνια ακριβώς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή :roflmao:
Οπως παντα εκτος τοπου και χρονου ο cosmarpan.
Δε σου εχω πει παιδι μου να μην ακους πολυ ψυχεδελεια?

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Ρε 'συ Στάθη;
Που την έχεις εκείνη την Delorean dmc-12,να τον επαναφέρουμε στο έτος 2014;
.

Reaction score
6.582
Ρε 'συ Στάθη;
Που την έχεις εκείνη την Delorean dmc-12,να τον επαναφέρουμε στο έτος 2014;
.
Τουλαχιστον εβαλε γκρουπαρες στο νημα με τα 60'ς.
Αν και δεν συμφωνω με τις επιλογες των τραγουδιων που κανει απο αυτα τα album αλλα οκ.
Ειναι καλο παιδι ομως.

(οταν κοιμαται)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Τουλαχιστον εβαλε γκρουπαρες στο νημα με τα 60'ς.
Αν και δεν συμφωνω με τις επιλογες των τραγουδιων που κανει απο αυτα τα album αλλα οκ.
Ειναι καλο παιδι ομως.

(οταν κοιμαται)
Ο cosmarpan εχει πάγια τακτική να βάζει το δευτερο χειρότερο τραγούδι απο κάθε album κατα την γνώμη του, όποτε στην ουσία μάλλον συμφωνούμε. :beach:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Echo & The Bunnymen - Going Up απο το LP "Crocodiles" (1980)

Η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται, οι τεράστιοι Echo and the Bunnymen στο Going Up απο παρθενικό τους LP Crocodiles. Ποτε στην ιστορία της Rock η ψυχεδέλεια δεν ηταν τοςο αρτιστικη και εκλεπτυσμένη όσο εδώ. Την χρησιμοποιούν ως καμβά για να απλώσουν τα ηχοχρώματα τους και να μας οδηγήσουν σε ενα σκοτεινό και μαγευτικό ταξίδι που θα διαρκέσει για τέσσερα albums. Μετα άλλαξε το πανηγύρι καθώς η διαρκώς ανερχόμενη τότε μουσική βιομηχανία πίεζε τα καλα groups για guaranteed δισκογραφία κι όλο πιο εμπορικά πραγματα, δυστυχώς ενέδωσαν πολλοί, μεταξύ αυτών και οι Bunnymen κι έτσι έχασαν μεγάλο μέρος της μαγείας τους, παρ'οτι συνέχιζαν να βγάζουν καλα albums αλλα σε καμμία περίπτωση δεν έφταναν τα 4 πρώτα και ακομα πιο πολυ τα 2 πρώτα τους.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos