Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.313
Πολύ αγαπημένο!

Nina Hagen - New York New York

• Like
Reactions: ika

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Μετα από μαζικη απαιτηση των ακροατων μου και αφου δεχτηκα εκατοντάδες τηλεφωνα και mails απαιτωντας την επανατοποθετηση μου στο δυναμικο του σταθμου υπεκυψα με χαρα :lolsign: και υπόσχομαι μαζι με τα υπολοιπα μελη/συναδελφους ατελειωτες ωρες χαρας και διασκεδασης.
Σημειο εππανεκινησης με ένα συμβολικα πολύ τσαμπουκαλεμενο κομματι, με τον ακομα πιο συμβολικο τιτλο "Alptraum" δηλαδή εφιάλτης, και ναι ο εφιαλτης ξαναγυρισε. :D:roflmao:

Reaction score
6.582
Μετα από μαζικη απαιτηση των ακροατων μου και αφου δεχτηκα εκατοντάδες τηλεφωνα και mails απαιτωντας την επανατοποθετηση μου στο δυναμικο του σταθμου υπεκυψα με χαρα :lolsign: και υπόσχομαι μαζι με τα υπολοιπα μελη/συναδελφους ατελειωτες ωρες χαρας και διασκεδασης.
Σημειο εππανεκινησης με ένα συμβολικα πολύ τσαμπουκαλεμενο κομματι, με τον ακομα πιο συμβολικο τιτλο "Alptraum" δηλαδή εφιάλτης, και ναι ο εφιαλτης ξαναγυρισε. :D:roflmao:

Xαιρομαι ιδιαιτερα για την επιστροφη του φιλου cosmaran στο δυνακικο αυτου του σταθμου, και τον απαλλασω απο την υποχρωση που ειχε, να παιζει και κανενα Barry Manilow μπας και ανακαμψει ο σταθμος.
(Καταλαβα. Παλι εγω θα βαζω Barry Manilow)

BARRY MANILOW - MANDY

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
wb cosmarpan...ανοίγω σαμπάνια!(κάντε στην άκρη,μην σας πάρει το πώμα)

Για τον cosmarpan...
...Talisker φυσικά

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
wb cosmarpan...ανοίγω σαμπάνια!(κάντε στην άκρη,μην σας πάρει το πώμα)

Για τον cosmarpan...
...Talisker φυσικά
Ωχ, μέλος Christiana δεν πιστεύω να ειναι υπονοούμενο για το "υπέκυψα με χαρά" :lolsign::roflmao:

Όσο για το Talisker, υποκλίνομαι, ωραίες φωτό ελπίζω να ειναι απο το ΝΕΤ, μην μου πεις ότι....:drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ωχ, μέλος Christiana δεν πιστεύω να ειναι υπονοούμενο για το "υπέκυψα με χαρά" :lolsign::roflmao:

Όσο για το Talisker, υποκλίνομαι, ωραίες φωτό ελπίζω να ειναι απο το ΝΕΤ, μην μου πεις ότι....:drinks:
Μέλος Christiana, άσε τα λαικ κατα μέρος :D και απάντησε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop