- Reaction score
- 6.582
MILES DAVIS - FREDDIE FREELOADER
Oτι πρεπει για πρωινη ακροαση.
Oτι πρεπει για πρωινη ακροαση.
Xαιρομαι ιδιαιτερα για την επιστροφη του φιλου cosmaran στο δυνακικο αυτου του σταθμου, και τον απαλλασω απο την υποχρωση που ειχε, να παιζει και κανενα Barry Manilow μπας και ανακαμψει ο σταθμος.Μετα από μαζικη απαιτηση των ακροατων μου και αφου δεχτηκα εκατοντάδες τηλεφωνα και mails απαιτωντας την επανατοποθετηση μου στο δυναμικο του σταθμου υπεκυψα με χαρακαι υπόσχομαι μαζι με τα υπολοιπα μελη/συναδελφους ατελειωτες ωρες χαρας και διασκεδασης.
Σημειο εππανεκινησης με ένα συμβολικα πολύ τσαμπουκαλεμενο κομματι, με τον ακομα πιο συμβολικο τιτλο "Alptraum" δηλαδή εφιάλτης, και ναι ο εφιαλτης ξαναγυρισε.
wb cosmarpan...ανοίγω σαμπάνια!(κάντε στην άκρη,μην σας πάρει το πώμα)Μετα από μαζικη απαιτηση των ακροατων μου και αφου δεχτηκα εκατοντάδες τηλεφωνα και mails απαιτωντας την επανατοποθετηση μου στο δυναμικο του σταθμου υπεκυψα με χαρακαι υπόσχομαι μαζι με τα υπολοιπα μελη/συναδελφους ατελειωτες ωρες χαρας και διασκεδασης.
Ωχ, μέλος Christiana δεν πιστεύω να ειναι υπονοούμενο για το "υπέκυψα με χαρά"wb cosmarpan...ανοίγω σαμπάνια!(κάντε στην άκρη,μην σας πάρει το πώμα)
![]()
Για τον cosmarpan...
...Talisker φυσικά![]()
Μέλος Christiana, άσε τα λαικ κατα μέροςΩχ, μέλος Christiana δεν πιστεύω να ειναι υπονοούμενο για το "υπέκυψα με χαρά"
Όσο για το Talisker, υποκλίνομαι, ωραίες φωτό ελπίζω να ειναι απο το ΝΕΤ, μην μου πεις ότι....![]()