Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Husker Du - New Day Rising from LP "New Day Rising" (1985)

Τα ειχαν κάνει ήδη τα μανιφέστα τους και ετοιμάζονταν για αλλα κόλπα για αυτο λοιπόν και φρόντισαν να μας ειδοποιήσουν με αυτο τον απιςτευτα θορυβώδη, εκκωφαντικό και μελωδικό τροπο. Νέα Μέρα Ξημερώνει,κι ολα θα Αλλαζαν μετα για αυτούς. Αλλα μεχρι να άλλαζαν, ο Hart αποφάσισε να παίξει Jazz drums στις 78 στροφές, ο Norton μπαςςο με το αλά Νταλί μουστάκι του κι ο Mould να παίξει την κιθαρα του βουτηγμένη μεςα απο καμμια δεκαριά fuzz boxes ώστε το μήνυμα τους να ειναι σαφές ισχυρό. Η μουσικη δεν εχει όρια όσο καθε μέρα μια νέα μέρα ξημερώνει.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Θα παρακαλεσω τον αξιοτιμο μουσικο παραγωγο cosmarpan οπως αποφευγει τις βωμολοχιες, γιατι μας ακουνε και μικρα παιδια (Σταθης, Χριστιανα κλπ κλπ)
Ασε που θα μας κατσει και κανενα προστημο το ΕΣΡ.
Peace man peace.

LOVE - SIGNED DC (1966)

Εγω τις αποφεύγω αλλα αυτές όχι, κι όσο για τα επικείμενα πρόστιμα πληρώνω γω μην σκιάζεσαι. Όπως μας πληρώνεις κι ΕΣΥ βέβαια. :lolsign: Άσε που βλέπω κατι περίεργα ονειρα τελευταία και νομιζω οτι δεν είμαι και πολυ καλα και βρίζοντας εκτονώνομαι λιγάκι. Πχ χτες είδα λεσβιακό την Βουλτεξη μετην κωνσταντοπουλου και ο Καμμενος αυνανίζονταν με το αριστερό του χέρι το ανάποδο., αστα παράνοια λεμε...:fuckyou::lol:

Reaction score
6.582
Εγω τις αποφεύγω αλλα αυτές όχι, κι όσο για τα επικείμενα πρόστιμα πληρώνω γω μην σκιάζεσαι. Όπως μας πληρώνεις κι ΕΣΥ βέβαια. :lolsign: Άσε που βλέπω κατι περίεργα ονειρα τελευταία και νομιζω οτι δεν είμαι και πολυ καλα και βρίζοντας εκτονώνομαι λιγάκι. Πχ χτες είδα λεσβιακό την Βουλτεξη μετην κωνσταντοπουλου και ο Καμμενος αυνανίζονταν με το αριστερό του χέρι το ανάποδο., αστα παράνοια λεμε...:fuckyou::lol:
Ω ντροπη.
Ακου τι λεει ο αλητης ρε παιδια.

(μεταξυ μας....μηπως το εχεις το υλικο σε dvd να μου το δωσεις?)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ω ντροπη.
Ακου τι λεει ο αλητης ρε παιδια.

(μεταξυ μας....μηπως το εχεις το υλικο σε dvd να μου το δωσεις?)
Όχι, όνειρο ηταν. Και ξέχασα να σου πω και τι είδα προχτές ΜΙΧΑ το καλυτερο. Ποσταρω λεει στο νήμα "Τα σημαντικότερα τραγούδια...ever" Κωατα Καφαση το "Γελά Κυρια Μου" και μου έκανες like :lolsign:

Reaction score
6.582
Όχι, όνειρο ηταν. Και ξέχασα να σου πω και τι είδα προχτές ΜΙΧΑ το καλυτερο. Ποσταρω λεει στο νήμα "Τα σημαντικότερα τραγούδια...ever" Κωατα Καφαση το "Γελά Κυρια Μου" και μου έκανες like :lolsign:

To ηξερα πως εισαι "καμενος" αλλα οχι και τοσο ρε φιλε.
Νo return μιλαμε.
Για σενα το επομενο απο τα υπεραγαπημενα μου, μαζι με τις ευχες μου για ταχεια αναρρωση.
Μες στο κλιμα.

ELECTRIC PRUNES - DR. DO GOOD (1967)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Danny Ben-Israel - The Hippies Of Today Are The Assholes Of Tomorrow from LP "The Kathmandu Sessions" (1974)

ΜΙΧΑ για πάρτυ σου, όσο για το κάψιμο μου ναι όντως άνθρακας λεμε, κορεσμένο διάλυμα, ρέμα, drambuie :focus:

Reaction score
248
The Apartments - Mr Somewhere

συγκινητικός ο Peter Walsh να παίζει live με την κιθάρα του μετά από τόσα χρόνια το Mr Somewhere, που το αγαπήσαμε με το σχήμα των This Mortal Coil στις αρχές των 90s...

Reaction score
6.582
Ναι όταν βάζεις ΕΣΥ Γερμανούς, αχ αυτοί οι Γερμανοί όταν βάζω εγω παιζουν κλαμπατσιμπαλα.
Εσυ ειπαμε αφου εισαι νεο παιδι εισαι νοεναζι.
Εγω που ειμαι παλιος ειμαι παλιοναζι.

Aυτο για σενα.
Γκρουπαρα οι Birth Control στους πρωτους τους δισκους.

BIRTH CONTROL - STOP LITTLE LADY (1971)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Εσυ ειπαμε αφου εισαι νεο παιδι εισαι νοεναζι.
Εγω που ειμαι παλιος ειμαι παλιοναζι.

Aυτο για σενα.
Γκρουπαρα οι Birth Control στους πρωτους τους δισκους.

BIRTH CONTROL - STOP LITTLE LADY (1971)

Μέτριο group ΜΙΧΑ δεν με πείθεις με τα λόγια, απόδειξε το μου, ευχαριστώ για την αφιέρωση πάντως.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος