- Reaction score
- 6.582
Εσενα ρε Τογιοτομι σε ρωτησε κανεις?Καμμια![]()
Τι πεταγεσαι σα τη τσουτσου?
Α.....και με την ευκαιρια....

3 φορες τη μερα, μετα το φαγητο..

Εσενα ρε Τογιοτομι σε ρωτησε κανεις?Καμμια![]()
Για τον φιλο cosmarpan....μετα ομως απο τη θεραπεια για τον καθαρισμο των αυτιων του.Εσενα ρε Τογιοτομι σε ρωτησε κανεις?
![]()
![]()
![]()
AOR χλαπατσα για παντελως τελειωμένες καταστασεις, ρεματα ΜΙΧΑ.Εσενα ρε Τογιοτομι σε ρωτησε κανεις?
![]()
![]()
![]()
Kοιτα. Πλακα πλακα καθε πραμα στο καιρο του...κλπ κλπ.
AOR χλαπατσα για παντελως τελειωμένες καταστασεις, ρεματα ΜΙΧΑ.
Λοιπον εχουμε και λεμε. Συμπερασματα, τρως 3 φορες την ημερα, κανεις μπατονετες επισης 3 φορες την ημερα (γιατι τοσο πολυ κερι ρε φιλε μελισσα εισαι?), ώστε να μπορεις, εστω και δυσκολα όπως λες, να ξεχωρισεις ποια από τις 2 εκτελεσεις είναι η καλυτερη.
Σε προτείνω ανπιφυλακτα DJ στο πλοιο της αγαπης η στο κεντρικο μπαρ του λομπι του Μεγαλη Βρετανια.![]()
PROCUL HARUM - CONQUISTADOR (1973)
Aπο το live τους το 1973, στην καλυτερη εκτελεση του φοβερου Conquistador.
Το καλύτερό τους τραγούδι, κατά την ταπεινή μου άποψη...
Ωραια και τα δυο Κωστα θενξ.Turbines - I Get Excited from compilation LP "Nobody Gets On The Guest-List!" (1984) exclusive track
Άλλη μια κοματαρα από την ιδια συλλογη, exclusive track και αυτό, δεν το παιζουν πουθενα αλλου. Ονομα και πραγμα, τουρμπινοκινητο ροκ'ν'ρολ με πολύ τσαγανο, αψογο παιξιμο, art διαθεση και μια ερμηνεια του τραγουδιστη για Oscar, δεν καταλαβαινει τιποτα το παλληκαρι.
ΜΙΧΑ και τα 2 για παρτυ σου μωρο μου παρεξηγιαρικο![]()
Mε τα ακουστικά κάνεις δουλειές και πατινάζ;Bρε'συ Στάθη,βάλε τίποτα ν'ακούσουμε γιατί εγώ έχω δουλειές.
![]()
Έχω ασύρματα βρε.Mε τα ακουστικά κάνεις δουλειές και πατινάζ;
Current 93 All The Pretty Little Horsies
A ωραία Χριστιάνα ,εδώ είναι και ραδιόφωνο και οτι ζητήσεις γίνεται το κατάλληλο για να κάνεις χορευτικά τις δουλειές σου και να γυαλίσεις και το παρκέ ειναι αυτό χα χα!Έχω ασύρματα βρε.
Εγώ οτι κάνω,το κάνω μετά μουσικής.
Να σου πω τώρα...
Τραγουδάρα έβαλες δε λέω,αλλά εγώ θέλω να κάνω δουλειές,
όχι να πέσω να κοιμηθώ.Κάτι πιο ξεσηκωτικό έχει το πρόγραμμα;![]()
Αυτά είναι...A ωραία Χριστιάνα ,εδώ είναι και ραδιόφωνο και οτι ζητήσεις γίνεται το κατάλληλο για να κάνεις χορευτικά τις δουλειές σου και να γυαλίσεις και το παρκέ ειναι αυτό χα χα!
BOBBY O - she has a way 1982