- Reaction score
- 7
Ναι, εχεις μπλεξει με κατι χειροτερο...kaizen said:Η γυναίκα μου διαπίστωσε με τα ίδια της τα μάτια οτι δεν έμπλεξα σε αίρεση...
Ναι, εχεις μπλεξει με κατι χειροτερο...kaizen said:Η γυναίκα μου διαπίστωσε με τα ίδια της τα μάτια οτι δεν έμπλεξα σε αίρεση...

(τη μύτη την έκανε πλαστική πρίν το πάρτυ έμαθα έ??? που να την πετάξαν την υπόλοιπη???
)Χριστινα ευτυχως που δεν ειδες το προηγουμενο που ειχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:KELLER XRISTINA said:Σωτηρη Οικονομου!!!!!!!!!!Αλλαξε αβαταρ asap,σε παρακαλω πολυ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τιποτε το πρόστυχο απλά καθαρίζει το στώμα της απο την σοκολατοπιτα του Αρβανιτάκη....!!!!Σωτηρης Οικονομου said:Χριστινα ευτυχως που δεν ειδες το προηγουμενο που ειχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:KELLER XRISTINA said:Σωτηρη Οικονομου!!!!!!!!!!Αλλαξε αβαταρ asap,σε παρακαλω πολυ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανησυχεις θα κανει και αυτο τον κυκλο του και φευγει![]()
Παντως πιστευω οτι δεν εχει κατι το χυδαιο ισως μια ελαφρια προστυχη αθωοτητα :? :? :? :?![]()

Καθόλου! Το έλεγε και μια παλιά διαφήμιση: "Αισθησιακό, κι όμως τόσο κοντά στην αθωότητα".KELLER XRISTINA said:Σχημα ωξυ+++++++μωρο παιδες!
Δεν ξερω, αλλα γυαλιζει το ματι του!!! (χαρηκα παντως που τον ειδα εκει)xfader said:Ποιός να 'ναι αυτός στο βάθος;;;
![]()
Mπρρρρρ!!!Ανατριχιασα! Καποτε, ετσι με τρομοκρατουσαν οταν μου μιλουσαν για το ΘΕΟ!RDoherty said:Suffice it to say ότι ο RDoh έχει μάτια και αυτιά παντού
Η....χειραψεια γελασε?και γέλασε ιδιαίτερα με μία συγκεκριμένη χειραψία
Αυτο εχει σημασια! 8)Ας μην αναλισκόμεθα σε τύπους και τίτλους, μπορείς να με λες RDoherty :shock:KELLER XRISTINA said:Mπρρρρρ!!!Ανατριχιασα! Καποτε, ετσι με τρομοκρατουσαν οταν μου μιλουσαν για το ΘΕΟ!
Σφιγμένα πράγματα, ζορισμένα ...KELLER XRISTINA said:Η....χειραψεια γελασε?![]()
Αυτο εχει σημασια! 8)