Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

Reaction score
5
Ναστε καλα παιδια παντα τετοια.Ισως του χρονου να καταφερω να ερθω παρεα με τον φοβερο Λευτερη :D :D :D :D

Reaction score
3
Ηταν όντως μια συναρπαστική βραδιά,με όλα τα είδη του happening,ή τουλάχιστον όλα. :)
Η βραδιά ξεκίνησε λίγο μετά τις οκτώ,όπου με την καθοδήγηση του Αστακομακαρονάδα unfo,βρεθήκαμε μια παρέα περίπου είκοσι ατόμων να τρώμε θαλασσινά με μακαρόνια,κάπου στην Παιανία.
Στην συνέχεια όλοι μαζί,πήγαμε στο τέως Gong,για να συνεχίσουμε το πάρτυ όπου είχε είδη ξεκινήσει.
Πολλά τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την γιορτή,όπου κάποια στιγμή,νόμιζα ότι το μαγαζί ήταν κλεισμένο αποκλειστικά απο το site... :)

Τον πρώτο που συνάντησα ήταν ο Γενικός,όχι στην πόρτα,αλλά στο πρώτο τραπέζι πίστα,με ποτό στο χέρι και μάλιστα σε μεγάλο ποτήρι.
Δίπλα του ο Ανδρέας Κ.
Η πρώτη εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία,ντυμένη με κόκκινο πουκάμισο,εισαγωγή απο την Κίνα,ήταν η Giota,όπου μας υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο,χαρούμενη,ομιλητικότατη ευδιάθετη και όπως πάντα πειραχτήρι, μην ξεχνιώμαστε. :lol:
Λίγο αργότερα γνώρισα το Katerinaki,όπου είχε έρθει με μια μεγάλη και ωραία παρέα.
Μπορώ να πω,ότι ήταν διαφορετική απότι παρουσιάζεται στο site.
Ξεχάστε το μαζεμένο λυπημένο κοριτσάκι.
Ηταν μια γυναίκα εύθυμη και κινητικότατη.Να δείτε στον χωρό πως κούναγε την μέση της,αυτό και μόνο φτάνει... :)
Υπήρχαν φυσικά και οι γνωστοί άγνωστοι του site, αλλά γνώρισα και πολλά καινούργια μέλη.

Η κουβέντες και τα πειράγματα δεν έλλειπαν καθώς και ο χωρός.
Eπάνω λοιπόν που το κέφι και η διάθεση είχαν ανέβει,κάποιος με έσπρωξε στην πισίνα,ευτυχώς που πρόλαβα να βγάλω τα ρούχα μου...και έμεινα με το μαγιό. :? 8)
Βλέποντάς με να πισινοπνίγομαι,μια καλή ξανθιά κοπέλα,σαν φύλακας άγγελος,έπεσε μέσα στην πισίνα,με μαγιό φυσικά και αυτή, για να με σώσει. :)
Ηταν μέχρι χθές αγνοούμενη loukitsa... :)

Στην συνέχεια το ρίξαμε στον χωρό,για να ζεσταθούμε βέβαια,όπου ο έτερος Λάμπρου,ο Σπύρος,(spylab),με προκάλεσε σε χωρευτική κόντρα,όπου παρακαλώ η σωστή και αμερόληπτη επιτροπή,να με δικαιώσει.

Μετά όμως απόλα αυτά,ξανα πεινάσαμε και αφού φάγαμε σχεδόν ένα σουβλιστό γουρούνι με τον αέρα να θέλει να σηκώσει και το τραπέζι,μας άνοιξε,ή καλύτερα σε κάποιους άνοιξε η όρεξη για γλυκό.
Πως το λένε αυτό το γλυκό Αρβανιτάκη? Φανουρόπιττα ή Σοκολατόπιττα?

Τελικά καταλήξαμε να γυρίσουμε σπίτια μας στις έξι,με το γλυκοχάραμα,κουρασμένοι μεν,αλλά χαρούμενοι δε με όλα αυτά που περάσαμε.
Αυτά σαν πρώτη γεύση και το καλύτερο το αφήνουμε για αργότερα,για να σας κάνουμε να ζηλέψετε,περισσότερο... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
63
Εγώ τί να σας γράψω πάλι??? Με καλύψανε οι συνφορουμίτες μου. Αλλά ας πώ κι εγώ 2 κουβέντες: Ημουν λοιπόν από τους τυχερούς που πήγαν για τα θαλασσινά! Πέρα από το φούσκωμα και ότι δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου απ' το φαί, απέκτησα και 2 ενθύμια στο πουκάμισό μου από το μακαρόνι, που λικνιζόταν, καθώς προσπαθούσε απεγνωσμένα να γλιτώσει από τη στοματική μου κοιλότητα και τα επακόλουθά της ( :shock: :shock:)! Απο κεί και πέρα, ούτε για το τραπέζι θα πώ πολλά, ούτε για το πάρτυ καθ' αυτού, αφού με καλύψατε απόλυτα! Θα πώ μόνο ότι γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους ( Unfo, Kaizer, Αναμουρλίδη, Λουκίτσα, Ανδρεάδη.......και όλοι γενικά που ήταν παρόντες) και, παρότι τους περισσότερους δεν τους είχα δεί ποτέ από κοντά, είχαμε μία απίστευτη οικιότητα, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια!!! Για να τελειώσω ένα έχω να προσθέσω: ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!! Θεός ο άτιμος!!!! :lol: (τη μύτη την έκανε πλαστική πρίν το πάρτυ έμαθα έ??? που να την πετάξαν την υπόλοιπη??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)

Reaction score
5
KELLER XRISTINA said:
Σωτηρη Οικονομου!!!!!!!!!!Αλλαξε αβαταρ asap,σε παρακαλω πολυ!!!! :oops: :oops: :lol: :lol:
Χριστινα ευτυχως που δεν ειδες το προηγουμενο που ειχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μην ανησυχεις θα κανει και αυτο τον κυκλο του και φευγει :) :)
Παντως πιστευω οτι δεν εχει κατι το χυδαιο ισως μια ελαφρια προστυχη αθωοτητα :? :? :? :? :D

Reaction score
14
Σωτηρης Οικονομου said:
KELLER XRISTINA said:
Σωτηρη Οικονομου!!!!!!!!!!Αλλαξε αβαταρ asap,σε παρακαλω πολυ!!!! :oops: :oops: :lol: :lol:
Χριστινα ευτυχως που δεν ειδες το προηγουμενο που ειχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μην ανησυχεις θα κανει και αυτο τον κυκλο του και φευγει :) :)
Παντως πιστευω οτι δεν εχει κατι το χυδαιο ισως μια ελαφρια προστυχη αθωοτητα :? :? :? :? :D
Τιποτε το πρόστυχο απλά καθαρίζει το στώμα της απο την σοκολατοπιτα του Αρβανιτάκη....!!!!

Reaction score
17.820
Αχαχαχαχαχαχαχχαχχα!!!!!! ".....ελαφρια.....αθωοτητα...." Σχημα ωξυ+++++++μωρο παιδες!

Αντε να κανει τον κυκλο της η "γριπη", ειναι και μεταδοτικη λοιμωξη! :lol: :lol:

Reaction score
298
KELLER XRISTINA said:
Σχημα ωξυ+++++++μωρο παιδες!
Καθόλου! Το έλεγε και μια παλιά διαφήμιση: "Αισθησιακό, κι όμως τόσο κοντά στην αθωότητα".

Reaction score
6
Μα καλα μονο τοσες λιγες φωτογραφίες θα βάλετε;
Εεεεεε
Θέλουμε να πάρουμε ματι τα όργια που κάνατε
Αντε λοιπόν …
Ρίξτε άπλυτο φως

Reaction score
17.820
"Πηρε το ματι σας" στο παρτυ τον RDoherty, η μας φενακιζε ο sonus τοσο καιρο με την "απειλη" του? 8)

Reaction score
298
Δεν πιστεύω να περιμένεις μία ευθεία απάντηση από μένα σ' αυτό, ε Χριστίνα? Suffice it to say ότι ο RDoh έχει μάτια και αυτιά παντού - και γέλασε ιδιαίτερα με μία συγκεκριμένη χειραψία 8)

Reaction score
17.820
Αυτος ειναι ο αγαπητος Σακης η Θανος η VIDEOMIX!
RDoherty said:
Suffice it to say ότι ο RDoh έχει μάτια και αυτιά παντού
Mπρρρρρ!!!Ανατριχιασα! Καποτε, ετσι με τρομοκρατουσαν οταν μου μιλουσαν για το ΘΕΟ!

και γέλασε ιδιαίτερα με μία συγκεκριμένη χειραψία
Η....χειραψεια γελασε? :lol: :lol:Αυτο εχει σημασια! 8)

Reaction score
298
KELLER XRISTINA said:
Mπρρρρρ!!!Ανατριχιασα! Καποτε, ετσι με τρομοκρατουσαν οταν μου μιλουσαν για το ΘΕΟ!
Ας μην αναλισκόμεθα σε τύπους και τίτλους, μπορείς να με λες RDoherty :shock:

KELLER XRISTINA said:
Η....χειραψεια γελασε? :lol: :lol:Αυτο εχει σημασια! 8)
Σφιγμένα πράγματα, ζορισμένα ... :p

Reaction score
3
Λυπάμαι που τελικά δεν ήρθα, αλλά βλέπετε όταν έχεις ηλικιωμένο άνθρωπο στο σπίτι με προβλήματα υγείας , είναι κομμάτι δύσκολο να έρθεις. Αυτό που μετράει είναι ότι το ευχαριστηθήκατε. Δεν πειράζει άλλη φορά.

Reaction score
14
Ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ. Περάσαμε καλά στο φαγητό αλλά και μετά στο club.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τους Unforgiven και Andrew μαζί με τις συζήγους τους, την υπόλοιπη παρέα της Αστακομακαρονάδας καθώς και το ζεύγος x-finder.
Χαιρετίζω επίσης τα υπόλοιπα μέλη που ήδη γνώριζα και εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες βραδιές.
Δυστυχώς, ο αέρας ήταν υπερβολικός αλλά δεν μας πτόησε.
Εις το επανιδείν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.626
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale