Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

Reaction score
14
NLS said:
...επίσης, λυπάμαι ξαναλέω που δεν ήρθα (μπας και το προσέξει κανείς ότι μίλησα και πει κάνα ψέμα "ναι και μεις θέλαμε να έρθεις" κλπ.)
Εγώ το είπα δεν το είπα ουτε ένα smiley δεν πήρα απάντηση!!!!

- Γιατρέ μου περνάω απαρατήρητος....

- ..... ορίστε τι έιπατε??

- Γιατρέ μου τελευταία περνάω απαρατήρητος....

- ... ΝΟΣΟΚΟΜΑ ο επόμενος!!!!

Reaction score
164
"Και εμείς θέλαμε να έρθεις..." :lol: :lol:
Την επόμενη φορά, μην αγχώνεσαι..
Στο πρώτο πλάνο είναι το αγαπημένο του σκαφάτου: Μελιτζανοσαλάτα στα κάρβουνα.

Ρε... θέλετε κανακέματα μου φαίνεται! :lol:

Reaction score
1
Να μαι και γω.
Ήμουν από τους τυχερούς που πριν το ποτό επισκέφτηκα το "Χουνέρι" όπου πραγματικά ο unfo "έχει πρόσωπο" και καθάρισε. Φάγαμε πολύ περίσεψε ακόμα πιο πολύ και ΟΛΑ μα ΟΛΑ ήταν κατανόστιμα. Στο τραπέζι είχα την ευκαρία να γνωρίσω από κοντά πολλούς φίλους για 1η φορά από κοντά μια και είναι η 1η φορά που συμμετέχω σε συνάντηση εκτός forum.
Στη συνέχεια σειρά είχε το GONG (καταπληκτικό μαγαζί) όπου επίσης γνώρισα πολλούς φίλους και είχα κουβεντούλα με αρκετούς από αυτούς. Εάν και εγώ και η παρέα μου φύγαμε νωρίς πρόλαβα και αντιλήφθηκα ότι υπήρχε φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα μολονότι αρκετοί βλεπόμασταν από κοντά για 1η φορά... Κάποιος έγραψε (ο Ανδρέας νομίζω) πως έμοιαζε σα να είμασταν γνωστοί από χρόνια. Ε, ναι λοιπόν αυτο το ένιωσα και γω, από το καλωσόρισμα του Ανδρέα, από τα αληθινά και όχι στημένα χαμόγελα αυτών με τους οποίους γνωριζόμουν και από το όλο κλίμα...
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση (δεν είναι ανάγκη να είναι μετά την πρωτοχρονιά με την κοπή της πίττας ας το κανονίσουμε και νωρίτερα).

Reaction score
47
Χρηστάρα (chris13) ο σύντεκνος σου σε καλοσωρίζει στο forumaki μας και συγχαρητήρια για την μουσική που έπαιξες
αν και δεν κατάφερα να έρθω, όμως την επόμενη φορά θα είμαι εκεί, για κάνε και την πρόταση που μου έλεγες στο τηλέφωνο
αντε και εις ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!! Μπράβο σε όλους

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Που, Λουκιτσα?
Αν υπάρχει ενδιαφέρον,όλο και κάποιο μαγαζί μπορεί να βρεθεί που να καλύπτει τις προτιμήσεις.
Για παράδειγμα,αν υπάρχει ενδιαφέρον για χορό θα δούμε τι θέλει η πλειοψηφία (ελληνική μουσική,ξένη,oriental,rock κλπ) και αναλόγως θα επιλεχτεί και το μαγαζί.

Αν όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για χορό αλλά μόνο για ποτό,θα βρούμε ένα μαγαζί ανάλογου στυλ.
Αν υπερισχύσει το φαγητό (ή το γλυκό),θα επιλέξουμε πάλι ανάλογα με το είδος του φαγητού (κρέας,ψάρι,κινέζικο κλπ)

Αν πάλι θέλετε κάτι πονηρό,
για ροζ απευθυνθείτε στον Αντρέα Κ. ..... :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
και για blue στον Ακρατόπουλο..... :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:.

Reaction score
63
loukitsa Λαμπρου said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Που, Λουκιτσα?
Αν υπάρχει ενδιαφέρον,όλο και κάποιο μαγαζί μπορεί να βρεθεί που να καλύπτει τις προτιμήσεις.
Για παράδειγμα,αν υπάρχει ενδιαφέρον για χορό θα δούμε τι θέλει η πλειοψηφία (ελληνική μουσική,ξένη,oriental,rock κλπ) και αναλόγως θα επιλεχτεί και το μαγαζί.

Αν όμως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για χορό αλλά μόνο για ποτό,θα βρούμε ένα μαγαζί ανάλογου στυλ.
Αν υπερισχύσει το φαγητό (ή το γλυκό),θα επιλέξουμε πάλι ανάλογα με το είδος του φαγητού (κρέας,ψάρι,κινέζικο κλπ)

Αν πάλι θέλετε κάτι πονηρό,
για ροζ απευθυνθείτε στον Αντρέα Κ. ..... :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
και για blue στον Ακρατόπουλο..... :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:.
Καλή φάση!!! Πάμε οριενταλ!!!! Αλλά μην το πείτε στον Καφάτο!!! Ας μείνει μεταξύ μας!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
63
loukitsa Λαμπρου said:
Πισίνα είχε και το Page αλλά καθόσουν και την κοιτούσες ΜΟΝΟ ..... :twisted:
Δεν ήθελα να κομπλάρω τους άλλους με το σώμα μου, καταλαβαίνεις τώρα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αν ειστε τοσο χαρουμενοι και τοσο αγαπημενοι οσο προχθες κανονιστε οπου θελετε και πειτε μου.

Ολα δικα σας ματια μου! :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.642
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale