Γιορτη avsite.gr στο GONG!!!

Reaction score
0
Καλημέρα σας μέλη του AVSite...Κάπου μέσα στο θέμα κάποιος ανέφερε ότι και οι άνθρωποι του μαγαζιού θα γίνουν μέλη...Λέπον εγώ ειμαι αυτος που έκανε το άμοιρο λάθος να μην σας φέρει και προετοιμαστεί με ελληνικη μουσική....
Το site-forum σας το έχω ξανα-δεί μέσω του Σύντεκνου(κουμπαρός) μου όποτε μου ήταν λίγο πολύ γνωστό...Βέβαια αυτό που με κέρδισε είναι ο χαβαλές και το κέφη σας και όχι όσα είδα....
Ζητάω μια μικρη συγγνώμη για το ότι σας χάλασα το ελληνικό κέφι αλλα λόγω χώρου-μαγαζιού δεν είχα προετοιμαστεί...
Και μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ....αν ποτέ βρεθω στην διάθεση σας για μουσική....θα έχω ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
Και τώρα ας δώ το FORUM σας

K

katerinaki

Guest
Καλημερα Χρηστο.....ευχαριστουμε για την υπομονη που εδειξες στις απαιτησεις μας.......και ελπιζω να μη σε κουρασα με το βαλε αυτο και εκεινο και το αλλο.....Παντως μην ανησυχεις καθολου....περασαμε παρα πολυ ωραια.....κι αυτο οφειλεται και στο δικο σας κεφι και φυσικα στην ανοχη σας :) να μεταβαλλουμε λιγο το στυλ του μαγαζιου........

Ευχαριστω εκ μερους ολων μας........

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.255
GTXTC said:
Πολύ όμορφη βραδιά!!! :D
Χάρηκα που είδα τόσους φίλους απο κοντά για πρώτη φορά, ανταλλάξαμε και 5 κουβέντες live ρε παιδί μου!!! :D

Γενικά αφού με έχουν καλύψει πλήρως οι προηγούμενοι θα πάω στην ουσία κατευθείαν. Στο δώσιμο Μουαχαχαχαχαχαχα

Μια ενδεικτική για το τί έγινε στο Χουνέρι που μας πήγε ο Αστακοgiven :lol: :lol: :lol:

Σ'αυτήν εδώ τη φωτό μόλις έχουν φέρει τα φαγητά και αναμένουμε το green light από τον Ασυγχώρητο για να ξεκινήσουμε τον αγώνα. :lol:

Γιώργο, βάλε και την αμέσως επόμενη φωτό, ξέρεις, αυτή όπου τα πιάτα μας είναι πασαλειμμένα και οι πιατέλες άδειες...

Reaction score
3
GTXTC said:
Και περνάμε στο τρίο του χορού :lol: :lol: :lol:
Τι πράγμα ήταν αυτό???? Δε μπορούσαν να σταματήσουν το χορό :shock:

Όλα τα λεφτά ο Mac πίσω που έχει δωθεί πλήρως στους ρυθμούς του DJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν και με τα χέρια τους προσπαθούν να καλύψουν την τέχνη μου δεν τα καταφέρνουν... :lol: :lol:

Reaction score
164
Αν και έφυγα νωρίς, οφείλω να πω ότι πέρασα εξαιρετικά.
Το σημαντικό είναι ότι γνώρισα πολλά εξαιρετικά άτομα, με πολλούς από τους οποίους τα λέμε καθημερινά. Και ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.
Παιδιά, χάρηκα, πραγματικά, πολύ, για την γνωριμία. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. :)
Δυστυχώς κάποιους δεν τους βρήκα να τους χαιρετίσω φεύγοντας (πχ τον Λευτέρη, τον Δημήτρη κα). Ελπίζω να μην με παρεξηγήσατε :)

Reaction score
1
Φοβήθηκα μη με πάρουν τα φλόκια
Ωχ! Πάει... "χάλασε" κι' αυτός! :shock:

Από επιστήμων, ακαδημαικός και λόγιος άνθρωπος έγινε ένας κοινός, θνητός, λαικός... σαν κι εμάς :lol: :lol: :lol:
Βρε τί σου κάνουν οι "κακές" συναναστροφές :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πού είσαι Σάκη να δείς... Πάνω στο καλύτερο την "έκανες" :!:
Τελικά η Άντζελα είχε δίκιο: "Ουδείς άσφαλτος" :wink:

NLS

Reaction score
1
τσόντα γίναμε...

τέσπα

GTXTC said:
μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το πιάτο στο πρώτο πλάνο (στο τελείως πρώτο)

...επίσης, λυπάμαι ξαναλέω που δεν ήρθα (μπας και το προσέξει κανείς ότι μίλησα και πει κάνα ψέμα "ναι και μεις θέλαμε να έρθεις" κλπ.)

τέλος να πω ότι θα ήθελα περισσότερες φώτο από τις κοπελιές του forum από διάφορες γωνίες κλπ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.633
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale